Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      markowa

markowa

(12 wyniki)
    • Witam, Czy ktoś wie, gdzie mogę za granicą bezpośrednio zakupić odzież nową, ale tylko znanych marek (Vila, Next, Mexx, Zara i wiele innych)? Bez pośredników. Za udaną transakcję obiecuję rekompensatę. Proszę o kontakt na e-mail: rencom@tlen.pl
    • SPRZEDAM PILNIE MARKOWA ODZIEZ DAMSKA CAVALLI,DIOR,GUCCI,ZARA,BURBERRY.MOZLIWOSC OBEJRZENIA W WOJ.LUBELSKIM.CENA 20 ZL/KG.ODZIEZ NADAJE SIE DO DALSZEJ ODSPRZEDAZY,NA PRZYKLAD NA AUKCJACH INTERNETOWYCH.STAN BDB I NIEKTORE RZECZY NOWE. ZAINTERESOWANYCH PROSZE O KONTAKT MAILOWY.
    • Chcąc sprostać wymaganiom naszych klientów wprowadzamy nowy produkt "sprzedaż z folderu". Dotyczy on kurteczek wiosennych oraz sukienek letnich. Każdy wybiera z folderu ze zdjęciami, tylko ten towar ,który mu odpowiada,co powoduje brak niemiłych niespodzianek przy rozpakowaniu paczki. Towar oferowany, kupowany jest przez na jako pojedyncze sztuki i sprzedawany z ceną jednostkową dla każdej kurteczki lub sukienki. Cennik dla oferowanego asortymentu: -KURTKI 10-15ZŁ / SZT -SUKIENKI 7-...
    • importujemy nowa markowa odziez dziecieca zapraszma do wspolpracy
    • Na sprzedaz posiadam markowa bielizne (stringi damskie) firmy LACOSTE. Bielizna jest NOWA w 100% ORYGINALNA. Odziez sprowadzam z autoryzowanych hurtowni mieszczacych sie w USA. Ceny sa naprawde przystepne, a na odziezy mozna sporo zarobic zarowno na allegro jak i w detalu. W najblizyszym czasie pojawia sie takie firmy jak Nike, Reebok, Abercrombie, Ralph Lauren, Victoria Secret itd itd. Firm jest naprawde sporo wiec zapraszam do wsplopracy, MOZNA SPORO ZAROBIC
    • Witam, posiadam sortowana uzywana (II gatunek) odzież rewelacyjnych marek takich jak D&G , Ralph Lauren, Diesel, Tommy Hilfiger,Hugo Boss Lacoste i inne z Włoch i Francji oraz z Angli i Irlandi takich jak Reebok,Nike,Adidas itp. Zdjecia poglądowe na email.Mozliwosc odbioru osobistego lub wysylki. Pozdrowienia
    • Witam Panstwa Jestesmy nowootwarta hurtownia końcówek kolekcji ( tzw. outletu ). Posiadamy w swojej ofercie ubrania różnych marek, między innymi: Only, Vero moda, Zara ( Bershka, Stradivarius ), M&S i wiele innych. Ubrania damskie, meskie i dzieciece JESIEŃ W tej chwili posiadamy na stanie sliczne damskie ciuszki, bardzo modne i oryginalne kolekcje 2006/2007 jesień. I gatunek. Śliczne kurteczki, bardzo oryginalne sweterki, spodnie, spodnicznki, bluzeczki itp. CENA TYLKO 77 zł...
    • Mam mozliwosc sprowadzania markowych rzeczy typu Mexx, Vila, Zara i inne. Wiekszos to koncowki serii z metkami, czesc to rzeczy uzywane ale w stanie idealnym. Czy myslicie, ze znajda sie stali odbiorcy takich rzeczy? Chodzi mi o stala wspolprace z jakims lumpeksem, ktory chcialby miec wyjatkowe rzeczy na wieszakach. Jesli chodzi o cene to powiedzmy, ze kazda z tych rzeczy kosztujr 30zl. i ta, ktora sprzeda sie za 120zl. ale rowniez np. zwykly T-shirt. Zastanawiam sie, czy mam sam...
    • Witam, Poszukuję namiarów na bezpośrednie miejsca za granicą skad mogę zamówić towar nowy z metkami tylko i wyłącznie znanych firm tj. Next, Zara, Vila, Mexx i wiele innych. Nie chcę pośredników tylko potrzebuję kontaktu telefonicznego, strony internetowej.. zeby przywieźć towar z zagranicy. Może to być Anglia, Niemcy, Dania, czy Holandia. Czy ktoś może mi pomóc w tej kwestii. Proszę o propozycje na mój adres e-mail: rencom@tlen.pl. Za pomoc przy szukaniu kontaktów i załatwianiu spr...
    • Door to Door z Norwegii /prawdziwy/, własne zbiórki. Towar markowy, wcale nie tak zimowy jak się większości wydaje, mały odpad. tel. 601367806
    • pozycja cena za 1 kg. 1 -1 spodnie dziecięce i chłopience- 0.80 euro 2 -2 swetry dzecięnce- 0.70 euro 3 -3 letnie ubrania dziecięce 3-6 lat 1.80 euro 4 -3a ubrania lekkie 0-3 lata 1.80 euro 5 -3b polo dziecięce 6-14 lat 1.50 euro 6 -3c ubrania dziecięce lekkie 6-14 lat 1.40 euro 7 -4d leginsy dziecięce 1.60 euro 8 -4...
    • Tutaj zamieszczają ogłoszenia osoby chcące kupić towar.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się