markowa

(5 wyników)
  • Czy mimo wdrażania oszczędności są jakieś markowe droższe produkty z których nie rezygnujecie ? Ja mimo cięć za nic nie zrezygnuje z podkładu diorskin sculpt ;-)
  • Witam gdzie w Krakowie i nie tylko spotkaliście się z outletami dobrych i sprawdzonych firm?Ja ze swojej strony mogę polecić VABBI w Tesco na Kapelance - końcówki serii ciuchów Adidasa Pumy , Nike ale przeważnie mały wybór.:-(
  • Witajcie drogie Panie....jako użytkowniczka z reguły tanich rodzimych polskich kosmetyków typu ziaja bielenda, z reguły zaopatrywałam się w drogeriach z pożądniem czasem patrząc na nieco lepsze...głownie kolorówkę astor, maybeline rimmel itp... ostatnio z ciekawości szperałam na allegro i wynalazłam dwa sklepy,które sprzedają znane kosmetyki w rewelacyjnych cenach, kosmetyki typu astor sally hansen, bourjois w cenach oszałamiająco niskich(ponadto tania przesyłka) i korci mnie ze...
  • ...polskie? Chodzi mi o środki chemiczne. Zrobiłam listę co potrzebuję kupić i okazało się, że wszystko mi z domu "powychodziło": proszki, płyny odplamiacze, odkamieniacze, itd. itp. Od zawsze kupuję " te droższe" po pierwsze przez brak zaufania do rzeczy tanich a po drugie ponieważ jestem podatna na reklamy. Obawiam się, że mój rachunek za rzeczy, które spisałam będzie opiewał na jakieś 3-4 stówy i szkoda mi tych pięniedzy. Wolałabym poza tym wspierać rodzimy przemysł a nie ...
  • Ja zawsze inwestuje w dobre gatunkowo jeansy-chodze w nich ciągle więc nie kupuje takich z bazaru tylko z firmowych sklepów-big star lee wrangler i to wcale nie wynika z mojego snobizmu ale z koniecznosci oszczędzania. Takimi jeansami cieszę się dluzej-mozna wybrać modele idealnie dopasowane do figury, proste, klasyczne! Wy też tak macie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się