Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      markowa

markowa

(4 wyniki)
    • Piszę po przeczytaniu postu o oddaniu w dobre ręce wózka INGLESINA... zgłosiło się sporo osób, które potrzebują wózka - prawie się tam o niego 'biły'... dziwne, bo kilka dni wcześniej zamieściłam post o oddaniu wózka głębokiego ze spacerówką, dorzucając do niego jeszcze śpiworek i poduchę. Nadmieniłam, iż nie jest to nic nadzwyczajnego, taki zwykły wózek, ale sprawny! Zgłosiła się tylko jedna mama i to nie po wózek, ale po śpiworek. Dziwne, że osoby w trudnej sytuacji też szukają ...
    • Za koszt przesyłki (9,50 zł), jest tego około 3 kg., rzeczy raczej na podwórko, niektóre w dobrym stanie. Szczegóły na adres gazetowy: rapitus@gazeta.pl.
    • Zachęcam osoby ze szczupłym portfelem do odwiedzenia kiermaszów odzieży na ul. wiatracznej i przy agorze, gdzie jest bardzo dużo dziecięcej odzieży w bardzo dobrym stanie. kurteczkę markowej firmy można kupić za 5-10 zł wzależności od wzrostu.
    • Mam troche pieluszek maxi plus....z checia zamienie je na te najmniejsze....mieszkam w Krakowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się