Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      markowa

markowa

(27 wyników)
    • [b][/b]Czy kupujecie markowe kosmetyki w sieciówkach (TESCO, BIEDRONKA, LIDL,itp.)?[b][/b] Wielokrotnie słyszałam, że niższa cena takich produktów jak na przykład "Dove" , "MayBelline", "Adidas" czy "Garnier", w tychże sklepach wiąże z ich gorszą jakością (są podobne dwie taśmy produkcyjne w fabrykach i jedne są produkowane dla normalnych sklepów w normalnych cenach, a drugie dla sieciówek gorszej jakości w niższej cenie) , ale zawsze były to tylko plotki i nie spotkałam się z artykułem na t...
    • Jak sadzicie: czy opłaca się kupować markowe ubranka dla dzieci? Jeśli tak, to polećcie mi proszę jakieś sklepy w Poznaniu, najlepiej w okolicach Rataj, Nowego Miasta. Spodziewam się... dzieci (jestem w 8 miesiącu bliźniaczej ciąży:)
    • gdzie w necie znaleść ubranka markowe dla dzieci?chodzi mi o kupno przez internet
    • Witam serdecznie! Jestem świeżo upieczoną mamuśką. Jak każda mama chciałabym dać swojemu maleństwu wszystko, co najlepsze. Ostatnio rozglądam się za zabawkami. Wypatrzyłam sklep www.VipToys.pl w którym są wyłącznie markowe zabawki. Ceny fajne, zabawki jeszcze lepsze, ale... ... no właśnie ale. Wiem, że markowe znaczy lepsze, ale i droższe - pytanie czy warto. Wiele jest na naszym rynku zabawek rodem z Chin. Ich ceny są niższe (jak i jakość). Cena kusi, ale boję się o bezpieczeństwo maluszk...
    • czy znacie jakieś stronki internetowe?
    • Otóż chcemy kupić koleżance chustę tkaną w prezencie. Do noszenia dziecka, które niedługo się urodzi. I szukam rekomendacji - koleżanka jest osobą, która lubi rzeczy dobrej jakości, ceni rzeczy markowe, na prezent składa się kilka osób, więc cena jest kwestią drugorzędną. Ja sama mam Storcka i jestem bardzo zadowolona, ale chciałabym w prezencie dać jej coś takiego bardziej szczególnego. Jak kupowałam parę lat temu, to sytuacja była taka, że Hoppediz i Dydimos (nie pamiętam jak s...
    • Od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem kupienia porządnych okularow przeciwslonecznych (dla siebie), stąd pytanie do bardziej doświadczonych: dziewczyny na co zwracacie uwagę, kupując takie okulary? Ze maja miec filtry to jasne (tylko jak to sprawdzic, czy mają?). Co jeszcze? Jakies certyfikaty oryginalnosci? Widzialam ze w TK Maxx jest troche takich okularow (Guess, Police, Cacharel, Givenchy). Ceny rozne, w zaleznosci od tego, czy to nowa czy zeszloroczna kolekcja, ale o zadnyc...
    • Warto kupić? Są duużo tańsze niż w perfumeriach, w opisach aukcji często ludzie piszą, że przywieźli ze strefy bezcłowej. Macie doświadczenia w takich zakupach? Faktycznie są to oryginały a nie podróby?
    • Bardzo proszę o info gdzie obecbie są zniżki na markowe perfumy:) Z góry dziękuję za odpowiedź:)
    • mam fanaberię - chcę kupić 6-latkowi markowe buty sportowe (Nike, Reebok, lub podobnej firmy). Gdzie w warszawie dostanę takie buty dla dziecka i jak wyglądają ceny?
    • Czytam czesto watek wozkowy i zauwazylam ze prawie wszytskie mmay decyduja sie na wozki znanych marek, ktore jak wiadomo sa strasznie drogie i, wg. mnie, czasem po porstu nieladne.A czy ktoras z mam kupuje lub kupila wozek rodzimej firmy? My mamy wozek Wozkolandu z Czestochowy.Pozdrawiam
    • Jakich firm kupujecie ubranka dla dziecka. Pytam z ciekawosci,czy kupujecie tanie czy raczej te drogie ale stawiacie na jakosc?i jak sie sprawdzaja te drogie i te tanie??Czy zeczywiscie cena jest rowna jakosci?
    • w wątku założonym przez vanilla.an dużo mam pisze,że kupuje ciuszki dla dzieciaczków w lumpeksach,więc ja dzisiaj też się skusiłam i poszłam do takiego w którym sprzedają tylko oryginalne ubranka z angli,faktycznie ciuszki śliczne,kupiłam 3 pary spodni i 6 bluz w rozmiarze 80,86,ale zapłaciłam ponad 100zł ,bluzy po 10zł a spodnie po 15zł,to i tak tanio w porównaiu do cen sklepowych nextu czy cubusa,ale jednak myślałam,że będzie taniej,stąd moje pytanie ile płacicie za takie ciuszk...
    • Oglądając tam dzisiaj ciuchy odkryłam wiele zananych marek: spodenki dresowe r. 92 z serii Palomino C&A, bluzeczki chłopięce od r. 122 Besta Plus za 19,90, bluzki Atmosphere r. 38-42 za 14,99, bluzeczki Vintage z serii girl2girl Primarka r. 98-116 za 14,99. Znawczynie angielskich firm znalazłyby tam pewnie o wiele więcej znajomych metek na ubraniach.
    • Pytanie jak w temacie,bo syn wyrasta mi już z drugiego nocniczka - obecnie ma taki polski za 8 zł z kaczuszką.Jak kupowałam go to wydawał mi się duży a od kilku dni ledwo pupa mu się na nim mieści.Odpada dłuższa wyprawa do centrum w celu poszukiwania dużego nocnika a w pobliskim markecie własnie ten z kaczuszką był największy.Znalazłam na Allegro taki nocnik Chicco i tam na karteczce na nim napisane jest 18 +.Czy któś ma ten nocnik,czy jest on duży,bo wydaje mi się że na nakładkę na sed...
    • Żeby wysyłały do Polski. Zależy mi na rzeczach next, gap, oshkosh...
    • Nie wiem czy dobre forum wybrałam, ale bardzo proszę o opinię.Z góry dziekuję :))Chciałabym otworzyć sklep z zabawkami i urankami dla dzieci w mieście gdzie jest ok 16 tyś.mieszkańców.Bardzo proszę o pomysły, jakie zabawki e-mamy by kupowały, jakie ubranka? Czy powinny to być znane i cenione marki, czy raczej wybrać coś tańszego. Proszę o opinie. Pozdrawiam
    • 4.09 otwierają u nas w Poznaniu factory outlet, podobno ma być tam bardzo tania markowa odzież, pytanie czy tania jak na odzież markową czy tania wogóle? Nie chodzi mi o markę tylko cenę, jak mam kupić tam bluzkę z 250zł na 100zł (przecena) to wolę na bazarze za 25zł, chodzi mi głównie o rzeczy dla dziecka (4 lata)
    • Chodzi oczywiście o obuwie sportowe dla dzieci. Pomijając Deichmanna, Decathlon oraz sklepy sportowe w Tesco i Auchan, bo tam nic ciekawego nie znalazłam. Nie mam czasu jeździć po całym mieście, dlatego proszę o wskazówki gdzie???
    • potrzebuje porady mam mnóstwo ubranek po córeczce ma juz 4 latka nosi teraz rozm.104 teraz jestem w ciazy i prawdopodbnie jest chlopiec. Mam mnostwo ubranek po coreczce ktora nie niszczyla ubran ,butow ,pralam zawsze w dobrych proszkach prasowalam ,nie pali nikt wdomu.Ubranka byly wynoszone do piwnicy gdzie sa dobrze zabezpieczone sa to rozne ubranka od skarpetek ,butow kombinezonow czapek,wszystko co nosi dziewcyznka kapelusiki sukienki itd. Kupywalismy jej mnostwo ubran ,duzo tez dos...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się