Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
      markowa

markowa

(5 wyników)
    • Czesc - wlasnie wykrylem po kilkuset km niepokojacy objaw - mam opone specialized Crossroads EX na obu kolach. i sie okazalo, ze przednia jest po prostu krzywa, wybrzuszona. oczywiscie, rachunku juz ze sklepu nie mam, wiec albo sie przemecze, albo cos wykombinuje. Na duktach lesnych czy drogach polnych to oczywiscie nie jest problemem, natomiast na asfalcie (prostym - tez sie w wawie zdarza) jest to dosyc odczuwalne - cos w rodzaju jazdy po nasypie kolejowym. Czy wam tez sie zdarzylo ...
    • Jestem zupełnym laikiem jeśli chodzi o rowery,miałam jednak okazję jeździć na rowerze tej firmy.Różnica pomiędzy takim markowym a takim z supermarketu jest duża,jednak mam do wymiany dwa rowery i niestety maksimum jakie mogę za nie dać to 1500-1600zł.Wolałabym markowe ale jak ma sie wtedy ta niska cena do jakości?
    • Czy ten rowerek jest w miare dobry? www.trexstar.pl/trex.php? tool=szczegol&id=12 Ja jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o rowery, ale chodzi mi o rower do kwoty 1300zł. Może jakieś inne macie propozycje ? Prosze o pomoc!
    • ostatnio kilku znajomych kupowalo rowery dla siebie i swoich dam. mieli jakies pule pieniedzy i nie wiem dlaczego zwrocili sie do mnie po porade, skonczylo sie na tym, ze wbrew moim sugestiom dokonali swoich zakupow. maja teraz scott'y i inne rowery w cenie okolo 1.500 za sztuke. wprost przeciwnie do moich sugestii. czy marka tak przyciaga??
    • Szukam roweru do jazdy weekendowej po parkach i podmiejskich lasach. Nie chcę inwestować dużych pieniędzy. Zależy mi na bezawaryjności. Znalazłem w Go Sport rower AFFIX FX 1 w cenie 499zł: www.go-sport.pl/ro...09/default.aspx Co o tym sądzicie? Nadaje się do amatorsko-weekendowej jazdy? Czy przy takim wykorzystaniu odczuję różnicę w porównaniu z jakimś rowerem za np. 1200zł?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się