markowa

(5 wyników)
  • Jestem z Kielc, i nie ma tu zbyt dużego wyboru wózków dziecinnych. Będę w Łodzi za kilka dni więc, mogłabym odwiedzić jakis duży sklep w stylu " świat dziecka" w Warszawie. Prosze o adresy.
  • Dziewczyny Wy wszystko wiecie.podpowiedzcie proszę.widziałam dziś na allegro spacerówki 4baby bravo www.allegro.pl/item346013776_spacer_4baby_bravo_folia_oslona_banki_baczki_.html nawet fajnie wyglądają.widziałyście je może "na żywo"? macie jakieś zdanie na ich temat ?jak myślicie,warto kupić? pozdrawiam :-)
  • Posiada ktoś wózek breaker rally edition firmy wychamet??Jaką ma wysokość(nie po złożeniu)i jak się sprawdza???bardzo proszę o odpowiedź,ponieważ chcę kupić ten wózek przez internet i nie widziałam go na żywo.
  • Ostrzegam Was przed zakupem oryginalnej parasolki przeciwsłonecznej Maclarena. Po kilku dniach uzytkowania rozleciała się w drobny mak. Plastik, z którego wykonany jest uchwyt mocujący parasolkę do stelaża to jakaś chińska tandeta. Pękło to mocowanie i parasolka do wyrzucenia. Używałam kilka dni. Jestem w szoku bo od produktu, który kosztuje ponad 100zł należałoby oczekiwać trochę więcej. Koleżanka, która kupiła również tę parasolkę własnie napisała mi smsa z wakacji że pękły dr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się