markowa

(11 wyników)
  • Sprzedaż hurtowa markowej odzieży sportowej ADIDAS. Niskie ceny. Szybka dostawa. Małe zamówienia minimum. DETABG Tel:+44(0)1947810003 UK Mob:+44(0)7786985294 UK Email: contact@detabg.com Web: www.detabg.com
  • Mamy do sprzedania asortyment sklepu z markową odzieżą. Towar jest najlepszy gatunkowo, nowy z metkami, najwyższej jakości!! Marki m.in to: Garcia, Mexx, Morgan, Pimkie, Wrangler, Carling, Diesel, Fresh, Bershka, Zara, Piazza Italia, Naf Naf, GAS i wiele innych. Możliwość wyboru indywidualnych pakietów. Cena od 12 zł sztuka Jest to odzież damska, męska, dziecięca. Akcesoria: czapki, szale, biżuteria, obuwie, torebki. Do sprzedania również wyposażenie sklepu: manekiny, wieszaki, b...
  • Najlepsze ceny w Polsce polo, koszule, swetry, jeansy. Prosimy zostawić mail skontaktujemy się z Państwem. Zapraszamy
  • Witam serdecznie! Szukam rzetelnego dostawcy/hurtowni nowej (nie używanej) odzieży damskiej najlepiej z metkami znanych firm takich jak Zara, Orsay, H&M i inne. Nie jestem zainteresowana kupnem w ciemno mianowicie kupnem pakietów w których nie wiem czego mogę się spodziewać. Szukam rzeczy przede wszystkim dobrej jakościowo i cenowo. Region: Poznań, Gniezno, Konin. Wszelkie propozycje proszę składać na adres mailowy: ojast@wp.pl
  • zamówienia już od 30kg. - cream - mixy - wg zapotrzebowania Klienta. mail: wizmod@interia.pl
  • Nowa odzież Polskiego producenta odzieży ilość ok 10ton NOWA Z METKAMI I gatunek cena 2,5 euro kilogram wszystko zapakowane w oryginalne folie
  • Posiadamy do sprzedania Jeansy River Island,New Look różne fasony ceny hurtowe. Ofertę prześlę na maila. k.szafomania@gmail.com
  • Specjalizujemy się w sprzedaży detalicznej oraz hurtowej odzieży amerykańskiej według następującej klasyfikacji : Grupa taniego outletu : mixy sklepowe oraz fabryczne przykładowe marki : Levis, Mossimo, Lee, Merona, Wrangler, Green tea, Dockers, Gap, Old Navy , Banana Republic, Timberland, X hilaration, Cherokee Odzież tzw high -end tzw średnia półka : są to stoki odzieży o bardzo wysokiej jakosci przykładowe marki : Calvin Klein, Raplh Lauren, Tommy Hilfinger, DK...
  • DUŻY WYBÓR TOREBEK WŁOSKICH MAREK, WYSOKA JAKOŚĆ PRODUKTÓW.Torebki są szyte,nie klejone. PROWADZIMY ZARÓWNO SPRZEDAŻ DETALICZNĄ HURTOWĄ ORAZ WYSYŁKOWĄ NA TERENIE POLSKI.POSZUKUJEMY ODBIORCÓW-SKLEPY, BUTIKI, STOISKA MARKETOWE,ALE ZAPRASZAMY TAKŻE DETALISTÓW:)TOREBKI ELEGANCKIE I MŁODZIEŻOWE.DOWOLNY WYBÓR FASONÓW I KOLORÓW.CENY HURTOWE-40-70ZŁ.Przy zakupie 1000szt. 45zł/szt.ZAPRASZAMY DO HURTOWNI W WAŁBRZYCHU.JESTEŚMY TAKŻE PRODUCENTEM PŁASZCZY I KURTEK ,KTÓRE TAKŻE OFERUJEMY W CENACH DLA...
  • Sprzedam w hurtowych ilościach markową odzież damską,męską i dziecięcą z metkami. Są to ubrania znanych Angielskich firm np River Island, Mexx, disney itp.. Mam do zaoferowania również obuwie i torebki. Serdecznie zapraszam do współpracy.
  • Sprzedam w hurtowych ilościach markową odzież damską,męską i dziecięcą z metkami. Są to ubrania znanych Angielskich firm np River Island, Mexx. Mam do zaoferowania również obuwie i torebki. Serdecznie zapraszam do współpracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się