marzec

(19 wyników)
  • moze ktoras z was slyszala o tej akcji? ogolnopolskie badania logopedyczne 6 marca, nie umiem znaleźć
  • Dziewczyny polećcie jakiś fajny osrodek/hotel/sanatorium (?) nad morzem( tylko nie w Międzyzdrojach bo tam mam rodzinę), żeby basen był tak mi się marzy- w razie jakby pogoda nie dopisała- a w marcu to raczej pewne :)
  • Mysle ze to juz czas na nowy post w tej sprawie. kto potwierdza przybycie?
  • znow z mysla o mk_8 i jutce7 i innych ktore dalej ujawnic sie nie chca:P
  • Kochane, o ile Rys nie zapragnie szybciej wyjsc na powierzchnie, pozna swiat terminowo 13 marca. Niniejszym rozpoczynam wielkie odliczanie - od dzis do piatku!!! Bardzo prosze o przylaczenie sie do odliczania oraz o trzymanie kciukow za nas wszystkich:) Buziaki!!!
  • Bo jakoś trudno mi uwierzyc w polepszenie sytuacji polskich matek... wiadomosci.onet.pl/1499234,11,item.html
  • Zobaczyłam wątek modeko (wszystkiego najlepszego) i też zapraszam na kawkę urodzinową:) Dzisiaj kończę 28 lat:) Tylko na forum ostatnio nie mam nijak czasu zaglądać, bo wróciłam do pracy, dni mijają w masakrycznym tempie! No i wszystkiego najlepszego dla Was z okazji Dnia Kobiet:)
  • Przypominam o spotkaniu w Starym Browarze! Wpisywac sie proszę. Nie zapomnijcie o aparatach, chustach i dobrym humorze ;)
  • Kawkę i ciasteczka do wyboru do koloru. Skończyłam 29 lat :) W szczęściu zdrowiu:))
  • od jutra u nas w miescie zaczynaja się zapisy do przedszkoli wybieram się do dwóch najbliżej połozonych naszemu miejscu zamieszkania,ale mam problem czy zapisując dziecko musze isc z dzieckiem,i jak to jest wypełniasz formularz ?????czy co??????kurnia zielona jestem jak nic i troszke mi wstyd ze nie wiem. dla doswiadczonych i obytuch w temacie mam prosbe jak to jest z tymi całymi zapisami,wytłumaczcie jakie formalnosci musze dopełnić ????????????????????////// dzieki
  • I jak tam starania o przedszkole? Byliście już na rozmowie z psychologiem, a później z przedszkolankami?
  • w marcu chce gdzies w koncu wyjechac (zagranica), niestety nie moge wyjechac w maju ani w czerwcu itd. gdzie wszedzie jest tzw. sezon no i problem taki ze nie wiem gdzie z gowniarzykiem bedzie najblizej, najcieplej i najlepiej. Odpada Egipt i Tunezja wiec ..... moze wy mi pomozecie z wyborem.... co polecacie
  • czesc. własnie wczoraj widzialam piekny kregosłup bez rozszczepu, nerki, pęcherz moczowy częsciowo juz zapełniony, serducho z czterema komorami i ogólnie wszystko wygląda bardzo dobrze.moj lekarz jednak polecił mi bym poszła jeszcze do najlepszego specjalisty w dziedzinie usg w naszym miescie by ktoś inny spojrzał na moje dziecko. Dr Wasilewski słynie u nas z tego ze ma najlepsze "oko"na wszelkie nieprawidłowości. Także jeszcze raz za tydzien zobaczę jak sie rusza moje maleństwo w...
  • pomóżcie proszę znaleźć mieszkanie lub dom do wynajęcia w okolicach Wadowic. Szukamy dużego mieszkania 3-4 pokojowego, a najchętniej domku z ogródkiem w dobrym standardzie, w promieniu mniej więcej ok. 30 km od Wadowic, od lipca/czerwca do marca przyszłego roku, dla nas czyli małżeństwa z dzieckiem. A może polecicie jakieś sprawdzone biuro pośredniczące w wynajmie? A może znacie jakieś linki do lokalnych stron z ogłoszeniami? Na razie przeglądamy gratkę.pl i domiporta.pl ale pra...
  • czy spotykamy sie? byc moze przeoczylam jakis watek na ten temta
  • Widzę, że jesteś na forum i mam do Ciebie prośbę/pytanie, bo wiem, że się orientujesz w tych sprawach. Otóż, po urlopie macierzyńskim napisałam wniosek o rok urlopu wychowawczego. Kończy mi się on 18 marca i chciałabym go przedłużyć. I tu moje pytanie: czy to jest przedłużenie wychowawczego, czy wykorzystanie jego następnej części? Jak sformułować wniosek? I czy pracodawca ma prawo mi odmówić? Z góry wielkie dzięki za pomoc!
  • Czy jutro tez sie spotykacie? bardzo bym chciala tez sie zjawić z Julia :) Tydzien temu był plan żeby sie spotkac w tą sobotę też dlatego pytam... Prosze o odpowiedz ;)
  • Dziewczyny zmobilizujmy się :) Czas na spotkanie! Najbliższy walentynkowy weekend raczej odpada :) więc proponuje 20 lub 21 luty (sobota lub niedziela) Godzina i miejsce do ustalenia. ew może być czekoladziarnia Amor - bo mozna zrobić rezerwacje na dwa stoliki przy kąciku zabaw dla dzieci. tu link do Amora: www.czekoladziarniaamor.pl
  • Od wczoraj Julia dołączyła do grona stojących lipcowych maluchów. Ależ ten czas leci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się