marzec

(40 wyników)
  • planuje podroz do Wietnamu w marcu. Staralam sie zdobyc konkretne informacje na temat klimatu, ale w koncu nie jestem pewna, czy marzec to odpowiednia pora? Planujemy podroz z polnocy na poludnie. Zalezy nam na dobrej pogodzie do zwiedzania. Moze byc marzec, czy jednak lepiej luty? Bede zobowiazana za rady :)
  • Wybieram się do Chin na początku marca (konkretnie Pekin i Shanghai) - na jaką pogodę mam się przygotować? Wg biura podróży będzie tam ok. 10 stopni Celsjusza. Czy nastawiać się na deszcze? Może silne wiatry? Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi...
  • wybieram sie w marcu do Azji Pd wschodniej - czy zwiedzanie jawy to dobry pomysł ze wzgleduna deszcze
  • Witam co proponujecie na podróż poślubną w terminie styczeń marzec? Ważne by było: - w miare ciepło (ponad 20stopni im wiecej tym lepiej) - spokojne miejsce z mozliwością wyjazdów fakultatywnych - cena powiedzmy ok 2500/os za jak najdłużej;-) (max3000) typ: Wyspy Kanaryjskie/ Lanzarote? co proponujecie?
  • Planuję wstępnie podróż na Sri Lankę w pierwszej połowie marca tego roku. Większość źródeł podaje, że pora sucha i sezon turystyczny w południowo zachodniej i centralnej części wyspy przypada na okres grudzień- marzec, nie precyzując jednak czy marzec to już początek pory deszczowej czy jeszcze nie. Będę wdzięczna za wszelkie konkretne informacje pogodowe od osób, które były na Sri Lance właśnie w marcu.
  • Poradźcie proszę, gdzie mogę się wybrać na narty (Włochy, Austria) koniec marca, początek kwietnia? Oczywiście tak, aby natrafić dobre warunki pogodowo- śniegowe. Domyślam się, że w grę wchodzą jedynie lodowce. Jeśli tak to gdzie i jakie? A jesli nie lodowce to też chętnie dowiem się gdzie jechać.
  • Wybieram sie w polowie marca na wakacje, poradzcie gdzie w tym okresie najlepiej (pogoda, temp. kolo 25 st., widokowo, zielono)? Odpada podroz zaoceaniczna - mam tylko 7-10 dni wolnego. Oczywiscie plaza konieczna, zwiedzanie na daaaaaalszym planie.
  • Witam Mam możliwość lotu na 12 dni w marcu 9-21.03.2007 do Maroka. wyjazd indywidualny, pod kątem zwiedzania zabytków: Casablanca, Fez, Marakesz itp. W góry zapuszczać się nie będziemy. I tu pytanie do fachowców: czy w marcu nie będzie za zimno? Jak z opadami? Patrzyłam na fora pogodowe i podają że średnie temp. są ok. 14 stopni........ Trochę zimno..... Jak to się ma do rzeczywistości? Podejrzewam że te średni są dobowe czyli noc mocno zaniża temperatury. Bardzo proszę o odpowiedź ...
  • bedzie ktos w tym czasie w tym zakatku Azji? Laduje tam wlasnie 18 Marca, ale potem przez nastepne 2-3 miesiace bede posuwal sie na polnoc - az do Chin i Tybetu.
  • Zeby słonko było(lubię ciepełko), aby było co oglądać, wyjazd na około 8 dni. Podpowiedzcie coś.
  • wybieramy się z kolegą na wyprawę do wietnamu, mamy doświadczenie w tego typu podróżach, narazie jest nas 2, ale z doswiadczenia wiemy, że najtaniej i najweselej podróżuje sie w 3/4 osoby. mamy zamiar rozpoczac wyprawe w Bangkoku, tam sie troche zrelaksować, a potem Wietnam. Ja jeszcze chciałbym zobaczyc Angkor bo nie bylem, ale to po drodze; wyparwana na około miesiac, po niskich kosztach;szukamy wyluzowanych ludzi,którym nie straszne trudy podróży i niewygoda.oczekuje na zgłoszenia ch...
  • Pytanie jak w temacie. Dodam tylko ze zalezy mi na pogodzie (temperatura ok 30st), cieplutka woda. Generalnie ma to byc okres totalnego lenistwa, lezenia i plywania. Nie specjalnie zalezy mi na atrakcjach turystycznych i zwiedzaniu, moze kiedy indziej, teraz chce tylko lezec. I jeszcze pytanko, skad lepiej leciec z UK czy z Polski? Z tego co na szybko ogladam to w Polsce widze ze taniej wychodza tego typu wakacje.
  • CZy w tych miesiacach, jest rzeczywiście bardzo drogo w Tajlandi, czy to tylko taka obiegowa myśl internautów. Proszę jesli, ktoś był w tym terminie rok lub dwa lata temu, niech mnie oświeci. Chodzi mi o ceny tannich hotelików i ile kasy potrzeba na przeżycie i podróżowanie, bez zbytniej rozpusty (ok 3 tygodnie pobytu). Bedę bardzo wdzięczna za informacje i może dzięki Wam w końcu odważę się wyjechać :)
  • Czy ktoś wybiera się 1 marca do Kenii z Rainbow Tours?? Chętnie nawiążemy z kimś kontakt,wymienimy przyydatne porady. To jak jedziecie?? :)
  • Witajcie, planuję krótki (tygodniowy) urlop w możliwie ciepłym miejscu, nie za daleko z uwagi na koszta;). Gdzie na koniec marca jest w miarę ciepło, by można było zrelaksować się po małym pobycie w szpitalu? Morska, słona woda wskazana... z góry dziekuję za pomoc i pozdrawiam
  • Witam, Jak w temacie, mam zamiar wybrac sie do Tunezji w terminie 22/23.03 na tydzien. Czy warto jechac o tej porze? Czy bedzie wystarczajaca cieplo? Mam zamiar pojechac na 3 dniowe safarii jeepami i do Kartaginy, no i troche zaczerpnac slonca. Czy orietujecie sie jaki jest koszt powyzszych wycieczek? Czy lepiej do Sousse czy moze na Djerbe? Zastanawiam sie na hotelami: Vincci Djerba Resort na Djerbie, VINCCI EL KANTAOUI w Sousse, oraz nad VINCCI NOUR PALACE w Mahdia. Czy ktos w ...
  • Moze ktos moze mi poradzic dokad mozna pojechac w marcu. Tak by pogoda byla przyjemna, wesola atmosfera i wiele atrakcji Myslalam nad Malta, ale opinie na temat tego miejsca sa rozne. Chcialabym aktywinie spedzic tydzien czasu, wypoczac i sie dobrze pobawic.
  • Gdzie mozna spedzic przyjemnie kilka dni urlopu na przelomie marca i kwietnia? Chodzi mi o taki urlop w przestepnej cenie w kraju o wspanialej plazy i temperaturze wody sprzyjajacej kapieli.Znacie cos fajnego?
  • Hej Wybieramy się indywidualnie na początku marca do Tajlandii. Planujemy zatrzymać się 2 dni w Bangkoku a potem mamy lot na Koh Samui. Wybór hoteli na booking.com jest ogromny, jedyny problem to wybrać ciekawe miejsce. Muszę dodać że jedziemy 3-osobową ekipa a więc tutaj jest pewne ograniczenie nie wszystkie hotele dyponują apartamentami czy poprostu trójką. Ale to jakoś da się rozwiązać. Mam prośbę jaką część wyspy wybrać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się