marzec

(18 wyników)
  • Witam Mój Synek przyjdzie na świat pod koniec lutego lub na początku marca. I mam dylemat. Córke urodziłam 27 sierpnia i dla niej kupiłam nowiutkiego Mutsy 4Ridera full wypas za kupe kasy :-( rany jak ja go nienawidziłam -mały , twardy itp. Sprzedałam go na allegro z ulgą za połowe ceny. Teraz chce mój zakup skosultowac z wami. Przy 2 dziecku już wyluzowałam z drogimi nowymi zakupami. Chce kupic wózek używany , ale nie zniszczony. Po 1 dziecku. Moje typy: Jane Nomad Jedo Bartatina ...
  • Witam serdecznie. Jestem nowa na forum więc na początku chciałabym się przywitać. Od jakiegoś czasu obserwuję wątki które się tu pojawiają, i im więcej czytam to mam wrażenie że jestem coraz głupsza :-)... Termin porodu mam na 19 marca, nie mam kupionego jeszcze wózka, cały czas jestem na etapie poszukiwań. Jeśli chodzi o funkcje które są dla mnie ważne to: - 3 w 1 - pompowane, duże koła - przekładana i regulowana rączka - aluminiowy stelaż - spacerówka która będzie się ...
  • Witajcie Proszę pomóżcie mi dziewczyny w wyborze wózka, bo czym więcej czytam tym mam większy mętlik w głowie. Poszukuję wózka trzyfunkcyjnego w cenie do 2 tys. Dzidziuś urodzi się w połowie marca więc nie zależy mi na wielkiej gondoli. Mieszkam w mieście więc spacery będą raczej na płaskim terenie, po chodnikach. Wózek nie może być zbyt ciężki, bo mam do zjechania po schodach 1,5 piętra-nie wchodzi w grę zostawianie stelaża etc. Dobrze żeby spacerówka miała regulowany podnóż...
  • Mam termin na marzec,mieszkam na 4 p. bez windy,jaki wózek możecie polecić żebym nie potrzebowała pomocy osób trzecich. Dodam jeszcze , że jestem silna i lubimy chodzić na długie spacery z psami po lesie:)
  • Zobaczcie co znalazłam na stronie producenta www.pegperego.it Nazwa wózka CENTRO COMPLETO. Waga: 8,2kg , Kółka z przodu podwójne, z tyły pojedyncze. Wymiary kółek: rear wheels: 20,5cm , front wheel: 19,3cm. Wymiary po złożeniu: szer. 48cm, wys. 59,6cm. Chyba zakochałam się w tym wózku. Myslicie że może to być dobry wózek dla noworodka -rodzę w marcu.
  • Kupiłam Mutsy 4 Rider Lightweight - jestem zachwycona. Na razie stoi w domu, bo maleństwo pojawi się w marcu. Jednak mam problem ze złożeniem stelaża. Nie potrafię tego zrobić. Czy ktoś może mi to bardzo dokładnie wytłumaczyć?
  • Mam ogromną prośbę o radę. Dzidziuś urodzi sie w marcu i zastanawiam się nad wielofunkcyjnym wózkiem? co o nich myślicie, czy może kupić osobno gondolę, spacerówkę i fotelik? Mieszkam na osiedlu otoczonym raczej wbojowym terenem, moi rodzice mieszkają pod miastem, więc spacery po wertepach będą należały do częstych, jednak wózek przydaa sie też do zwykłych spacerów po chodnikach? Dodam, że mieszkam na 1 piętrze, więc waga nie jest tak istotna, a bagażnik też raczej mamy duży. Wy...
  • Dzidziusia spodziewam się pod koniec marca. Zastanawiam się czy dla takiego wiosenno-letniego maluszka inwestować w porządną gondolę (głównie rozważam tę montowaną na stelażu) czy wystarczy mi przedłużenie siedziska. Ktoś ma jakieś doświadczenia i sugestie? Zastanawiam się jeszcze jak do tego przedłużenia siedziska pasuje osłonka przed wiatrem. Nie ma z tym problemów? I czy wózek z tym przedłużeniem nie jest za płytki?
  • Zastanawiam się nad kupnem wózka firmy chicco. Niestety wszystkie modele mają plastikowe kółka i to mi spędza sen w powiek, bo czy dzieckiem nie bęzie za bardzo telepało po tyh krzywcyh chodnikach? Wózki z pompowanymi kołami są dla mnie za ciężkie, ale może się poświęcić i lepiej dźwigać taki wózek biorąc pod uwagę lepsza amortyzację?
  • Czy ktos juz to przerobił? Mam już ja kupiona więc musztarda po obiedzie , licze ,że komus posłuzyła chociaz do marca. Naprawdę wydaje mi sie malutka. ale moze ktos mnie pocieszy....
  • Chcę kupić bebe confort model viva. Może Kos coś mi napisze o tym wózeczku. Jak sie sprawuje.
  • Na stronie implastu można obejrzeć nową kolekcję 2007 m.in model Bolder3 i 4.Niestety nic więcej nie piszą na ten temat.Czy któraś z Was coś wie?
  • Witam, proszę Wszystkie użytkowniczki wózka uniwersalnego Peg Perego z gondolką Giovane,Young lub Piumotta na stelażu Classe 4 o przedstawienie jego wad i zalet!!! Nasze maleństwo urodzi się w połowie marca. Najpierw chcemy zaopatrzyć się w wózek głęboki na stelażu Classe 4, a potem dokupić siedzisko spacerówki i ewentualnie stelaż Caravell 22, a wszystko w zależności od tego jak będzie się prowadził wózek na dużych kołach. Liczymy również na to,że może firma Peg Perego wyproduk...
  • Witam. spodziewam się pierwszego dziecka i w związku z tym czeka mnie zakup pierwszego wózka. Byliśmy dziś z M na wstępny rekonesans w sklepie i normalnie masakra... Wszystkie śliczne i wogóle a ciężkie jak niewiem i wielkie... Mamuśki które mają już dzieci jak sobie radziłyście z tym 4 piętrem (bez windy oczywiście). Po pierwsze zastanawiam się czy potrzebuję taki wypasiony zestaw za prawie 3tysiące bo fotelik samochodowy "dostaniemy" od znajomych i teraz niewiem czy kupić tylko go...
  • dziewczyny, czy wiecie może kiedy pojawią się nowe modele? na stronie x-landera pojawiła się informacja iż nowa kolekcja ma wejść do sprzedaży w grudniu 2008, a koleś w sklepie słoń w łodzi(są ponoć ich przedstawicielem) stwierdził że mają njświeższe informacje i że eksporter ma pełen magazyn starej kolekcji i że nowe wózki pojawią się na przełoie lutego i marca i że zmienią się tylko kolory? wiecie może coś na ten temat?
  • Uzytkownik na Allegro banasiewicz1 (moga byc tez inne) Radze uwazac na tą Pania, reklamuje sie na roznych forach, ze swoja sprzedaza artykulow dzieciecych. Ja kupilam od niej wozek, nie dosc, ze na przesylke czekalam bardzo dlugo to jeszcze dotarla niekompletna (niezgodna z opisem w aukcji). Dodatkowo przy kontaktach telefonicznych obiecuje, ze wszystko zalatwi, w rzeczywistosci nic nie zalatwia. Mam wrazenie, ze nie panuje nad transakcjami z powodu panujacego u tego sprzedawcy niebywal...
  • Jak w temacie.
  • Witam, powoli wybór wózka spędza mi sen z oczu. Przerabialam już wiele opcji.W tej chwili sama już nie wiem jaki chcę kupić wózek dla mojego maleństwa.Najpierw opcjowałam przy Emmaljunga Smart, PegPerego Giovane lub Young,bo myślałam,że taki wózek tzn., na dużych, pompowanych kołach,to najlepszy wybór. Teraz zaczynam zmieniać swój pogląd. Oleńka urodzi się w połowie marca,więc ciężkie mrozy powinny być już za nami,dlatego powoli ukierunkowuję sie ku Peg Perego Atlantico z gondolk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się