marzec

(19 wyników)
  • Test owulacujny sie usmiecha, wiec licze na 2 kreski na poczatku marca :-) Jestem dobrej mysli :-) Mam nadzieje, ze bede "musiala" testowac na poczatku marca :-) Ktos ze mna? Rozdaje pozytywne wibracje garsciami :-D
  • Ja już wiem, ze w lutym na pewno się nie udało, wiec zapraszam Was na marcowe starania. Jestem po 5 cyklach z clo... niektóre bez efektów, niestety... 9.03 wybieram się do specjalisty i jestem pełna nadziei!! Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, ze niedługo spotkamy się na innym forum !!!! Pozdrawiam!!!!
  • Dzis przyszła nieproszona @ :( a juz mialam nadzieje bo powinnam dostac kolo soboty a tu jednak niby tez trafilismy w owulacje a tu jednak nic....płakac mi sie chce....
  • Czesc Bede testować 8 marca coś ostatnio wypadaja mi dni swiateczne ostatnio walentyni moze tym raze na swoje swieto bede swietować podwójnie :)) Trzymam za nas dziewczymy mocno kciuki
  • Witam :) Bardzo sie cieszę że już mamy styczeń, mam nadzieję, że kolejne 3 miesiące szybciutko mi miną bo... w kwietniu zaczynam starania o dzidziusia :) juz się nie umie doczekac !!! Pozdrawiam Was Gorąco i życzę OWOCNYCH STARAŃ. P.S.Która z Was również zaczyna starania w kwietniu ?? :)
  • No panienki do roboty w gazecie napisano..... 17 marca przez kilkanaście godzin będziemy chcieli się kochać i tylko kochać. To jedyny w roku szczyt hormonalny. W autobusie rozbiorą cię wzrokiem, w biurze lubieżnie poklepią po kuszących biodrach, by kochać się na biurku! To samo będzie w windach i sklepach! Tak będzie wyglądał czwartek. O rany, co się dzieje?! Spokojnie, po prostu tego dnia nastąpi gigantyczny wyż hormonalny. Buzujące jak wrzątek hormony będą szeptać Ci do ucha:...
  • Witajcie:) Zaczynam starania o dzidziusia już w tym cyklu, pewnie na samym początku marca. W pierwszą ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, trochę boję się, że teraz będzie trudniej.... ale moze nie.
  • Dziewczyny,ktorym sie nie udalo w lutym.....przechodzimy na staranka marcowe....dopisujcie sie, moze tym razem bedzie lepiej...w koncu coraz cieplej ma byc... agulka
  • co u Was...? poczekamy razem...? hmmm... wiecie że 17 marca wypada akurat nów...? nie wiem jakie to ma znaczenie.. ale może to dobra wróżba...?
  • Moze ktoras z was podchodzi teraz do programu In vitro?Fajnie by bylo powspierac sie nawzajem.Tak zawsze raźniej.Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie.
  • Dziewczyny która będzie sie starać około 10 marca oby było nas jak najwięcej bedzie raźniej.Pozdrawiam ,piszcie.
  • wiecie jakoś raźniej w kilka osób. Tak więc zapraszam do wspólnych oczekiwań...:) no i mniejmy nadzieje że.. to ten miesiąc:) Powodzenia i zapraszam Ania
  • zrobilam badania,poniewaz staramy sie z mezem od roku o dzidziusia.w piatek o 12 mam wyniki!!!!strasznie sie boje,ze cos bedzie nie tak!trzymajcie kciuki.
  • Czy któraś z Was zacznie starania o dzidziusia w marcu? Może łatwiej będzie czekać do marca wspólnie?:)
  • Dzisiaj mój 30dc test negatywny ostatni cykl miałam 39dniowy od okoła 10 dni bolą mnie i kłują jajniki na przemian piersi mnie bolą , bóle nieraz w krzyżu czy jest sznasa na fasolkę? pozdrawiam Ania
  • czesc w polowie pazdziernika koncze antykoncepcyjne 3-mce folik i zaczynamy kolejne starania nie moge sie doczekac jestem w Stanach dokladnie nyc poronilam w marcu w 7 tyg ciazy do 5tc nawet o niej nie wiedzialam bo mialam @ caly czas, opiekowalam sie chlopcem 14-letnim na wozku inwalidzkim i non - stop go dzwigalam jezdzilam z nim do szkoly musialam go nosic,przekladac przesadzac non -stop jakies podnoszenie mial dzieciece porazenie mozgowe i sporo wazyl po prostu za duzo sie fors...
  • Nie wiem czy swoje pytanie umieszczam na właściwym forum ale mam nadzieję i bardzo proszę o odpowiedź, czy któraś z Was pomimo tego że wyszedł jej test negatywny była w ciązy. Ja mam cykle regularne teraz po raz pierwszy brałam duphaston i po raz pierwszy spóźnia mi się okres zrobiłam dwa testy i obydwa wyszły negatywne, już nie wiem co mam o tym myśleć proszę o odpowiedż. Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • marca? chyba przestaję sobie radzić. Aż mnie to bawi, bo nie spodziewałam sie tego po sobie :))
  • Nie wiem dziewczyny czy to tylko ja jestem taka pechowa czy poprostu bardziej emocjonalnie to teraz odbieram ale od kiedy postanowilismy ze odstawiamy anty i zaczynamy myślec o dziecku to wszytsko sie sprzysięgło przecwko mojemu zdrowiu. zawsze dbałam o sibie tak statystycznie ;))) bez latania bez potzreby do doktora ale jak cos sie dzialo złego to reagowąłam wizyta i leczeniem. Ale od wrzesnia gdy zapadła decyzja zaczynamy walczyc o dziecko :))) non stop coś:((( Infekcje pochwy, poważn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się