Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      marzec

marzec

(24 wyniki)
    • 8 marca godz.11.30 word Czestochowa-kto zdaje???
    • mam egzamin 13 marca w Bytomiu czy ktoś jeszcze?
    • HEj. Dzis poleglam po raz kolejny.17 marca mija mi waznosc testow, starsznie zalezy mi na terminie do 17 marca. Jesli ktos moze odstapic mi swoj termin prosze o kontakt- marrrczyk@o2.pl
    • Kurs zaczynam 13 marca boję sie bardzo!czy ktoś robił kurs w Głuszycy u pana Machowskiego?
    • Po pierwszym oblanym egzaminie nadszedł czas na poprawkę... ;/ Ktoś też zdaje 1 marca?? Łączmy się i wspierajmy :P heheh
    • Zdałam!!! Za drugim razem, ale zdałam! Egzamin w Płocku, za 1. razem z panem K., a teraz z panem S.:))) Polecam tego egzaminatora, dzięki Niemu nie stresowałam się za kółkiem, rozmawialiśmy na różne tematy, było super.
    • Kto ! marca na Oblewniczej zdaje???? Ja:) Kto jeszcze?
    • czy ma ktos w tym terminie egzamin? ja mam na 11:30
    • Czesc mam pytanie czy zdaje ktoś moze tego dnia w Pile? Na co zwracać uwagę jezdzac po miescie, by egzaminator sie nie doczepił, moze jakies "cenne" wskazówki.Prosze piszcie bo mam mało czasu. Z góry dzieki.
    • Tak się składa że mam "ciekawe" terminy egzaminów, pierwszy 14 lutego drugi w dzień wagarowicza, co będzie dalej staram się nie myśleć ;-)
    • planujecie jakis specjalny plan przygotowan po wczesniejszych oblanych?
    • Już chodzę po suficie z nerwów, a jutro zaczynam 10 godzinny maraton (oczywiście rozłożony na 5 dni :P) dodatkowych jazd przed swoim drugim podejściem. Z "zazdrością" czytam relacje charlotty_lotty i agi ze zdanego examu.
    • 5 pkt(5)

Dziś dostałem 5 punktów, i 100 mandacik, :-/ czyli jednączwartą możliwych mam już za sobą . prawko mam od marca :)
    • 12 wrzezesnia zdawałem egzamin teoretyczny na prawo jazdy. Egzamin praktyczny nie udało mi sie jeszcze zdać . 12 lutego 2008 upływa 6 miesięcy. WORD wyznacza terminy egzaminów na 20 luty 2008. Czy można sie odwołać i na jakie przepisy morzna sie powoływać aby wyznaczyli wcześniejszy termin
    • Może ktoś zna aktualny czas oczekiwania na egzamin teotetyczny i praktyczny na Bemowie? Tylko proszę o prawdziwe mimo, że dzisiaj 1 kwietnia.
    • Pomocy!(7)

Mam egzamin 3 marca w Łomży. Czy ktoś z Was również? może znacie trasy egzaminacyjne, pytam bo słabo znam to miasto. Pozdrawiam.
    • W zeszłym roku, pod koniec marca byłam w wydziale komunikacji chciałam przenieść swoje papiery na prawko do WORDu. Powiedzieli, że mi nie wydadzą, że oni sami wysyłają. Ok, zapytałam się jeszcze po jakim czasie WORD odsyła dokumenty z powrotem do Wydziału Komunikacji - powiedziano mi, że po roku. Tak więc, zebrałam się w sobie doszkoliłam się, pojechałam dziś zapisać się na teorię a tu zonk - papiery 18 stycznia zostały odesłane do Wydziału. Nie minęło 10 miesięcy a papiery znowu w WK. ...
    • Witam Wszystkich !!! Prawo jazdy uzyskałem 02.12.05. 17.01.2008 cofnięto moje uprawnienia na okres jednego roku za prowadzenie pojazdu w stanie nietrzeźwości, do sprawy podszedłem uczciwie od momentu uzyskania wyroku skazującego ani razu nie wsiadłem do samochodu jako kierowca. Jakieś 2 miesiące temu już nie pamiętam dokładnie którego marca 2009 odebrałem Prawo jazdy z Urzędu Miasta zgodnie z ustanowionym prawomocnym wyrokiem sądu. Oczywiście wcześniej uregulowałem wszystkie nałożone n...
    • wiem juz,ze kursy prawa jazdy zakonczone przed 1.07.1998 rokiem sa niewazne,a jak jest z badaniami lekarskimi?czy ulegaja przedawnieniu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się