Forum Towarzyskie PODWÓRKO
ZMIEŃ
      marzec

marzec

(28 wyników)
    • ale kto w to wierzy???????? Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, życząc ciepłego dnia :)
    • [b]Dzień dobry Wszystkim :)[/b] [b] Informuję, że wiosna przeprasza za opóźnienie, ale ma kłopoty z podróżą[/b] - drogi są zawiane śniegiem...postara się pojawić gdzieś na początku kwietnia ;) Żebyście nie spuszczali nosów całkiem na kwintę: [i]Turysta pyta się bacy: -Baco, płytka ta rzeka? -Płytka - odpowiada baca. Turysta wszedł do rzeki i utonął. -Hmmm... - dziwi się baca. - A kaczce ino do skrzydeł było.[/i] ;)
    • [b]Dzień dobry Wszystkim[/b] na śnieżniutkim CeWuPe :) Wreszcie. Doczekaliśmy się, wcześniej niecierpliwie obgryzając paznokcie. [b]Jest!!! Zima! Pięknie śnieżek sypie gęsto[/b], minus siedem na termometrze od razu ożywia wzrok i umysł odczytującego...Brawo zima! :D Cieszycie się? :> Pamiętacie? : [i]"Hej na sanki, koleżanki, w nocy świeży śnieżek spadł. A więc z górki na pazurki aż zaświszcze w uszach wiatr!" [/i] :>
    • [b]Dzień dobry, czas otworzyć nowe CeWuPe[/b] :) Dla zainteresowanych - na portalu tvn24.pl zaczęto od wczoraj publikować fragmenty wspomnień Roberta Kennedy`ego, młodszego brata prezydenta JFK i jednocześnie prokuratora generalnego. Wspomnienia obejmują "13 dni" - przełom października i listopada 1963 roku, kiedy świat stanął na krawędzi atomowej zagłady. Fragmenty wspomnień będą publikowane przez kolejnych trzynaście dni. Trochę dziwne to opublikowanie, dopiero teraz (50 lat od tamtych...
    • (link)
    • [b]Piękna słoneczna pogoda. Aż chce się żyć :) Czegóż mogę życzyć przy sobocie? Spokojnego, niezatłoczonego dnia Wszystkim[/b] :) Chyba że...jak ci rozbitkowie na bezludnej wyspie: [i]-Wiesz, miałem dzisiaj cudowny sen. Jechałem zatłoczonym autobusem, który utknął w strasznym korku.[/i] ;) Nasuwa się pytanie -[b] czy po wylądowaniu rozbitków bezludna wyspa nadal jest bezludna?[/b] :P
    • [b]Po raz ostatni tej zimy - witam na Podwórku[/b] :D Czyż trzeba pisać jeszcze coś? Aha, jeszcze - [b]dzień dobry Wszystkim[/b] :)
    • , święci i cytat dnia (link) s-10
    • Witam Wszystkich :) Nie wiem jak będzie dzisiaj/jutro ze mną bo chciałem coś odzyskać i kliknąłem "otwórz przy pomocy" - i prawie wszystkie programy przeszły na to i...się poblokowały. Nie mogę wrócić bo nie miałem poprzedniego punktu do przywrócenia systemu (to tyle co się domyśliłem szukając w pomocy jak przywrócić to co zepsułem). Otwieram skype ale nie moge otworzyć gg, udało się jakoś otworzyć internet przez Operę...ale to wszystko :( Komputerowiec nie odpowiada...muszę czekać do ponied...
    • Nowy wątek codzienny, świeżutki i niewinny jak dziewica orleańska czeka (może nie będzie całkiem czysty, bo nawet wzmiankowana dziewica niezbyt przestrzegała zasad higieny, jak większość ludzi w tym czasie...znaczy pachniała pewnie...hmmm...inaczej ;) Ale kto jest bez wad, niech pierwszy rzuci...itd. :>) [b]Dzień dobry Wszystkim[/b] :) Wolałbym, aby dzień dał się czasem rozciągać jak guma do maj..., znaczy sie jak guma do żu..., chciałem rzec jak guma preze..., no jak guma :) Przydał...
    • [b]Drodzy, Kochani Panowie[/b] :) Życzę Wam, w Dniu Waszego Święta, żebyście byli dla nas Całym Światem, ponieważ świat bez Was byłby podobny do zimowego, słonecznego dnia. Niby piękny kolorami śniegu i choć ze słońcem to bez ciepła. Nie byłoby, w tym świecie bez Was, miłości, cierpliwości, wyrozumiałości, poczucia bezpieczeństwa i tego wszystkiego co tylko mężczyzna może dać kobiecie. Przyniosłam dla Was także prezenty :)
    • Przed spaniem napisałem "dobranoc". Teraz więc, po spaniu, wypadałoby powiedzieć[b] "dzień dobry",[/b] co niniejszym czynię :) [b]Wszystkim miłego dnia[/b]...a prognozy na to są zachęcające - będzie słonecznie i bardzo ciepło :)
    • Tak Hardy "[b]popływać rano, kiedy jeszcze mgły się ścielą, wieczorem, kiedy słońce zachodzi a jezioro jest gładkie jak lustro..[/b]" jest cudnie, ale cudniej jest pływać przy świetle gwiazd, kiedy nocne rybki skaczą ponad jeziorną taflę, śpiewa nocny ptak, szeleszczą nadbrzeżne trzciny i gdzieś w oddali słychać brzęk gitary i wesoły śpiew zakochanych :-) Dzień dobry Podwókowiczom :-)
    • [b]Dzień dobry Wszystkim :) Wyspani? To proszę zabrać się za życie[/b]. Jaki to dzień tygodnia? Niedziela? Świetnie, dzień odpoczynku...a więc korzystajcie z niego tak jak uważacie :) Podpowiem, że "na zewnątrz" świeci piękne słońce...:>
    • Witam pączkowo i radośnie, bo przecież to już przedwiośnie:) [img]https://www.mojeprzepisy.pl/pliki/przepisy/przepisy/paczki_z_skorka_pamaranczowa.jpg[/img]
    • [b]Witajcie WKN [/b]:) Czas założyć nowy codzienny wątek :) Koniec marca...dlaczego ładna data? Bo okrągła liczba i jednocześnie - przedostatni dzień trzeciego miesiąca. Więc - teraz wyczekuję kiedy zaczną na drzewach i krzewach pąki nabrzmiewać i...pękać wypuszcając pierwsze zielone listki :) Głowy do góry! Weekend ma być już bardzo ciepły :)
    • [b]Dzień dobry Wszystkim[/b] na świeżutkim wątku :) Zauważyliście? Nowy dzień trwa od godziny z kawałkiem...ale dla Japończyków na primier już duuużo dłużej...w Ameryce jeszcze w najlepsze chrapią przeszkadzając partnerkom we śnie :) Co za czasy... znaczy to pokazuje że czas nie jest niezmienny, nie jest jeden i ten sam dla wszystkich ;) Nie trzeba nawet zakrzywiać czasoprzestrzeni żeby to dojrzeć ;) Miłego dnia...niezależnie gdzie jesteście i jaką godzinę wskazuje Wasz lokalny ze...
    • Dzień dobry, Moi Mili :) No to mamy ostatni zimowy weekend :) Jak to pięknie brzmi: OSTATNI ZIMOWY WEEKEND! Poranna kawa lepiej smakuje i nawet nie przeszkadza dżdżysta pogoda. Miłej soboty :) ..a w poniedziałek: [img]https://miastodzieci.pl/kolorowanka/marzanna.gif[/img]
    • [b]Witam Wszystkich słonecznie[/b] :D Jeszcze trochę i będziemy rozkoszować sie słońcem i ciepłem :) PS.[b]Ebi[/b] dzisiaj była szybka a ja...wolny...przenoszę więc tutaj skruszonym będąc - Jej wpis i mój toże :)
    • [b]Witam porannie Wszystkich :) [/b]Wyspaliście się? To świetnie :) Wstaliśmy i za chwilę się przekonaliśmy że jest już godzinę później niż myśleliśmy...i bardzo dobrze! Dzięki temu dzień mamy dłuższy...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się