Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      marzec

marzec

(42 wyniki)
    • Jedziemy do Włoch za miesiąc, dzisiaj w miejscu do którego jedziemy jest 18-20 st. Zakłam że za miesiąc zimniej nie będzie. Młoda ma pierwsze buty i są to kozaki z królikiem, domyślam się że będę musiała kupić jej jakieś lżejsze buty, no i właśnie. Zakładam że to będą buty na chwilę, bo zanim u nas zrobi się ciepło to może wyrosnąć. I teraz co- adidaski? Sandały? Półbuty? Co kupić ?
    • Nie chodzi mi o firmę bo w grę wchodzą w zasadzie dwie Emmaljunga i Bebecar z przechyłem na tą ostatnią :) Zastanawiam się tylko czy mam kupować wózek uniwersalny (gondola + spacerówka) czy najpierw sam głęboki a potem ewentualnie przerzucić się na jakąś spacerówkę??? nie potrafię zdecydować choć myślę o tym od paru dni. Dziecko będzie marcowe, na spacery pewnie zacznę wychodzić w kwietniu gdy jest jeszcze dość chłodno. no ale potem to już pełnia lata...doświadczeni rodzice pomóżc...
    • www.sklep.wittchen.com/promotions.html?utm_source=mailing&utm_medium=e-mail&utm_campaign=Newsletter_11_03_2014 Fajne ceny, mozna upolować niezłe produkty ale trzeba się spieszyć :)
    • Witam, zastanawiam się nad wózkiem głebokim, spacerówkę mam po pierwszym dziecku. Dzidziuś ma się urodzić pod koniec lutego lub na początku marca i nie wiem jaki wózek najbardziej by się sprawdził. Syn urodził się na jesień i miał typowy głęboki wózek, ciężki jak nie wiem, pożyczony był od brata. Chciałabym, żeby był możliwie lekki, łatwo się składał, zajmował w miarę mało miejsca w bagażniku itp. Jaki wózek możecie polecić? Trochę się zorientowałam w temacie ale wolę opinię osó...
    • Witam wszystkie przyszłe mamy! Proszę mi doradzić, czy warto kupować na 10 marca (termin porodu)kombinezon dla Dzidzi? Jeżeli tak to jaki najlepiej rozmiar? Pozdrawiam
    • Sklep otwiera się w Parku Handlowym Targówek. Od strony Leroya Merlin, obok Smyk Megastore. Otwarcie jest 18.03-z tym że nie jestem pewna czy jest to otwarcie tylko dla szefostwa czy też dla klientów. Na pewno dla klientów od 19.03. Będą różne promocje. Konkretów niestety nie znam. Jak się dowiem więcej to napiszę :-) Ale warto się wybrać. Ja się przejdę :-)
    • Witam serdecznie Wszystkich. Wiem, że temat jest ciągle wałkowany - chyba dlatego, że ciągle jest aktualny. Rodzimy na wiosnę, tzn. w marcu. Zaczeliśmy się przygotowywać do przyjęcia w naszej rodzinie Kruszynki. Oczywiście jednym z głównych tematów, który interesuje mnie (tzn. przyszłego tatę) to wybór wózka. Chciałbym zapewnić dziecku jak najlepsze warunki (oczywiście w miarę możliwości) dlatego szukam dobrego wózka. Ceny solidnych konstrukcji są jednak dość wysokie dlatego nu...
    • Termin mam na 25 marca, ale juz zastanawiam się nad zakupem wózka.Doradzcie jaki najlepiej wybrać na tę porę? Za miesiąc wyjeżdzam, a wózek koniecznie chce nam kupić babcia, wolałabym jednak sama wybrać.
    • do kappahla mam 70 km, jak ostatnio dzwonilam to bylo tylko minus 80 zł. a jak teraz? czy kombinezony sa juz przecenione?jak tak to na ile?
    • Bardzo proszę o radę.W połowie marca ma się urodzić nasze drugie dziecko (jeśli będę miała cc to pewnie początkiem marca). Pierwsze dziecko jest czerwcowe. No i teraz mam dylemat dotyczący czapki,kurtki itp. Kupiłam już taką puchatą bluzę,coś takiego: allegro.pl/next-cudna-na-62-jak-kurteczka-i1340424910.html Uznałam,ze niewarto kupować kombinezonu dosłownie na miesiąc (w razie gdyby był zimny marzec to kuzynka pożyczy mi kombinezonik swojego synka). No i kolejny problem to czapka. Jaką ...
    • Opłaca się juz wystawiać na Allegro dziecięce kurtki wiosenne (lekko ocieplane), kurtki skórzane itp? Nie mam tego dużo, ale nie chciałabym tego sprzedać za grosze.
    • www.systemtchibo.pl/?nodeid=1&aph_zawartosc_cmt_id=219
    • zakupiłam 8 marca odtwarzacz na prezent dla córki. Ma urodziny 21 marca. Zapłaciłam od razu. W aucji jest napisane, że przesyłka 1-21 dni (!) z Polski. Po kilku mailach z zapytaniem czy przesyłka wyszła i glupich odpowiedziach typu "zgodnie z regulaminem" w końcu dziś dowiedziałam sie, że nie wyszła. Poprosiłam o przesyłkę w dniu dzisiejszym, opisałam że to prezent itd. W odpowiedzi otrzymałam : "trudno mi powiedzieć" Teraz ja zostałam bez prezentu dla córki, mam pare dni i mogłabym kupić co...
    • Kupiłam dzisiaj dla dziecka żel na dziąsła -termin ważności marzec 2009. Można go jeszcze stosować czy nie?
    • w newsletterze piszą, że sa tam równiez buty dziecięce - byl ktos już? jest jakis wybor? jakie ceny?
    • Jak w temacie, chodzi o ubranka firmowe wiosenno-letnie, czy teraz jeszcze nie jest za wcześnie, myślałam, żeby tak w połowie stycznia, czy może później? Kiedy radzicie?
    • Wzcoraj postanowiłam porozglądać się w sklepach za ubrankami dla mojego maluszka, który przyjdzie na świat w marcu. I wychodziłam z każdego sklepu zdezorientowana... Nie wiedziałabym co kupić na poczatek? Czy w rozmiarze 56 czy 62 (58 nie widziałam)? W co ubrac dziecko? Czy jak kupię body z długim rękawek to na to jeszcze nalezy wkładac kaftanik? Do tego półśpiochy czy normalne śpioszki? ile warts ubrania nałozyc dziecku? Pewnie banalne pytanie do doświadczonych mam, ale dla mni...
    • Proszę o radę, bardzo dawno nie wystawiałam swoich rzeczy na allegro. Czy ubrania damskie lepiej wystawić jako jeden zestaw, czy na sztuki? Zrobiłam generalne porządki i uzbierało się trochę, z 50 łącznie sztuk odzieży i butów. Ubrania za małe (kupione w planach: schudnę kiedyś), za duże (oddam do przeróbki), niektóre ubrane 1-2 razy, nabyte chyba w odpływie zdrowego myślenia - nie mój styl, niektóre b. eleganckie, a ja wolę swobodnie się ubierać.... Przeważnie r. 38, kilka sztuk w ...
    • Choć takie pytanie na forum pojawiało sie kilkakrotnie to jednak postanowiłam zadać jeszcze raz. Moj chlopczyk urodził sie 19 maja tegoż roku i zastanawialam sie nad rozmiarem kombinezonu na zime (taki aby sluzyl do wiosny nastepnego roku ;)))). Gdy skoczyl 3 m-ce i jeden tydzien jego waga wynosiła 6,800 a dlugosc 62 cm. Pierwsze myslalam nad rozmiarem 80 i ogladajac kombinezony oferowane na allegro zauwazylam ze co kombinezon to inne wymiary a metkowo 80. Wiec mam pytanie na co ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się