metro

(8 wyników)
  • Ktoś z Was czytał ten artykuł? Nie wywołał on u nikogo oprócz mnie lekkiego zaniepokojenia? Gdzie jest w/g was miejsce na coś takiego? Bo ja prawdę mówiąc innego miejsca, jak parking przy tesco to nie widzę. Ale gdyby komuś strzeliło do głowy wygospodarować miejce na parking na skrawku zieleni przy bloku różowo-niebieskim, tudzież przy Nasku, to chyba należałoby zaprotestować? Co o tym sądzicie?
  • Metro(11)

"Po protestach Wojewódzki Inspektor Ochrony Środowiska zlecił badania. Nie stwierdzono jednak żadnych nieprawidłowości. Uciążliwe, ale nieszkodliwe Wyniki badań nie potwierdzają obaw mieszkańców. - To co czują ci ludzie może być uciążliwe i nieprzyjemne, ale nie jest szkodliwe – przekonuje Maria Suchy, specjalista ds. komunikacji społecznej Wojewódzkiego Inspektoratu Ochrony Środowiska. - Zmierzyliśmy szczególnie stężenie fenolu. Wokół całej stacji ustawiliśmy dziesięć m...
  • no wreszcie się doczekałam. Otwierali solaria, sklepy z winami a zwykłego sklepu spozywczego na trasie metro -jeżewskiego nie było (oprócz tego małego osiedlowego na wańkowicza, ale on czynny do 19.00 a ja często wracam później do domu). w miejscu gdzie wczesniej był sklep z butami. znalaząłm w necie ogłoszenie: Poszukujemy ajentów do sklepów 1-minute zlokalizowanych na stacjach metra Kabaty, Imielin, Służew, Pola Mokotowskie. Asortyment : art.sporzywcze , drobna gastronomia na w...
  • Hej, moze ktos z was zna salon fryzjerski Relax? Znajduje sie w pasazu na przeciwko Tesco. Maja tam teraz promocje na balejage za 100 pln. Czy moze jakas dziewczyna juz tam byla? Bo chce wiedziec czy warto. Bardzo prosze o pomoc. Lub prosze tez o wskazowki, gdzie fajnie robia balejage i za normalna cene.
  • Wyszperałem na forum ZTM-u taki oto komunikat " W poniedziałek 13 grudnia 2004 r. o godz. 18:00. odbędzie się spotkanie z przedstawicielami Służby STP i Służby Ruchu na temat: - pracy dyspozytorów na Dyspozytorni STP ilustrowane zwiedzaniem "grzybka", - mycia i sprzątania wagonów na bazie odwiedzin w myjni STP. Zbiórka uczestników na portierni Stacji Techniczno - Postojowej "Kabaty" w Warszawie przy ul. Wilczy Dół 5 o godzinie 17:55. Zapraszamy serdecznie. Uwaga! Zgod...
  • mieszkam niestety niedaleko koncowej trakcji metra zima bylo ok ale teraz, jak wszystkie okna pootwierane nie moge zniesc tych piskow przesuwanych wagonow... zwlaszcza tak o tej porze daje sie zauwazyc zwiekszenie halasow. myslicie, ze da sie cos z tym zrobic? bo mam wrazenie, ze ekrany wyciszajace tu nie pomoga... tylko nie piszcie, ze moglam tu nie kupowac mieszkania bo metro bylo wczesniej:))))) ja o tym wiem. tylko, ze nie myslalam, ze to slychac az tak! momentami wydaje mi...
  • zamrugało chwilkę. Ale jest. Nawet myślałam, że to u nas, bo coś ostatnio żarówka szaleje, ale nie , podobno metro stoi. Ciekawe, co się stało...
  • Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Kabackim Dukcie 1( właśnie oddawany budynek przy samej naziemnej stacji metra wybudowany przez spółdzielnie Sam 81). Zastawia mnie czy stacja nie jest uciążliwa i czy nie jest tamtędy planowana jakaś większa droga. Będę wdzieczny za pomoc. Olo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się