metro

(8 wyników)
  • mieszkam tu 2 lata i nie mogę zrozumieć, dlaczego tu nie ma stacji metra??? ostatnie wypowiedzi znalazłam na forum z 2006r. - wówczas pisano, że są takie plany. i co z tymi planami? jakieś nowe plany, skoro starych nie zrealizowano?
  • Szanowna Sąsiadko, Szanowny Sąsiedzie, Powstał projekt zbudowania metra w Piasecznie! Patrząc na rozwój dużych miast w Europie, nie ma wątpliwości, że również warszawskie metro wyjedzie poza granice stolicy. W XXI wieku będzie metro w Piasecznie. Pozostaje tylko pytanie jak szybko. Od 9 lat mieszkam w Józefosławiu i moja droga do pracy w Warszawie jest coraz bardziej czasochłonna. Pomysł wybudowania metra pod lasem Kabackim może być zrealizowany. Chcemy przedłużyć linię metra...
  • czy ktos z szanownych forumowiczow wie cos na temat potencjalnych 2 sacji metra(józefosław, piaseczno). ja wiem tylko tyle ile bylo napisane na strnie www.metropiaseczno.eu .podejrzewam niestety ze to tylko "kielbasa wyborcza". jesli macie jakies informacje albo pomysly jak to przedsiewziecie zrealizowac to prosze piszcie. ja kupilm mieszkanie na siedlu ostoja i jestem zywo zainteresowany tematem. pozdrawiam wszystkich jozefoslawiakow
  • www.piaseczno.pl/213-42710c6ce86e1-6290.htm Jest artykuł w Kurierze Południowym na temat budowy metra przez Jóżefosłąw i informacja na stronie powiatu.
  • Metro Piaseczno – znalazłem ich stronę : www.metropiaseczno.eu
  • We wtorkowym dzienniku są szczegóły: www.dziennik.pl/nieruchomosci/rynek-komercyjny/article199778/Nowa_swiatynia_handlu_niedaleko_Pulawskiej.html
  • Słyszeliście, że metro ma być przedłużone do Piaseczna? Przez las kabacki, Józefosław ul. Wilanowską i Piaseczno ul. Energetyczną. To zaledwie kilka kilometrów! Ma być jedna stacja na Geodetów w Józefosławiu a następna przy Puławskiej – obok centrum wyprzedaży. Pisali, że powstał już „Klub Budowy Metra do Piaseczna”, który przekonuje władze Piaseczna do budowy. Koszt budowy to 300 milionów złotych, z czego połowę ma pokryć budżet państwa (tak jak do tej pory po...
  • Wszystkich mieszkancow Jozefoslawia chcialbym spytac o ich doswiadczenia z dojazdami do centrum W-wy. Ile czasu im to zajmuje w okreslonych godzinach - czy oplaca sie dojechac do metra i dalej kolejka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się