metro

(9 wyników)
  • Właśnie wystartowała kampania uświadamiająca obywatelom, jakie zastosowania może mieć wciskana ludziom w wiekszych miastach Polski gazetka pt. Metro. Otóż z gazetką pt. Metro mogę zrobić następujące rzeczy: "Metro - wrzucam do kosza" - rozwiązanie wręcz samo się narzucające, zwłaszcza po lekturze owego pisemka. Wady rozwiązania: marnuje się papier, zapycha się kosze na śmieci. Zalety: pomaga w szybszym wyczerpaniu nakładu i osłabia siłę rażenia pisemka. "Metro - zbieram psie kup...
  • nie wiadomo kiedy stojące w cieniu GW Metro wyrosło na giganta www.mediarun.pl/news/id/18441/metro_trzecia_gazeta_w_polsce
  • Co lepsze: "Metro", "Metropol" czy "Echo Dnia" Ja stawiam na "Metro". A Wy?
  • Dziwię się że bezpłatne gazety nie są rozdawane w miastach powiatowych. Przecież tam mieszka połowa czytelników. A tymczasem ,np. w Gdańsku musimy aż opędzać się przed natarczywością kolporterów wciskających nam bezpłatne gazety. Czy marketingowcy z "Metra" ,"Dzień Dobry" ,"Metropolu" itp gazet nie wiedzą że istnieją Garwoliny , Police, Tczewy i Grudziądze ? Czyżby ludzie z powiatowych miasteczek to nie ten ,przepraszam za słowo TARGET ? Czyżby lepszym TARGET-em dla wydawcy był gimnazj...
  • ...powiatowych ? Przecież na tzw. prowincji mieszka 1/2 mieszkańców Polski. Tam przecież tysiące miast ,miasteczek i dużych wsi. No, kto będzie pierwszy ?
  • Witam, mam pytanie, czy ktoś z Was pracuje jako dziennikarz-freelancer w tych dziennikach (lub innych bezpłatnych)? Interesują mnie tylko kwestie finansowe - warto? Wiem, że zaraz pojawią się informacje w stylu "Co to znaczy WARTO?", ale mimo wszystko zadaję to pytanie. Inaczej, czy za napisany, niedługi tekst mogę kupić płytę CD czy 5 płyt CD, czy 10 płyt CD. Może to ułatwi odpowiedź:-). Thnx, Ona.
  • Czy media dają dobry przekaz. Czy to co jest niby na żywo to naprawdę tak jest. Czy dziennikarze kłamią. Kto mi na to odpowie.. Proszę odpowiedziec na jedno proste pytanie _czy media dają nam dobry przekaz??
  • Za niedługo całe forum Prasa i Media stanie się częścią serwisu "Aktualności" Forum to będzie się nazywało prawdopodobnie "Aktualności i media". Z pewnością możemy liczyć na bardziej prestiżowe miejsce, więcej czytelników, a co za tym idzie więcej wpisów.
  • No cóż, nie każdy ma szansę przetrwać w dżungli... Zresztą na tle podobnych tytułów jak "METRO" czy "ECHA DNIA" rzeczony "METROPOL" wypadał rzeczywiście słabiutko... Nie przyłożył się ktoś jak trzeba, to i potem takie skutki - trzeba się zwijać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się