soft75 31.03.09, 11:29 Rozmiary od A do H byłam rzeczywiście są.Napis KOBIECOŚĆ OD A DO H TO SZCZERA PRAWDA!Obsługa super.Polecam gorąco! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klymenystra Re: PŁOCK-GORSETERIA 31.03.09, 12:34 To juz drugi Twoj watek, jak widze. Jesli jestes wlascicielka, to napisz wprost, napisz, co oferujesz, jakie firmy, jakie rozmiary, uslugi brafitterskie i pozwol nam ocenic. Odpowiedz Link
soft75 Re: PŁOCK-GORSETERIA 31.03.09, 13:18 nie jestem włascicielką jestem zwykła klijentką nie widziłam swojego watku na poscie więc napisałm w skrócie to czego dotyczył pierwszy niewidziany przeze mnie watek.Może żle się zalogowałm.Przy napisie autor wyświetla mi NOSPAM. Odpowiedz Link
klymenystra Re: PŁOCK-GORSETERIA 31.03.09, 13:22 Przepraszam, co to jest "watek na poscie"? Z nospamem to chodzi o cos innego. Napisz, prosze, wiecej szczegolow na temat sklepu i asortymentu. Bedziesz bardziej wiarygodna. Aha - i zapraszam do watku :forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=80397856&s=0 Odpowiedz Link
the_mariska To nie tak... 31.03.09, 11:41 Jeżeli chcesz reklamować tutaj swój sklep, to nie podszywaj się pod klientkę. Uwierz mi, mamy spore doświadczenie i od razu wykrywamy tego typu oszustwo. A oszustwo oznacza, że nie traktujesz nas poważnie, więc czemu my miałybyśmy cię tak traktować? Przedstawiciele stanikowych sklepów są tutaj bardzo mile widziani, pod warunkiem, że się przedstawią jako pracownik konkretnego sklepu i wezmą pod uwagę nasze sugestie. Pamiętaj, że w wielu miastach mamy już dostęp do stacjonarnych sklepów z obwodami 60-100 i miseczkami A-K, więc nie jesteśmy zainteresowane kolejnym sklepem, w którym nie dostaniemy choćby polskiego 65F. A na pewno nie jesteśmy zainteresowane sklepem, który ma nas za kretynki, podszywając się pod zadowoloną klientkę. Możesz być pewna, że te odradzamy komu się tylko da. Odpowiedz Link
butters77 Re: To nie tak... 31.03.09, 12:19 > Przedstawiciele stanikowych sklepów są tutaj bardzo mile widziani, pod > warunkiem, że się przedstawią jako pracownik konkretnego sklepu i wezmą pod > uwagę nasze sugestie. Nic dodać, nic ująć. Nie znosimy kryptoreklamy. Odpowiedz Link
panistrusia Re: PŁOCK-GORSETERIA 31.03.09, 15:07 Wystarczy przeczytać opis forum, żeby znaleźć link do wątku, w którym polecamy sobie sklepy. Po pierwsze, żeby mieć wszystko w jednym miejscu zebrane (łatwiej znaleźć konkretny adres). Po drugie, żeby dbać o przejrzystość forum. Poza tym proszę, żebyś nie nadużywała Caps Locka. Napisz proszę swoją rekomendację w odpowiednim wątku, a ten skasujemy. Odpowiedz Link