Forum eDziecko eRodzice Mama cud
ZMIEŃ
      mino

mino

(24 wyniki)
    • Od 10 dni kręce hula hop. Naprawdę działa - ubyło mi 7 cm w pępku. Jestem po trzech porodach, więc brzuch naprawdę był w stanie tragicznym. Widać różnice. Ale ja nie o tym. Otóż dziś w nocy miałam okropne bóle krzyża. Do tej pory mnie boli. Czy to możliwe że to od tego kręcenia? Kręcę 30 min dziennie (po 15 min. w każdą stronę). Z góry dziękuję za pomoc. Anna lorenka
    • Dziewczyny uśmiejecie się...:) No i jednak się spaliłam ,poszlam na 7minna soalrium i na tubę ale ona była bardzo rozgrzana byłam na niej w środe a dziś jest pt jestem czerwona jak burak nawet na policzkach mam zaczerwienienie do tego mam caly blade pachy szyje i paski po ramionami bo za nisko wzielam rece.Jasna cholera już jestem sama zła na siebie! Jestem cała czerwona i swedzi mnie to smarowalam sie juz panthenolem i balsamem nawilzającym na szczescie nie mam zadnych bąbli:/ Kurde...
    • no właśnie, przestałam karmić miesiąc temu i mam "sflaczały" biust przed ciążą miałam 75B, teraz staniki noszę 75C, ale biust nie jest już jęrny jak wcześńiej, a muszę powiedzieć, że miałam wyjątkowo twardy i jędrny biust, a teraz jak go oglądam, to aż mi się płakać chce, jak widzę te moje "woreczki-flaczki" czy któraś z was ma jakiś sprawdzony sposób na ujędrnienie biustu, jakiś zestaw ćwiczeń, masaży, jakieś kosmetyki-specyfiki, cokolwiek proszę o pomoc Magdalena mam Oleńki
    • witam ! zamierzam pochodzic na solarium (żeby jakos wyglądac na urlopie bo wyjezdzamy) pytam doświadczone mamy które korzystają z solarium czy na pierszy raz moge opalac się 5 min , a następnym razem np, 7 min czy wystarczą 2 wizyty w tygodniu ? zamierzam tak pochodzic z 60 min (mam karnet na 100 min ) a pózniej ,aby utrzymac opalenizne to co ile mam chodzic?
    • Witam, Kiedys krecialam hula-hopem. Metalowym czyli ciezkim (mialam go od kolezanki Bialorusinki, ktorej musialam w koncu oddac). Teraz mam zamiar zaczac znow. Tylko chce sobie kupic takie ciezsze jakies, a nie takie jak standardowe. Moze ktoras ma ta wersje z allegro pt. "magnetic e hula-hop" z bajerami. Tam sa rozne wagi 1.1kg i nawet 2.5kg, czyli wolalabym chyba ciezsze. Tylko jak to sie sprawdza? Ktoras kreci? A jesli ktoras w Was ma takie metalowe - najzwyklejsze to jaka ...
    • wiatm po jakim czasie zauważyłyście efekty? ja kręce od wczoraj..cudów się nie spodziewam, ale mam nadzieję, że przy systematycznym kręceniu (z tym będzie najgorzej..:-/), brzuchol "zniknie"; i jeszcze pytanie techniczne.. kręcicie w jedną stronę...mi w drugą jakos nie idzie..;- ) i co z tymi siniakami? ja już widzę ze nie obejdzie sie bez....i mimo to kręcić? czy zrobić krótką przerwę? z góry dzięki za odp. pozdrawiam:)
    • Urządzenie do ćwiczenia, nie zajmuje dużo miejsca, czasu i przestrzeni. Dwa "pedałki" z licznikiem, staje na tym i tak sobie nóżki góra-dół. góra--dół. Dzisiaj pierwwszy raz używałam, zdeko się zmęczyłam przez 10 minut (kondycja do bani). Ale pytanie: czy któraś kobitka ćwiczyła na takim wehikule z widocznymi efektami? Oprócz tego dieta "rozsądna" i kremik antypomarańczowy na udka. Mam nadzieję,że pomoże na te moje 5 kilo więcej i pupe nadprogramową ;))
    • ja od 5dni :)coraz lepiej mi idzie od 2min do 10min doszłam :) robie po 2-3 serie :)a najlepiej przy muzyce 2-3 piosenki i jest 10 min. kto ma ochotę poskakac ze mną :)
    • Mam pytanie czy któraś z was schudła jeżdżąc na rowerku w domu? Napiszcie o waszych osiągnięciach. ja dopiero kupiłam taki rower i ćwiczę codziennie po 40 min. Jestem 4 m-ce po porodzie i wzięłam sie ostro za siebie. Pochwalcie sie jak to jest z tym odchudzaniem gdy wylewasz siódme poty podczas ćwiczeń.
    • sama już nie wiem. słysze tak wiele opini. jakie ćwiczenia najlepsze zatem na wyszczuplenie ud i bioder?
    • Dzien 5 z 60 Widze ze ktos mnie juz ubiegl z pamietnikiem:))) Oczywiscie zartuje:)) uwazam ze to swietny pomysl. Dzis 5 dzien dietowania. Dieta 1000 cal plus cwiczenia powinny zrobic swoje. prawde mowiac jestem z siebie dumna. Idzie mi calkiem niezle. JAk to ja przygotowalam sie solennie do tematu:))) Odgrzebane magazyny poswiecone zdrowiu i diecie ( np shape czytane a niewykorzystane od tego sie nie chudnie) odkurzony rowerek i ciezarki plus kasety z cwiczeniami. Od 5 dni dieta plus wariac...
    • Mam do Was pytnko, czy którejś z Was zwykłe hula hop wypelnione np. ryżem pomogło w zgubieniu brzuszka? Wiele z Was zachwala te z wypustkami itp., ale nie wiem czy w nie zainwestować, czy równie dobre efekty daje zwykłe obciążone kółeczko.
    • Dziewczyny czy w walce z kilogramami pomagacie sobie przyrządami typu stepter, bieżnia,rowerek stacjonarny ,twister itp.Jeżeli tak to z jakimi rezultatami-pochwalcie sie.U mnie wygląda to tak ,że chętnie ćwiczę tak do miesiąca czasu ,potem sprzęt idzie w odstawkę.
    • dziewczyny podzielcie sie patentami, i prosze nie mowic, ze nigdy nie ma czasu :) przynajmniej w sobote sie znalezc musi lubicie? robicie same czy u kosmetyczek, a jak to, to jakie? rozgnieciona truskawka czy kosmiczny preparat? ja nalozylam niebieskie gliny z ziolami i wygladam jak ufo uwieeeelbiam, i nawet mi obrzydzone miny syna i meza nijak nie przeszkadzają zawsze trzymam dluzej, bo jak juz zalegne albo zasiede w blogim relaksie, to mi sie nie chce przerywac takie moje mini swi...
    • czy moze też trochę na biodra i brzuch? czy jak będę jeżdzić 30 min dziennie to po miesiącu zobaczę jakiś efekt? poradzcie.
    • dziewczyny dzis pierwszy raz wybieram sie na solarium i mam kilka głupich pytań.ide na 10 min.chcę się opalać nago czy nie spiekę sobie sutków?i czy w czasie tego "opalania" liczy się też moje rozbieranie? dzieki za odpowiedzi
    • Witam, moj synek ma 6,5 miesiaca, a ja mam 5 kg na+. Cwicze 3 x w tygodniu po 20 min, ale to chyba za malo. Caly czas spedzam w domu w Malym. Chcialabym sie odchudzic, bo za miesiac wracam do pracy. Slyszalam, ze nie mozna sie odchudzac jak sie karmi piersia, bo wszystko najgorsze z odchudzania wyssie moj synek. Jak to jest? Zastanawiam sie rowniez nad zakupem plastrow odchudzajacych lub srodkow wspomgajacych odchudzanie.
    • Mam pytanie do mam doswiadczonych w "dietowaniu". Jestem na dosc scislej diecie. przez pierwsze dwa tygodnie chudlam dosc sporo, teraz minal trzeci tydzien, a ja przez ten ostatni tydz. nic nie stracilam. Dlaczego waga mi sie zatrzymala? Czy jeszcze cos strace? bede wdzieczna za odp. Bozena
    • czesc dziewczyny mam pytanie do dziewczyn ktore cwicza z hula hop. wlasnie przyniosl mi listonosz , maz zamowil mi przes int. bo u nas nie moge spotkac (mieszkam w USA). ok dostalam i sie przerazilam jest duze w srodku jest woda zaczelam krecic i nawet mi wychodzi ale kurcze boli mnie wszystko do okola . nie wiem czy to tak ma byc . krecac kolem trzeba miec napiete miesnie ? bardzo prosz o szybka odpowiedz bo ide krecic i nie wiem jak wytrzymam ten bol.
    • Od wczoraj zaczęłam ćwiczenia z kasetą (Cindy Crawford)DO KUPIENIA W KSIĘGARNI. Startuje z wagą 68kg- obwód bioder102,pas77(wzrost 170) Przed ciążą waga 58- 60kg.Co postanowiłam: - Ciczyć 3 razy w tygodni (wieczorem)ponieważ pracuje, ale słyszałam, że najwięcej tkanki gubi się podczas wysiłku nocnego. -włącze FUCUS -dieta -narazie nie (Przytych ćwiczeniach bardzo się pocę- a jak bym mniej jadła to chyba bym padła) KTO SIĘ DOŁĄCZY pozdrawiam IZWI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się