Dodaj do ulubionych

t-mobile roaming

02.10.12, 17:47
grrr, przeszłam na pay monthly w t-mobile i zapomniałam włączyć roamingu, a jutro lecę do PL. od 33 minut jestem "on hold" na helpline. czy jest jakiś magiczny sposób innego włączenia połączeń międzynarodowych, którego nie mogę się dopatrzeć na stronie?
Obserwuj wątek
    • miss.e Re: t-mobile roaming 02.10.12, 20:43
      jak masz nowy kontrakt to tmobile wymaga zaplacic najpier 4-6 rachunkow i dopiero wtedy wlacza roaming
      • karolkowa1 Re: t-mobile roaming 02.10.12, 23:34
        Niedawno przeszlam do t-mobile i ten sam problem. Pani na infolini powiedziala ze dopiero po 3 mies. wlacza.
        • polka84 Re: t-mobile roaming 03.10.12, 19:44
          no słuchajcie jakie jaja - pani, do której dokolejkowałam się po 47 minutach włączyła mi roaming za depozyt 100 funtow (ma zostac zwrocony po 3. miesiacach zaplaconych na czas rachunkow), ALE roaming nie działa - wyświetla się "emergency only" i nie wiem po co mi było 47 minut straconego czasu i 100 funtow bez odsetek w tmobile...
          • karolajna83g Re: t-mobile roaming 03.10.12, 22:00
            Ej, ale ja nie czaję o co wogóle chodzi z tym roamingiem???
            Ja mam O2 i zawsze w PL mogę dzwonić i odbierać rozmowy, telefon mam na kartę.....
            • plain-vanilla Re: t-mobile roaming 04.10.12, 11:18
              Jak masz telefon Pay & Go to logicznie nie mozesz wydzwonic wiecej niz masz zaladowane na koncie. Moj telefon z O2 tez zawsze dziala jak jestem w Polsce. Jak telefon jest na kontrakt, to pewnie zalezy od operatora. Rozumiem, ze nieufni sa, ze ktos nowy pojedzie za granice i nabije wielki rachunek, bo niektorzy ludzie nie wiedza, ze jak odbieraja polaczenie, to tez za nie placa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka