napisy

(49 wyników)
  • napisy(8)

czy nie macie wrazenia, ze cos sie dzieje z napisami w sieci? kiedys napisy (przynajmniej te angielskie) byly w sieci tego samego dnia, kiedy pojawial sie w niej odcinek danego serialu. Teraz trzeba czekac kilka dni, zanim sie pojawia. Chyba tylko w przypadku LOSTa napisy pojawiaja sie szybko. No chyba, ze ja korzystam ze zlych stron :/ ale do tej pory te strony byly niezawodne (opensubtitles.org, nowstubtitles.com, subtitlesource.org), a w tym sezonie cos jest nie tak :/ Macie jakies...
  • mam rozumiec ze sa nie do zdobycia? :(
  • szukam napisów do 23 odcinka "gotowych". do ostatniego są, a do tego przez napi projekt się nie wgrywają. ;| [b]Desperate.Housewives.S05E23.HDTV.XviD-NoTV[/b] pomocy!
  • napisy(5)

skad brac napisy do seriali?Zamknieto www.napisy.org:((
  • Jak to teraz będzie z napisami do nowych odcinków? Nie jestem zorientowany, bo nigdy nie sciągałem seriali z sieci, ale teraz chciałbym nie czekać za jednym czy dwoma i skorzystać z dobrodziejstw Internetu, a wszystkie dobre serwisy z napisami są ponoć zamknięte... Czy może jakiś jednak ocalał?
  • wczoraj sciagnelam Gotowe na wszystko z napisami, ale nie wiem jak je "uruchomic", tzn tak aby dalo sie ogladac serial z podtytulami. Na razie mam osobno plik z napisami i osobno serial. Jesli to glupie pytanie to przepraszam, ale pierwszy raz sciagalam cokolwiek z netu. jesli ktos wie to prosze o rade.
  • ktos juz ma, albo wie gdzie sa napisy do wczorajszego odcinka?
  • Witam. Czy jest ktos z forumowiczow w posiadaniu napisow do pierwszego sezonu tego serialu. Interesuja mnie odcinki od 6 do 13. Poszperalam na roznych stronach, szukalam tez przez napiprojekt i nic. Jesli ktos ma i moze wyslac bede bardzo wdzieczna! Pozdrawiam Paulina
  • witam, czy ktoś zdążył ściągnąć z napisy.org napisy do 24 odcinka 3 serii "chirurgów"? ja czekałam ze ściągnięciem do momentu ściągnięcIA odcinak i teraz klapa:-( gdyby ktoś był tak uprzejmy, proszę przesłać je na mar.celcia@gazeta.pl
  • Napisy (12)

Hej skąd ściągacie napisy potrzebuje napisy do grey's anatomy 4x1 ma ktoś może ???? jak tak to skąd plis zapotdajcie coś pozdr
  • moze mnie ktos poinstruować? mam prison break sciągnięte przez bearshare , wiem jak sciągnąc napisy . Ale co zrobić żeby te napisy odtwarzały sie razem z filmem? oglądam przez bsplayer. starsznie jestem durna jesli chodzi o takie rzeczy :/
  • Jadę sobie do MediaMarkt, po kolejny sezon z serii "Przyjaciele", bo tam mają najtańsze i co się okazuje - że nie ma. Koleś mnie informuje, ze Warner wyszedł z Polski, a dystrybutor, który to przejmie wprowadzi filmy ze swoimi etykietkami dopiero jesienią. Warner ponoć wyszedł z kraju, bo nie podobało mu się piractwo (słynna akcja z napisami w Internecie). Ja się pytam co dystrybutorzy mają do zaoferowania lepszego widzom oprócz zwykłego stereo i właśnie polskich napisów, czyli...
  • ma juz ktos napisy? bez rejestrowania? z gory dzieki
  • ściągnęłam sobie film - i pojawił się problem. Nie nogę dorwać do niego napisów. Zawsze ściągałam ze strony - napisy.org. Ale tam nie ma. Będę bardzo wdzięczna za podanie innych stron.
  • czy ktoś ma? byłabym wdzięczna za udostępnienie
  • Witam. Coś się stało ze stroną napisy.org.Może ją zamknęli?Napisy.biz też nie działa.Gdzie w takim, razie nasi kochani tłumacze będą umieszczać napisy? Przecież dzisiaj jest LOST. Na żadnej stronie nie ma tak szybko tłumaczenia.HELP.Pozdrawiam .Krystyna.
  • Witam. Czy ktos posiada napisy do 3 odcina "grejsów" i moze mi je przeslac na skrzynke gazetowa dordulka@gazeta.pl ? Ślicznie prosze... Mam wersje z olsloskopu, 349 MB.
  • Dziś o 22:30 AXN zaczyna pokazywać jeszcze raz 1. sezon LOST, ale tym razem z polskimi nspiami. Kolejne odcinki będą emitowane od poniedziałku do piątku o 22:50. Tym samym powtórki 1. sezonu skończą się na AXN już w pierwszej połowie stycznia. 2. sezon rozpocznie sie na AXN w styczniu - tyle wiadomo oficjalne. Wszystko wskazuję na to że będzie to połowa stycznia.
  • bardzo prosze o info gdzie znjadę napisy do gotowych na wszystko 20 odcinek 2 serii i odcinka specjalnego???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się