anka_florian 29.12.05, 14:29 czy ktoś ma? byłabym wdzięczna za udostępnienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spacey1 Re: napisy do LOST-2 seria 29.12.05, 16:22 Mam. na jaki adres ci wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: napisy do LOST-2 seria IP: *.chello.pl 29.12.05, 16:43 napisy.gwrota.com/ Po lewej stronie musisz kliknąć na LOST i wszystkie napisy są dostępne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: napisy do LOST-2 seria IP: *.incom.pl / *.incom.pl 29.12.05, 17:28 to sa napisy grupy Hatak, moge je spokojnie polecic, sa robione profesjonalnie i rzadko zdarzaja im sie bledy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: napisy do LOST-2 seria IP: *.chello.pl 29.12.05, 17:54 najwazniejsze że są to napisy SliderOh. Hatak ma wielu tłumaczy i dużo napisów jest kiepskich, słabe łamanie, złe tłumaczenie, a SliderOh gwarantuje najwyższą jakość. Zresztą tylko ona robi napisy do LOST u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: napisy do LOST-2 seria IP: *.incom.pl / *.incom.pl 30.12.05, 10:48 szczegolnie gdy sie spiesza :P nie mialam przyjemnosci poznac SliderOh, ale paru z Hataka znam :) Happy New Year!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś