nauka

(52 wyniki)
  • Córka dostała się do wymarzonego Technikum Kolejowego w Sosnowcu ( na dolnym śląsku nie ma szkoły o takim profilu ) Schody zaczęły się gdy chciałam załatwić stancję. Prywatne osoby wynajmujące pokoje, mieszkania nie chcą nieletniej ( co zrozumiałe ) Jedyny internat szkolny istniejący w Katowicach nie ma miejsc. Co zrobić w takiej sytuacji ? I dlaczego rząd utrudnia naukę tym, co chcą się kształcić w wymarzonym zawodzie ? Płacimy podatki i co w zamian ?
  • czy orientujecie się w jakim kościele najlepiej odbyć nauki Chodzi przede wszystkim o to aby ksiądz nie robił problemu jak będzie np sama dziewczyna i zrozumie ze ludzie pracują jak również o czas aby nie trwały one zbyt długo
  • Waszym zdaniem, co powinna oferować szkoła nauki jazdy, na przykładzie już istniejących. Co chcielibyście aby oferowała? W roku 2010, będzie w Wałbrzychu nowa szkoła nauki jazdy. Będzie ona inną szkoła niż znacie te które funkcjonują obecnie. Nowe standardy, nowe szkolenia i pomoce dydaktyczne...itp. Inne podejście do klienta... Co o tym myślicie?
  • od 5 marca rozpoczynają się nauki przedmałżeńskie w Kościele Aniołów Stróżów, czy ktoś z forumowiczów się wybiera?
  • Chciałabym zapytać, czy ktoś wie, gdzie można dostać ten "papierek" bez długiego chodzenia na nauki? byłabym dozgonnie wdzięczna ;)
  • jak w temacie, moja kuzynka szuka dobrej szkoły anuki jazdy w Wałbrzychu, wasze opinie...
  • jak w temacie... Czego brakuje w Wałbrzyskim szkołą nauki jazdy? Dlaczego po 20 latach, funkcjonują nadal na poziomie lat 80-tych. Dlaczego? KURSANT
  • Witam, Zamierzam zapisać się do szkoły nauki jazdy, Więc oczywistością jest że chce prawko mieć. Ale to mnie nie nurtuje. Interesuje mnie którą szkołę powinienem wybrać. Która jest teraz najlepsza, ma miłych instruktorów, którzy w prostu i spokojny sposób wyjaśnią najprostsze jak i najtrudniejsze zagadnienia bez krzyku i w przystępny sposób że nawet osoba całkowicie zielona zrozumie. Na plakatach reklamowych nie których szkół jest umieszczony napis że jeżdżą po trasach egzam...
  • Czy ktoś w Wałbrzychu udziela prywatnie lekcji nauki gry na fortepianie lub pianinie dla dzieci w wieku 5 lat? Moja córka ma 5 lat i cały czas mówi mi że chciałaby grać na pianinie. Proszę o informację lub jakiś namiar. Dziękuje za pomoc
  • Witajcie!! Wiecie może gdzie można odbyć nauki przedmałżeńskie w normalnych warunkach, bez czepliwego ksiedza, i.t.p. Parafia koło Wrocławskiej odpada:( Dzięki za pomoc:) Pozdrawiam
  • Wiem że był już ten wątek ale czy wiecie w jakiej parafi w najbliższym czasie takie nauki się rozpoczną.Zależy mi na czasie (ślub w połowie czerwca) pozdrawiam i proszę o odpowiedzi. PS proszę o merytoryczne wypowiedzi i wskazówki.
  • Witam wszystkich. Szukam instruktora nauki jazdy który 4 lata temu, uczył moje rodzeństwo i ich znajomych... wszyscy zdali :) Pracował on w school woldzie i nie wiem gdzie teraz uczy. Wiem że ma na imię Robert... Proszę o pomoc, jeżeli ktoś wie gdzie on teraz uczy to napiszcie proszę...
  • dwa najnowsze symulatory do nauki jazdy, wysokij klasy sprzęd multimedilny którego nie powstydziłoby się TVN, ekrany inteligentne 78' (dotykowe). Nowe samochody, system planowania jazd przez internet... Ciekawy jestem czy wogóle taka szkoła jazdy gdzieś istnieje??? Chętnie taką szkółkę bym odwiedził, a wy?
  • Witam, na początku kwietnia chciałbym rozpocząć kurs na instruktora nauki jazdy. W Wałbrzychu taka przyjemność kosztuje 2400zł a we Wrocławiu 1500zł - jak widać spora różnica, ale pozostaje koszt dojazdu. Jakby znalazły się 3 chętne osoby na dojazd to koszt po rozłożeniu na 4 osoby wyjdzie około 8zł w obie strony. Jest ktoś chętny? można pisać do mnie na GG to podam szczegóły 8778658
  • Witam. Orientuje się może ktoś gdzie w Wałbrzychu lub okolicach uczą koreańskiego?
  • czy sa w wałbrzychu organizowane kursy nauki angielskiego sponsorowane z funduszów europejskich , które zaczynaja sie jeszcze w tym roku?
  • Kupiłem nie dawno mieszkanie spokojna okolica (w końcu taka jest w całym Wałbrzychu :) ) przed budynkiem jest parking i niestety tam uczą się parkować adepci na kierowców ( nie nie są uczeni sami się uczą ) a jak się okazało ich i nauczyciele (bo ciężko tu mówić o instruktorze (ce) ) uczą ich zupełnie czegoś innego, nie ma tygodnia żeby nie uszkodzili jednego lub dwóch aut na parkingu i oczywiście jak nikt nie widzi spokojnie odjeżdżają, dzienne takich "L" parkuje około 60 sztuk a parking mal...
  • Wszystkich serdecznie pozdrawiam. Proszę o informacje o miejscach w Wałbrzychu gdzie moża pobierać nauki tańca: towarzyskiego, klasycznego...
  • Mam zamiar iść na prawo jazdy, wybrałam szkołę P.Machowskiego,nie wiem tylko jakiego instruktora wybrać. Uczył się tam ktoś może? Moglibyście mi kogoś polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się