Dodaj do ulubionych

Nauka tanca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:01
Wszystkich serdecznie pozdrawiam.
Proszę o informacje o miejscach w Wałbrzychu gdzie moża pobierać nauki tańca: towarzyskiego, klasycznego...
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Nauka tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:49
      byl juz taki temat
      • Gość: kriss25 Re: Nauka tanca IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 18.02.06, 20:31
        coś gdzieś słyszałem czy czytałem, że na Andersa 50 ale nie jestem pewny
        • Gość: rooski Re: Nauka tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:21
          poszukaj sobie na forum. Już ze dwa razy pisałem co i gdzie...
          • Gość: Tomek Re: Nauka tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 21:38
            Wybacz, ale to jest forum a nie martwe archiwum, jak już pisałeś i nie masz nowych wiadomości to nie zabieraj głosu wiele mogło się zmienić, nie masz nowości w temacie to nie pisz - nie marnuj prądu. Miłgo dnia. Szacunek.
    • Gość: ja20 Re: Nauka tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 17:19
      na malczewskiego w szkole prywatnej. w czwartki o 18!
      • Gość: alissa Re: Nauka tanca IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.02.06, 13:38
        nauka tańca jest w WOKU na piaskowej górze i na białym kamieniu- z tym że ciężko
        sie dostać-jest masa chetnych (nie ma miejsc już w kursach na 3 m-ce do przodu)-
        ja polecam Świdnice - mniej chętnych i większa sala a instruktor ten sam :)

Pozdrawiam
        • Gość: rooski Re: Nauka tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:43
          no własnie...
          Ale jeśli ktoś chce spróbować, to zapisy w WOKu od przyszłego tygodnia. Kurs dla
          początkujących: 6 tygodni - 60zł. tel. 6664354/55 na Piaskową lub 6664361 na
          Biały Kamień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka