Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      niepewny

niepewny

(12 wyniki)
    • Mam jeszcze jedno pytanko - mianowicie, czy jesli w 1 terminie zrobie zamowienia za np.350 zł a dopiero w drugim przekrocze (sumujac 1 i 2 termin kampanii) kwote 450 zł, to dostane ten krem antycellulitowy i zegarek czy tez te 450 zł musze miec w jednym terminie?
    • jakie sa nagrody w twoim pewnym starcie? bo chyba wprowadzili jakies nowe (nie mozna juz pobrac ze strefy konsultantki)POZDRAWIAM:D
    • Witam, Co znajduje się w tym zestawie? Chodzi mi o zestaw TPS po przekroczeniu 3 poziomu przez nową konsultantkę.
    • Jestem teraz na 5 poziomie i muszę złożyć zamówienie za 550 zł. W pierwszym terminie złożyłam za 360, trochę kiepsko mi idzie jeśli chodzi o dozbieranie tych brakujących dwóch stów, ale ewentualnie mogłabym zamówić coś dla siebie tylko boję się że jeśli coś nie przyjdzie i zamówienie będzie mniejsze to prezentów nie dostanę a na kosmetyki się wykosztuję. Moze ktoś podpowie mi jak to jest? I drugie pytanie co na pewno nie wlicza sie do kwoty konkursu -wiem że netto, a co z demo, katalog...
    • Dotychczas nie interesowałam sie programem Twój Pewny Start, jednak znajoma zapytała mnie, jak on wygląda i nie potrafiłam jej odpowiedzieć. Jeśli ktoś miałby dość cierpliwości i opisał mi szczegółowo program, to byłabym bardzo wdzięczna! Pamiętam, że w którymś wątku jedna z Koordynatorek pisała, że od nowego kwartału mogą zmienić sie dotychczasowe zasady. Zależy mi na aktualnych informacjach. Pozdrawiam! miszczynia
    • Chciałam się dowiedzieć jak to z tym programem jest. Czy liczy się kwota z cenami katalogowymi, czy po opuście? Bo pierwsze zamówienie miałam na prawie 380 zł, na fakturce (też pierwszej) napisali mi, że zakwalifikowałam się do udziału w tym programie i w następnym katalogu mogę zamówić próbki pomadek w promocyjnej cenie, a kremiku w następnej przesyłce ani śladu, może ktoś z Was wie o co tu chodzi?
    • Słyszałam że co zamówienie trzeba o 100 zł więcej. A jeśli np nie nazbieram w 6 katalogu 650 zł czy koordynatorka może mi jakoś pomóc? Nie wiem jak to z tym jest? A wogle to opłaca się byc w avonie, mam zamiar sie zapisac ale mam jeszcze mase wątpliwości! Proszę o opinie! I odpowiedz na moje pytania! Przepraszam że was zadręczam pytaniami- ale jestem zielona z tego tematu! A z koordynatorką jestem umówiona dopiero jutro po południu, błagam napiszcie mi cos!!! Cieplut...
    • Jakie dokładnie próbki wchodzą w skład tego zestawu 75 próbek produktów do pielęgnacji cery???
    • Przepraszam, ze tak ciągle pisze nowe wątki, ale jestem konsultantką dopiero od miesiąca.... i nie bardzo sie orientuje. Mam pytania: 1. Czy oferty demo, netto, katalogi, próbki, artykuły pomocne w sprzedaży, artykuły z logo Avon wliczają się do KWOTY KWALIFIKUJĄCEJ? Nie pytam o opusty, bo wiem że się nie wliczają. 2. Jeżeli zmienie jednorazowo adres, na który ma przyjść paczka, to nie dostanę już wtedy prezentu z ''Twój Pewny Start''? 3. Czy opłaca się zamawiać karteczki samoprz...
    • Już jestem konsultantką, ale jeszcze przed złożeniem pierwszego zamówienia. Mam błache pytanko: Czy wystarczy złożyć zamówienie w jednym z dwóch wybranych terminów na 150 zł? Czy dwa są obowiązkowe? Interesuje mnie jeszcze co się stanie jak nie złożę wogóle zamówienia?
    • dziewczyny napiszcie mi pliss ja jestem konsultantką a w ogóle nie słyszałam o tym. czy to jest program dla nowych konsultantek??? dzieki tamara
    • nowa(8)

Pare dni temu wpisałam się do Avonu,wczoraj złożyłam pierwsze zamówienie i już nie moge doczekać doczekac się piątku kiedy to przyjdzie paczka.Czytam Wasze wypowiedzi o zmianach w Avonie,są niezbyt korzystne ale damy radę! Mam pytanie,czy ktos z Was wie czy zmieniło się coś w programach "Twój pewny start" i lojalnościowym? Teraz w prezencie dostanę wodę Surrender,potem planowo miały byc 2 kremy ale moja koordynatorka mówiła że szykują się zmiany ponoć na plus,czy ktoś coś wie?Będę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna