Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      normy

normy

(3 wyniki)
    • Witajcie, moje dziecko po rozmazie krwi, ma kwasochłonne w normie - wszystkie z resztą parametry w normie. W kale zaś candida ++ (Felix) Od jakiegoś czasu ma delikatne krostki. Kupy idealne. Ozimek klasycznie w 10 sekund oznaczył zaawansowaną lambliozę i zapisał Zentel 3dni po 1 tabletce i powtorka po 10 i 20 dniach- dla całej rodziny. Dieta bezcukrowa, bezglutenowa i bezmleczna. Mam pytania do znawców tematu: 1. Przyznam się, że po 3 dniu Zentela policzki stały się bardziej szorstkie - ...
    • Nie wiecie czy to może mieć związek? Mały ma ASPAT 40, a norma jest do 34. Gdzieniegdzie czytam, że lamblie mogą wpływać na wątrobę, ale nie wiem, czy ten ASPAT byłby wtedy podwyższony? To ponoć sygnał o uszkodzeniu jakichś komórek.
    • Witam mam 24 lata i od niedawna wiem ze mam candide... zrobilem badanie kalu na grzyby i wyszla candida wzrost sredni... ogolnie latalem od lekarza do lekarza bo nie wiedzialem co ze mna sie dzieje, moja historia nie jest prosta bo ja od malego bylem dzieckiem ktore bardzo sie stresowalo, mialo leki, i w szkole sredniej stwierdzono ze mam zaburzenia lekowe czyli tak zwana nerwice lekowa... przeszedlem wtedy mnostwo badan: Morfologia Mocz Hormony tarczycy Choles...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się