odrzucony

(59 wyników)
  • ...i czy to aktualny problem,czy moze taka cecha,która pielęgnujecie z jakiegos powodu?
  • Jestem nieco ograniczona czasowo, o wrodzonym lenistwie zapominam wspomnieć, czy mógłby ktoś, np. założyciel forum, wskazać mi wątek, na którym wpisaliście dlaczego "Odrzuconych"?? Na pierwszy rzut oka - nie wyglądacie :)
  • Ko Was odrzucił? Była jakaś rekrutacja?
  • polecam tekst odrzucony w konkursie GW- moje 20 lat w nowej Polsce
  • Skoro jest to Salon Odrzuconych, z zalozenia powinni tu pisac ludzie, ktorzy czuja sie odrzuceni. Czy dlatego tu piszemy, bo czujemy sie niechciani gdzie indziej, czy z innych powodow? Osobiscie przyszlam tu za Sloggim, ktorego czytalam na innym forum. Ale odrzucona tez chyba jestem... nietypowa emigrantka, ktora dobrze czuje sie na emigracji (jesli poczytacie Forum Polonia zrozumiecie jakie to dziwne byz zadowolonym emigrantem). Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((&...
  • Dojrzałam do pisania tu :-) Od początku fascynowała mnie nazwa tego Forum. Salon dla tych, których nie wpuszczono na jakieśtam inne "salony"...A jeśli nie wpuszczono to znaczy, że chcieli tam wejść, oferowali siebie/swoje towarzystwo i ...Czy poczucie odrzucenia rodzi się w przypadku zauważenia człowieka i stwierdzenia/dania do zrozumienia: "jesteś tu niepotrzebny", czy też również w przypadku zignorowania/potraktowania go jak powietrze? Czy człowiek, który poczuł smak odrzucenia je...
  • młody stażem tu jestem i leniwy, więc może będzie mi wybaczone pytanie dlaczego to jest salon odrzuconych? kłaniam się, HO
  • Przez co? Przez kogo? Przychodzicie tu, bo czujecie się odrzuceni przez najbliższych? Czy to miejsce dla forumowych rozbitków?
  • Ponieważ wiele osób pyta skąd się wzięła nazwa tego forum - wyjaśniam: Stary salon - czyli dawny Sloggiego Salon Odrzuconych, a obecny Salon Niepospolitych powstał 14.10.2002 r. Wtedy wraz z Kuleczką, Zdzichą i Irzykiem nie zostaliśmy przyjęci do forum niejakiej Eeli <a href="https://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10027"target="_blank">Dziupla</a> . Efektem odrzucenia naszych akcesów stało się powstanie Salonu Odrzuconych. Dziś trudno powiedzieć, czy to lekko kont...
  • Jak w tytule...powinnam się przyzwyczaić,ale dlaczego tym razem tak boli?!! Jestem tak głupia,że aż przykro...dałam się nabrać na piękne słówka...tak uwierzyłam,że to będzie ten mój książę na białym koniu...że wyciągnie mnie z tego bagna...że będzie mnie kochał...i po cholere mi to było??!!
  • Na poczatek dobrego dnia cos zarzucam na usmiech i małe niekontrolowane uśmiechy do monitora. www.renar.host247.pl/fotki/1.jpg POZDROWIONKA
  • nie z mojej winy.. po prostu ktos pisał (rzekomo) a ja mam konto zablokowane i nie wiedziałam..i obraził sie na zabój.. zadne tłumaczenia nie pomogły, powiedział "zegnam" i zrobiło mi sie bardzo przykro.. bo nie czuje sie winna..i troszke mi jednak żal..((
  • Witam, jestem nową postacią na tym forum. Nie ukrywam ża zainteresowała mnie nazawa - czy czujecie sie odrzuceni? Ja wpadłam do Salonu bo czuję się nie tyle odrzucona ile wyobcowana z ogółu. Co zabawne - świetnie to ukrywam i otoczenie o tym nie wie. Gdyby mnie poznało - odrzuciłoby mnie. Te nasze drobnomiszczańskie wróbelki wokół;-). A jak z tym odrzuceniem u bywalców Salonu? Parzę świetna kawę i herbatę - w sam raz przy partyjce wista, na szydełkowej serwecie. Oczywiście p...
  • Każdego z nas codziennie spotykają mniejsze czy większe afronty. Oczywiście sami nie odwzajemniamy wszystkich ciepłych uczuć, ani nie przyłączamy się do każdej grupy, która by tego chciała, więc też nieustannie zawodzimy innych. Kiedy jednak dotyka nas odmowa, traktujemy ją osobiście i bywa, że bardzo przeżywamy. Codzienne wydarzenia, które psują ludziom humor, zazwyczaj mają coś wspólnego z odrzuceniem. – Bardzo duży odsetek przykrych doświadczeń jest związany z faktem, że k...
  • po dluzszej nieobecnosci.....:S
  • Zamiast recenzji, spotkanie z Wiktorią Wiktoria Zender jest autorką dwóch niesamowitych książek, w których opowiada o sobie, o swoim życiu przed i po oparzeniu całej twarzy kwasem, który wyżarł ciało aż do kości. Wstrząsająca historia, z którą najpierw spotkałam się osobiście. zapraszam www.wiadomosci24.pl/artykul/153512.html KK odmówił udzielenia sakramentu małżeństwa.
  • Historia miłosna, wiec jesli ktos nie chce niech nie czyta.... Znalismy sie od paru miesiecy. Od poczatku miedzy nami pojawila sie jakas niewidzialna nić łączaca nas. Dzieliła nas tylko odległość, ale i tak nie miało to znaczenia. Rozmawialismy ze soba całymi godzinami codziennie, widywalismy sie tylko w weekendy co pare (2-3) tygodnie. Ale i tak było wspaniale. Zapewnialismy sie o wzajemnej miłości. Planowaliśmy wspólnie wiele rzeczy, wspólny Sylwester, wspólne wakacje... Było ...
  • chyba mi sie tu juz podoba... ;) jestem outsider, wiec pewnie niezle sie tu wpasuje. dzieki sibeliuss za zaproszenie. dla mnie jest troche za wczesnie na czytanie o wyczynach blizniat, wiec swoje komentarze powrzucam pozniejsza pora :)))) a jak zaczne wrzucac, to szybko nie przestane hahaha milego poniedzialku :)
  • zima mrozna ale nie taka grozna. Udalo sie do domu mi dotrzec....:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się