08.09.12, 22:46
Jak w tytule...powinnam się przyzwyczaić,ale dlaczego tym razem tak boli?!! Jestem tak głupia,że aż przykro...dałam się nabrać na piękne słówka...tak uwierzyłam,że to będzie ten mój książę na białym koniu...że wyciągnie mnie z tego bagna...że będzie mnie kochał...i po cholere mi to było??!!
Obserwuj wątek
    • dunajec1 Re: Odrzucona 09.09.12, 03:20
      Smutne to jest co piszesz, kazdemu cos nie wychodzi jak by chcial, ale glowa do gory, jutro bedzie lepiej, usmiechnij sie prosze.
      • czarna9610 Re: Odrzucona 09.09.12, 09:11
        A czy naprawdę potrzebujesz księcia? Nie możesz sama siebie wyciągnąć z tego bagna?
        • seledynx Re: Odrzucona 09.09.12, 13:32
          Baron Munchausen sam siebie za włosy wyciągnął z bagna
          • toja22-22 Re: Odrzucona 09.09.12, 18:03
            To wszystko nie jest takie proste...od kilku lat pcham swój koślawy wózek,starając się choć odrobinę stworzyć pozory normalności...kiedy nie widziałam już wyjścia z sytuacji napisałam na forum odezwało się kilka osób i ten ktoś...był zabawny,intrygujący...dałam się wkręcić...uwierzyłam,że dla mnie też może kiedyś zaświecić słońce...to nie była łatwa znajomość zwłaszcza dla niego,przetrzymał wiele i nagle przestał pisać...dał mi wiarę w cud a potem zabrał wszystko...do bani...pozbieram się,bo jestem silna,pozbieram się,bo muszę...ale zawaliło mi się nagle wszystko...nie mam gdzie mieszkać,straciłam pracę i wtedy kiedy najbardziej potrzebowałam dobrego słowa,zniknął...do bani...
            • 1zorro-bis Re: Odrzucona 09.09.12, 18:07
              takie zycie....smirk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka