Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(9 wyników)
    • coś wiecie?
    • Człowieku, czy ty nie widzisz co się dzieje na tymforum ??? podają słowa obrażliwe, chore i głupie, a ty nic ????!!! podoba ci się to. żądaj logowania przed wejściem na forum!!!! co inni sobie pomyślą o Wałbrzychu!!!! nie wszyscy to oszołomy, a ty jako zarządzający tym forum powinieneś panować nad tym bełkotem i chamstwem. A może ci się to podobą, co!!!! zrób coś z tym, !!
    • Witam chciałem was ostrzec przed nieuczciwym biurem z Wałbrzycha Perfect Holiday Panie z tego biura wciskają ludziom wszytko co sie tylko da zachwalając jakie to nie jest najlepsze i jakie to oni nie maja znakomite oferty.Zostałem szukany przez te Panie na niezlą kwote a one nic z tego sobie nierobiły umyły ręce jak by migdy nic OMIJAJCIE TO BIURO Z DALEKA JEST NIEUCZCIWE I OSZUKUJĄ
    • Od dzisiaj mamy możliwość wyboru dostawcy energii elektrycznej, tymczasem wg. danych , które wczoraj podało TVN24 Energia Pro to najdroższy dystrybutor w Polsce. A więc czas na wnioski.
    • Witam.Kiedys, bedac w klubie wyslalem sms z "pozdrowieniami".Od tamtej pory co chwile jestem zasypywany smsami z tego klubu, co bardzo mnie irytuje.Wie ktos jak mozna sie z tego wypisac ? Pozdrawiam
    • Komu udalo sie zerwac umowe z Orange.Nie moge korzystac z internetu bo bez przerwy nie ma zasiegu i sygnalu.Teraz jak podpisalam umowe na 2 lata maja rozne wymowki.Wszyscy twierdza ze nikomu nie udaje sie udowodnic im ich winy i zostaje placic do konca umowy,mimo ze z tej uslugi nie mozna korzystac
    • czy ktoś wie czy w zwiąsku ze zmianą regulaminu można wypowiedzieć umowę?
    • kupiłem pakiet, chodził tylko dwie godziny, a teraz mówią że system w przebudowie, i nikt nic nie wie od kilku dni, czy ktos tez ma taki problem?
    • Hej. Mam konto e-mail na stronie Twoje Sudety z mozliwoscia powiadamiania na "komorke". Ostatnio zmienilem numer telefonu a smsy dostaje teraz moja kolezanka. W ustawieniach nie ma mozliwosci zmiany numeru telefonu, na ktory ma przychodzic powiadomienie. Przyszedl rowniez zwrot maila wyslanego na adres uwagi.konta@twoje-sudety.pl . Co robic?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się