Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(7 wyników)
    • Jak się okazuje, wszyscy alternatywni operatorzy /czytaj providerzy/ z linku który znajdziesz poniżej, udostępniają przewodowy dostęp do internetu także w Siedlcach www.fkn.pl/3,3691,1424661,1,1,druk_artykul.html Jak w tytule.Myślałem że jest gorzej, tj. że jesteśmy zdani tylko na łaskę i niełaskę tepsy, domtelu i vectry.
    • Czy nikt z Was nie zauważył że Andrzejowi Materskiemu bardzo nieładnie ciągnie się po marynarce kabelek od mikroprtu? www.tvsiedlce.pl/video_tv.php?id=2468 Bluboxa pierwszy widziałem w naszej Tv, pomysł fajny tylko może zmienić blue na green? bo głupio (dla mnie) wygląda parkiet prześwitujący przez kostkę na mikrofonie. A teraz sobie pojadę po programie "Podaj łapę" ;-) www.tvsiedlce.pl/video_tv.php?id=2458 Rozumiem przywiązanie do własnej redakcji, ale czy naprawdę odrapane ...
    • Otoz sprawa ma sie tak. Moja połowica przebywa od jakiegos czasu w Niemczech.Posiada telefon na karte w polskiej sieci i oczywiscie aktywowaną usługe roamingową.I teraz uwaga...Z jej karty pobierana jest opłata za...zwykłe puszczenie sygnału!!!!!Wiadomo jakie są ceny roamingu (około 4,50zl za minute i 2 zl SMS) i tak sie umowilismy ze bedziemy sobie co wieczor puszczac sygnal ze wszystko jest w porzadku.Jakiez bylo jej zdziwienie gdy po kazdy takim puszczeniu zjada jej kase z konta!!! P...
    • Wczoraj tj. środa od godzin wieczornych zauważyłem że coś się dzieje z netem. Po upewnieniu się że problem nie leży po mojej stronie zadzwoniłem na ich nr awaryjny. Usłyszałem ze problem dotyczy całej Vectry w Siedlcach, że nie wiadomo gdzie jest przyczyna bo leży ponoć na serwerze nie należącym już do Vectry. Teraz już jest chyba OK. Vectrowicze, faktycznie w całych Siedlcach nie mieliście neta?
    • Czy ktoś z Was korzysta z VoIP ? nie znalazłem żadnej firmy która oferuje numer w siedleckiej strefie numeracyjnej (025) najbliżej to Wa-wa , no ale ktoś dzwoniąc do mnie będzie płacił jak międzymiatsową :/. Analizujac koszty rozmów coraz bardziej zbliżam się do podjęcia decyzji o rozwiązaniu umowy z TP S.A. . Pośród operatorów VoIP nalepiej chyba wygląda Halonet ale może macie lepsze propozycje ? (oni tez nie maja numerow w naszej strefie :( ) Zestawiając koszty to 30 zł za rok za s...
    • W "Miejskiej Pajęczynie" w ŻS..."Jest szansa, że niedługo zacznie działać system monitoringu... Kamery będą połączone światłowodami należącymi do miasta a kładzionymi od pewnego czasu przy okazji remontów chodników. Kamer będzie na początku kilka ale docelowo ich liczba przekroczy 60.Miejskie światłowody w przyszłości można będzie wykorzystać do centralnego sterowania ruchem ulicznym, a także do zapewnienia mieszkańcom taniego dostępu do internetu...." 60 kamer i internet.Co tu...
    • Dostałem takiego maila (nie wiem czy prawda ale warto wiedzieć (strzeżonego ... :) ) "Temat:FW: U W A G A - najnowsze przekrety telefoniczne "> Jezeli uznasz to za konieczne - powiadom o tym swoich znajomych. "> "> Numer ... "na paczke" ! "> Przyjezdza do Ciebie kurier i oswiadcza, ze ma dla Ciebie paczke za "> zaliczeniem. Koszt ok 500 zl. Na paczce jest Twoje imie, nazwisko i "> poprawnie napisany adres. Nadawca jest firma "X" , ktorej nie znasz i "w ktore...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się