Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(6 wyników)
    • Czy ktoś wie czym ten operator się zajmuje bo z składu wynika że to jakaś spółka córka MOsiR'u www.krs-online.com.pl/miejski-operator-energetyczny-s-a-krs-751755.html Czyli jak Skutecznie wyprowadzić kase
    • szerokopasmowego w Zabrzu
    • Dopiero co nas uswiadomiono w srodkach masowego przekazu, jak to wygladalo werbowanie i szkolenie "szybkie" agentow w poprzednim ustroju, a w Zabrzu wcale nie jest inaczej! AZ Caly wekend!(2 wieczory) w exGTV trwalo szkolenie "nowego kamerzysty operatora!-a starego przyjaciela Smietany, ktorego juz w MOK nie chciano, wiec przekwalifikowano! Szybkie szkolenie i GTVka ma nowego operatora Jerzego W. Wiamy kolege w szeregach.
    • Mam pytanie (2008-02-06) Mam pytania do Pani Prezydent, a nawet może jest ich więcej. Mam też nadzieje że nie pozostaną bez odpowiedzi, bo retorycznymi nie są na pewno. W Zabrzu od kilku dni huczy od plotek i ploteczek na temat miejskiego programu telewizyjnego. Warto więc może jasno i szczerze powiedzieć co się dzieje, a nie pozwalać na rosnące jak kule śniegowe ploty. To z mieszkańców pieniędzy finansowany jest Program Miejski, mają więc prawo wiedzieć dlaczego z dotychcza...
    • Witam szanowną brać forumową! Mam pytanie, dostałem ofertę pracy operatora Wózka Widłowego z Browarów Gornośląskich w Zabrzu, w związku z tym mam pytanie, jakie tam są godziny pracy (czy to jedna zmiana, czy więcej) i ile ludzie tam zarabiają? Pozdrawiam serdecznie!
    • podobno sa takie urządzenia co dają możliwosc dzwonienia poprzez net na telefony stacjonarne bez załączonego komputera ZA DARMO! Znajomy mi opowiadał, że można dzwonić - wykręcać numer telefonu jak przez TP SA - do kilkunastu krajów - w tym Polska - bez opłat i bez ograniczeń czasowych na okrągło przez całą dobę .... Napiszcie co wiecie o tym i czy to możliwe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się