Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(7 wyników)
    • Jestem dziewczyna i chce poleciec do Las Vegas i stamtad wziasc wycieczke do Grand Canyon. Jakiego operatora wycieczek polecacie i ktory rim warto zobaczyc: south, north, west?
    • 19 lipiec. Od poczatku miesiaca czyli w niecale 3 tygodnie, w przeszlo 33 milionowej Kanadzie, w ktorej ilosc jezior, rzek (ze o przydomowych basenach nie wspomne)przekracza kilku/kilkunastokrotnie liczbe mieszkancow, liczba utoniec zblizyla sie do ok 12 osob. ...<<There have been a rash of drownings or close calls on lakes, rivers and pools across the country so far this month, including nearly a dozen deaths involving teens or children...>> Z ciekawosci sprawdzile...
    • Chodzi mi o kartę telefoniczną. Zmieniłam operatora TPSA na Sferię. I moja rodzina z Canady ma problem. Może ktoś z Was wie, jaką kartę telefoniczną należy w Canadzie kupić? Dziękuję i pozdrawiam.
    • Jadę za kilka dni pierwszy raz do USA - proszę doświadczonych forumowiczów o radę: czy aparaty komórkowe zabrane z Polski działają w tamtejszych sieciach i jeśli tak to jakiego operatora polecacie.Informacyjnie lecę do NY ale może mi zafundują wycieczkę nad Niagarę.
    • Witam, Wybieram się na objazd California, Nevada, kawałek Arizony. Czy macie jakieś doświadczenie w preipaidowych ofertach internetu? Najbardziej interesuje mnie sama kartka, która będę używał w smartfonie.
    • zastanawiam sie czy polski tel. kom. - prepaid w sieci POP (to obecne ORANGE) bedzie dzialal w pelni w USA - pare lat temu tylko sms'y mozna bylo wysylac a rozmowy tylko jesli ktos mial abonament. Moze ktos wie czy cos sie zmienilo? Dzieki za wszelkie info.
    • już wiem, że rozmowy komórkowe sa koszmarnie drogie do USA, czy to samo dotyczy SMSów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się