Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(6 wyników)
    • Witam! Mam pytane. Czy znacie może jakeś włoskie darmowe bramki sms? A jaki to będzie operator: początek numeru:393298
    • Witam serdecznie;) chciałbym się dowiedzieć jaki operator komórkowy oferuje we Włoszech tanie połaczenia do POlski. Chodzi o oferte pre-paid. Z góry dziękuje za odpowiedź ;)
    • Witajcie czy mzoecie mi polecic jakiegos niedrogiego operatora sieci komorkowych we Wloszech? Jade na miesiac i chcialam kupic tam sobie karte do telefonu, a zupelnie nei wiem jaka i gdzie. Czekam na porade:)
    • Jeśli ktoś korzystał z oferty tego biura to bardzo proszę o opinię.
    • konto ma doładowane , ja mam roaming a operator powiedział mi że nie powinienem mieć problemu - wyjechała wczoraj do Rzymu na wycieczkę i już po wjeżdzie do Czech jej telefon wyżuca komunikat' abonent ma wyłączony telefon lub jest poza zasięgiem ' o co tu chodzi ? może mam wklepać jakiś kierunkowy ?
    • Czy ktoś z Was zna podobny spis internetowy jak w polskim Plusie? Zależy mi na odcyfrowaniu kilku numerów włoskich komórek. Nie wiem też w jakiej sieci szukać. Czy da się to rozpoznać po prefiksie? Nie znalazłam jeszcze podobnego wątku, więc proszę o pomoc! Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się