operatorzy

(6 wyników)
  • Poradźcie mi proszę, mam zamiar zrezygnować z neostrady. Czy w centrum TG jest jakiś inny operator? Czy ktoś z Was wie coś na ten temat? Dziękuję i pozdrawiam.
  • ktory z operatorow waszym zdaniem jest najlepszy? ktory najgorszy? moze mieliscie jakies mile lub niemile przygody z operatorem....
  • Mam w tepsie stacjonarny w abonamencie za 50 zeta i chciałbym przejsc gdzie jest taniej bo mało rozmawiam ale stacjonarny chciałbym jednak zostawić.Co proponujecie ?
  • Co o tym myślicie??? Dlaczego tak tanio?? Gdzie jest haczyk?? No i czyje to właściwie jest?? Może ktoś wie coś więcej na ten temat?? Pozdrawiam
  • Czy wasze telefony też"głuchną"w sklepach na ulicy Krakowskiej? Znacie jeszcze inne takie miejsca,w których jest kłopot z zasięgiem? A może to tylko kwestia operatora?
  • "Uprzejmie informujemy, ze zwiazku z otwarciem Sportowej Doliny w Bytomiu Suchej Gorze w dniu 01 grudnia br. uruchamiamy pociagi rozkladowe na linii Gornoslaskiej Kolei Waskotorowej Bytom - Tarnowskie Gory. Odjazdy z Bytomia do Suchej Gory: 11.00, 13.00, 15.30, 17.30, do Tarnowskich Gor: 11.00, 15.30, 17.30. Odjazdy z Tarnowskich Gor przez Sucha Gore do Bytomia: 12.00, 16.30, 18.30. Odjazdy z Suchej Gory do Bytomia 12.15, 14.45, 16.45, 18.45. Odjazdy z Suchej Gory do Tarno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się