Forum Praca TECHNICOLOR - pracownicy
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(10 wyników)
    • jedną z podstawowych rzeczy jaja mnie wkurwia jest zachowanie operatorów i nie których liderów w stosunku do młodych dziewczyn nie dość ,ze śliną się jak jak buldog to jeszcze mówią jakieś teksty nie na miejscu najlepsze jest to ,ze większość jest ŻONATA więc współczuje ich małżonką ,że ich kochani mężusie w pracy podstawiają się do każdej dupy. ŻAL!!!!! a Wy znacie takich podrywaczy w techni
    • Według mnie to spoko są operatorzy na górze( wszyscy) , Marcin z P2, Rafał z R4, Adam i dwie siostry R1. Najgorsza jest Ala czy chuj wie jak ona się tam zwie z R6, znęca się szczególnie nad nowymi pracownikami, więc nie chodźcie do niej na linie!
    • Kontractor to "pomocnik" operatora na pakowni. Rekrutacja z pracownikow zlecenia. Wymagania: chec pracy z jedna zmiana(czterobrygadowka).Po wielu trudach udalo sie uzbierac po ok 20 osob na zmiane. Ci co pracuja
    • Witam. Dowiedziałam się, że są wolne stanowiska pracy jako pomocnik operatora, chciałam zapytac czy tu przyjmuja wylacznie ludzi z wyklształceniem zawodowym? czy studenci tez moga pracowac na tym stanowisku?
    • ???(5)

1) Bardzo proszę o informacje na temat zakresu praw i obowiązków osoby pracującej na stanowisku "pomocnik operatora" 2) Czy taka osoba musi słuchac poleceń operatora?? a) Najstarszego stażem; b) Operatora do tego celu wyznaczonego; c) Wszystkich operatorów; d) Nie musi słuchac poleceń operatorów. Może wykazać własną inicjatywę a w razie niejasności pytać; e) Żadna z powyższych
    • Co w ostatnim czasie zmieniło się w firmie Technicolor? Jakie są Wasze spostrzeżenia?
    • Kilka dni temu ogłoszono ze u nas tzn na liniach ręcznych na zmianie C będą oceny za prace po każdym cyklu, takie same jak mają wszyscy raz w roku. Pomysł W F-M. każdy operator pod koniec cyklu dostaje ocenę w skali 1-6. Kilka dni wcześniej pojawiła się taka plotka.Oceny za prace wystawia Cell Leader. Wprowadzono to TYLKO u nas, nikt inny nie jest tak oceniany. Na zebraniu którym to ogłaszano głos zabrał MŚ, powiedział że 6 ma W F-M, Cell liderzy i koledzy W F-M mają 5 lub 4(oni są oceniani ...
    • SZCZERE OPINIE PROSZĘ! BO JEST TEGO SPORO...
    • Witam- mieszkam blisko piaseczna i od jakiegos czasu zastanawiam sie ile można zarobić na starcie w technicolor jakos specjalista ds. jakości lub jako pracownik produkcyjny? z gory dziekuje i pozdrawiam byc moze przyszlych kolegow/ kolezanki z pracy :)
    • Pakownia(58)

Co sądzicie o pakowni???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się