Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      operatorzy

operatorzy

(10 wyników)
    • Wyjasnijcie mi pewna sprawe. Mielismy z zona w Egipcie I-phony. Ja z Ery, ona z Orange. Czasami korzystalismy z polaczen z internetu z tych telefonow. 80 % polaczen z orange. Po prostu zeby cos sprawdzic takie tam otwieranie paru stron. I w orange wszystko w porzadku, wyszlo pare groszy. Natomiast w Erze okazalo sie , ze to... 2600 zl. Jak mozliwa jest tak kolosalna roznica. W erze twierdza ze bylo to az... 50 Mb danych, co jest raczej bzdura. Chyba ze i-phone sam sie czasami laczyl. Czy moz...
    • Wiem, że kilka wątków na ten temat juz było, ale niestety nigdzie nie dowiedziałam się z jakiej strony można wysłać sms za free do Egiptu - oczywiście na komórkę egipskiego operatora. Odpada ICQ i GG o czym była wczesniej mowa. Może ktoś ma sprawdzone informacje i nie chodzi tu również o stronę IDEI
    • Czy może kts wie jaki operator ma wyloty z Krakowa do Hilton Long Beach w Hurghadzie?Moja Siostra chce sie tam wybrać w okresie 10-15 Lipca.Pozdrawiam .Smacznego jajka
    • Prosze o porade jakiego operatora komorkowego wybrac w Egipcie.
    • czy ktoś wie jak działają tam komórki a zwłaszcza heyah i oczywiście interesują mnie ceny połączeń no i oczywiście czy wogóle tam działa heyah?????plis piszcie
    • Witam Jadę 12.06 do Hurghardy ale niestety będę zmuszony dosyć często komunikować się z krajem.Jak najlepiej to robić ? Może ktoś wie ile kosztuje połączenie u tamtejszych operatorów. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
    • GPRS(14)

Szukałem na necie jakichś informacji o możliwości korzystania z GPRS (nie WAP tylko pełny internet) w Egipcie ale nic nie znalazłem. Ogólnie wiem, że GPRS dostepny jest dla abonentów tamtejszych sieci komórkowych w ramach abonamentu (postpaid). Interesuje mnie natomiast dostęp do GPRS albo w ramach kart prepaid dostępnych w Egipcie albo w ramach roamingu którejś z polskich sieci (a z tego co wiem to żadna z poslkich sieci nie ma jak na razie roamingu GPRS w Egipcie). Czy ktoś coś ...
    • Czy ktoś mógłby mi podać adres strony /oczywiście free/, z której mozna wysłać sms do Vodafone Egipt?
    • Lecimy na wakacje do Egiptu w połowie lipca bardzo jestem ciekaw jak wygląda kożystanie z telefonu komórkowego czy jest drogo czy warto go brać (mam idee)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się