pary

(38 wyników)
  • jak w temacie:)))) buciki rozmiar 18, 20 i dwie pary troszeczke wiekszych adidaskow, maja troszke wiekszy rozmiar i inna numeracje a mianowicie 5 i 6:) spioszki małe i wieksze oraz spodenki.
  • Mam do oddania dwie pary sandałków, używanych ale w dobrym stanie: 1. Sandałki firmy Bartek rozmiar chyba 21 (jakies 13 cm ) dokladnie nie pamietam 2. Sandałki biale skórzane raczej dla dziewczynki rozmiar 23
  • Mam 3 pary skórzanych butków po mojej Hani. Każdy bucik ma dł. wkładki ok.13cm. Są to: Różowe sandałki, podeszwa gumowa. Pomarańczowe sandałki na rzepy. Trzewiki brązowe zapinane na rzepy, na rzepach misiaki. Buciki są w dobrym stanie. Buciki są na dziewczynkę ok.12-17 miesięcy, przynajmniej tak było w przypadku mojej Hani. Zamienię się z jakąś mamą najlepiej z Krakowa na jakiś drobiazg dla mojej Hani, tak żeby nie było jej smutno, że oddaje buciki. Proszę pisać tutaj, bo poczta ...
  • oddam kilka par butow za koszty przesylki. Zimowe Bartki (sympatex) czarno szare rozm.27, kapcie Postepu skorzane granatowe rozmiar 23, buty jesienne (kupione w BUT HALI dl wkladki, 16,5cm). wszystkie buty byly noszone przez jedno dziecko.
  • Oddam dwie pary bucików Bartek. Rozmiar 20. Pierwsza para: grafitowo-khaki mokasyny zapinane na rzep. Ddruga para granatowe skórzane półbuciki - trochę bardziej dziewczęce (ale chodził w nich mój synek)- zapinane na sprzączkę. Z przodu wycięte małe dziureczki. Kaloszki Boby Shoes granatowe z żółtą ściąganą górą w misie.
  • 3 pary butków na lato. Rozm.22. Dla dziewczynki. oddamy mamie z Krakowa. Pozdrawiamy Ewa i prawie 2 letnia Hania (19 lutego urodzinki!!!;)
  • Witam! Oddam 4 pary butów dla jednej mamy, lub mogę porozdzielać - rozmiary podobne. - pantofle skórzane - kremowe, na lakkim "wzniesieniu" - obcasa brak, rozmiar 38, długość wkładki wew. 23,5 cm. - stan bardzo dobry, - pantofle skórzane, czarne, niewielki 3,5 cm. obcas, rozmiar 38, dł. wew. wkłądki 23,5cm, lekkie wybicie przy bocznej linii dużego palca, stan dobry - dostateczny, - pantofle czarne skórzane, miękkie, brak obcasa, rozmiar 38, dł. wkł. wew. 23,5 cm. płaskie i bar...
  • Dziewczyny żadna nie chce malutkich bucików dla dziewczynki ok 10 par i ciuchów większych dla mam, babć, cioć. Odbiór w bielsku
  • Butki typowe dla dziewczynki, męskie już są zarezerwowane ;) Kilka par. Mamie z Krakowa. POdaję telefon, gdyż na forum jestem teraz rzadko. 606465473.
  • Oddam sandałki rozm.21- 2 pary. Sandałki typowo na dziewczynkę. Jestem z Krakowa. Mogę butki wysłać, ale wtedy proszę o pokrycie kosztów przesyłki. Proszę piszcie tutaj, nie na pocztę.
  • Oddam 2 pary spodni: 1. granatowe w drobne jasniejsze prazki, taki "garniturowy" wzor, rozmiar L (do konca mialam luz w biodrach, waga koncowa 88 kg ;>>), nogawki proste, luzne, regulowane na gumke i dodatkowo guziki z przodu w pasie 2. dzinsy jasnoniebieskie "Mama" rozmiar M, lekko rozszerzane, niezbyt grube, bardzo wygodne - moje ulubione !! , regulacja standardowa - gumka na guziki, z boku zamek dla latwiejszego ubierania MAM ZDJECIA
  • Czesc w zwiazku z moim corocznym organizowaniem wysyłki dzieciaków z pewnej patologicznej rodziny na obozy letnie (za specjalne ulgi od firm oraz kase sponsorów) poszukuję pilnie używanych gaci typu slipki na rozmiar 146-152 oraz skarpet na nr buta 34 dla 10-latka oraz gaci na 134-140 cm i skarpet na 33 nt buta dla 9-latka. Co roku dostaje troche ubran na nich używanych i kompletuję na wyjazdy kolonijne, po wyjazdach 80% ciuchow zostaje u mnie i sluzy na kolejny wyjazd albo temu samemu dz...
  • Mam 2 pary.Najlepiej jednej obobie (nie stać mnie na przesyłki). Jedne kozaczki są ze skórki na rzep, doskonałe na deszczowe i śniegowe dni. Drugie kozaczki są takie zwykłe, ocieplane i raczej nie nadają się na deszcz(mogą przemoknąć) ale na śnieg są super!!
  • voila.pl/f6cdh/ Troche nietypowo w taki upał , ale podczas porzadków natrafiłam na skórzane buty - zimowe botki dla kogoś kto ma szczupła stope i szczupłą łydke , buty wymagaja pastowania i kropelki super glu na obcasie odkleiła sie okeina obcasa . Wysokośc obcasa 7cm , długośc holewki 39 cm , szerokośc w łydce 16,5 cm . Buty nie są zniszczone , ale lezały jakiś czas u mnie na strychu . Mysle ,że komus posłuża jeszcze długo, są tam też drewniaki i buty na jesien . Opisy przy fotce ...
  • jedne to letnie sandaly, kolor jasno bezowy, na obcase okolo 5cm, zakryte palce, na piecie paseczek, sa to raczej eleganckie buciki, kupilam na wesele, ale sa ze skory ekologicznej i nie moge ich nosic, rozm 36-37 drugie to czółenka Ryłko, obcas okolo 6-7cm, skora naturalna, troszke noszone, ale wciaz dobre, czarne, rozm 35, tez eleganckie
  • Osobie,która pokryje koszty przesyłki oddam trzewiki zimowe. Syn nosił je po jednym sezonie. Noszą ślady normalnego zużycia, ale są w dobrym stanie. Jedne mają rozmiar 34, drugie zaś 32. Niestety nie dyspopnuję zdjęciami, przynajmniej w tej chwili nie mam takiej możliwości.
  • kolor czarne i zielone, sztruksowe, używane przeze mnie, ale w dobrym stanie, może się przydadzą? południe warszawy
  • Wszystkie granatowe.Szmaciane buciki na lato, zapinane na sprzączke z czwerwonymi serduszkami na przodzie numer 26, skórzane buciki takie do sukieneczki też zapinane na sprzączke firmowe numer 25, trzewiki sznurowane( sznurówki trzeba dokupić) zamszowe firmy Dawid numer 26, trzewiki na rzepa numer 25.Wszystkie buty w stanie dobrym.Numeracja jest taka, że te 26 niewiele albo wcale nie różnia sie od 25, dlatego chętnie oddam jednej mamie z córeczką , która nosi bucik 25.
  • Wystarczy parę złotych, parę osób. Złóżmy się i szczęśliwy tatuś będzie jeszcze bardziej szczęśliwy :))))) Spójrzcie na post "wózek dla szczęśliwegotatusia"
  • oddam buciki, stan dobry po 1 dziecku: rozm 20 - kapcie befado rozm 21/22 trzewiki buty sportowe typu adidas rozm 22 sandałki kapcie ortopedyczne rozm 22/23 sandałki plastikowe najchętniej W-wa lub Pruszków pozdrawiam Kinga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna