piotr

(6 wyników)
  • Wrocław – Spotkanie z Piotrem Kaczkowskim Dnia 21 grudnia 2004 o godz. 19:00 w księgarni Dolnoślaskiej (księgarnia hurtowni Matras) we Wrocławiu przy ulicy Świdnickiej 28, w ramach promocji książki "42 rozmowy", odbędzie się spotkanie z Piotrem Kaczkowskim. (za: www.trojka.net)
  • Slucham audycji Piotra Kaczkowskiego i stwierdzam, ze to jednak prawdziwy profesjonalista jest. Wlasnie puszczal utwory nowego New Order, ale fajne, czekam na nowa plyte. Czy sa ludzie na forum sluchajacy jego audycji? Dla mnie kazda audycja to male swieto, to rytual. Juz wiele zespolow poznalam dzieki jego audycjom. Tasiorka
  • Czesc! W czwartek bylem na spotkaniu z Piotrem Kaczkowskim...tzn. to spotkanie nie bylo w cztery oczy :) Bylo to "tylko" spotkanie "fanow" z GLOSEM I OSOBA !!! Cos niesamowitego ...bite cztery godziny arcyciekawego opowoadania o muzyce , muzykach, ciekawostkach, anegdotach. Cudowne jest to, ze PK nie zalewa sluchaczy techniczno muzycznym slownictwem, on raczej opowiada o wszystkim co dotyczny muzyki poprzez pozytywne uczucia ktore ta muzyka wywoluje! No i oczywiscie JEGO GLOS!!! N...
  • w mistrzowskiej formie: To ja, w sercu maj i pierwiosnki To ja, w czuprynie marzeń kosmyk P:)
  • Tak sobie myślę że może i ja wydam swoją płytę? Kostrzewa wydał juz kilka, Kaczkowski równiez, Niedźwiecki swoich smutów tez trochę, a teraz jeszcze Stelmach. Oto tracklista płyty 3maj z Nami (cena sugerowana 29,99zł): 1 Haemoglobin / PLACEBO 2 4Ever Delayed / MANIC STREET PREACHERS 3 Another Love Song / SIX BY SEVEN 4 Dom Andra / KENT 5 The Raveonettes - Let's Rave On 6 Uciekinier / MYSLOVITZ 7 Mercy / I AM X 8 Stumble & Fall / RAZORLIGHT ...
  • puk z wami bracia i siostry, i niech was kratka boska broni. wielkie repulsje wzbudza wam w trzewiach ojciec drygentol i pijanista rubik? Jednakże lepiej mieć powieść dicka w nazwisku niźli dicka powieściopisarza książyka w tyłku, co dowieść się starać będę i obronę piotrową tu przedstawię. Ponieważ ta protekcyjna oracja zostanie przeprowadzona w oparciu i oparach metody paranoiczno-krytycznej mise en scene zostanie powzięte też odpowiednie. --------------------------------------...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się