plany

(84 wyniki)
  • Sesja w pełni to pora na dużo przyjemniejszy wątek. Jak tam wasze plany na wakacje? Praca, zakuwanie do poprawek, zbijanie bąków czy podróże? Ja właśnie kończę 4 rok i przede mną ostatnie takie wakacje, które chcę wykorzystać w pełni wakacyjnie. Rok temu odbywałam 3 miesięczne praktyki, więc wakacji nie miałam - i chcę to odbić w tym roku:) W planach: Wycieczka na kilka dni do Budapesztu. Objazdówka (namiot z bagażnik i heja) po polskim wybrzeżu. Jedyne co mniej wakacyjne to ...
  • kochani prosze pomócie!!! Do poniedziłku musze oddać plan pracy licencjackij, a nie mam pojęcia jak się za nego zabrać bo w necie nie moge nic podobnego na ten tmat znaleść:/ Mój temet brzmi:" Polityka społeczna z zakresu świadczeń w zakresie macerzyństwa- na przykładzie Wielkiej Brytanii" Wiem tylko, że w ostatnim rozdziale ma to być porównane do Polski. POMOCY!!!
  • Czy zastanawiacie się nad swoją przyszlością ? Czy planujecie co chcielibyście robić ? Czy poprostu idziecie na studia byle miec papier , byle znaleźć jakąś prace i niezastanawiacie się nad tym co chcielibyście osiągnąc za 5-10 lat? Co wami kieruje/kierowało przy wyborze studiów takich a nie innych . Czy np idąc na prawo myślicie/marzycie o tym ,że pójdziecie na aplikację , że otworzycie własną kancelarię i że chcielibyście osiągnąć to do 30tki? Czy idąc na turystykę i rekreac...
  • czy ktos ma juz plan zajec na ar w lublinie? chodzi mi o biologie...
  • Mi mój bardzo, prawie jak na 1 roku :) Mam 2 dni wolnego, jeden dzień na 13 i jeden na 11-tylko 2h :) czyli w sumie tylko poniedziałek, ale w poniedziałek same wykłady to też prawie jak weekend :)
  • Jestem na pierwszym roku fizjoterapii dopiero, ale juz myśle o tym co bede robić po studiach... planuje dodatkowo po 5,5 Mgr, zrobić podyplomowe z fizjoterapii klinicznej i instruktora odnowy biologicznej. Chciałabym pracować w szpitalu i pomagać ludziom którzy męczą się z bólami i schorzeniami, ewentualnie otworzyć własną klinię odnowy biologiczne. a Wy jakie macie plany na przyszłość??
  • Orientuje się ktoś kiedy będą dostępne na stronie AM-u plany lekcji?
  • Jak to jest z planem zajęć? Dostajemy go podczas inauguracji czy sami sięzapisujemy na zajęcia, jeśli tak to w jaki sposób???? Idę na UJ, ktoś się orientuje jak to jest na tej uczelni? Pomóżcie pierwszorocznej....
  • Witam, kazdy z was ma na pewno jakies plany na czas studiow i pozniej. Np wyjechac na sokratesa, work&travel, pracowac na katedrze, prowadzic jakis projekt. Jakie sa/byly wasze plany i czy sie sprawdzaja???
  • Bo mi się bardzo nie podoba. W pierwszym semestrze miałam super plan a teraz to masakra. A dzisiaj jak sie dowiedziałam, ze lektoraty mam w czwartki 18-20 to juz w ogole masakra. zwłaszcza, ze do 19 miałam miec ćwiczenia z matematyki dyskretnej, a tu musze je sobie przenieść na środę przez co w srodę od 8 do 18 mam zajęcia. a chciałam miec 2 godziny okienka aby moc pojsc coś zjeśc i po prostu trochę odpoczać... masakra. w poniedziałki miałam miec 8-14, ale mi wykład z godzin 12-14...
  • może głupie pytanie ale kompletnie w temacie studiowania na uwr nie jestem zorientowana. chodzi mi o to kiedy i skąd bierze się plan zajęć dla swojego kierunku. zaczynam pierwszy rok w październiku. z góry dzięki za odpowiedź
  • Na stronie internetowej nie ma zadnego planu, konkretnie chodzi mi o filologię klasyczną. Na kazdych (albo prawie) innych wydzialach juz wiadomo co i jak a tu lipa- wie ktos moze z Was cos na ten temat?;)
  • wiecie-piszcie prosze
  • Wie ktoś może kiedy będą plany zajęć na UŚ? NO i jak będzie wyglądać rozpoczęcie? Informa na MFCh, ale inni niech też wpisują :D
  • czy ktoś mi może powiedzieć jak można otworzyć ten plan, bo mi sie nic nie wyswietla:(
  • Czy zna ktos harmonogram zajec na kierunku Politologia?
  • Jestem na 1 roku i sama juz nie wiem jak to jest z tymi planami. Slyszalam ze niektorzy juz je maja. Dostaje sie je juz ustalone czy samemu sie ustawia wyklady i godziny na jakie sie chce chodzic?
  • pomocy!!!!!!poszukuje biznes planu na zaliczenie na studiach zaocznych, niewielki ok. 20 str. na jutro!!!!!!
  • Czy ktoś dysponuje planem zajęc na 1 rok prawa UMK, a głównie chodzi mi o godziny wykładów prof.Kamińskiej z powszechnej.
  • pytanie jak wyżej. byłem na stronie samorzadu ale tam oprócz zaocznych nic nie ma :/ ..z góry dzieki za info..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się