Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      podsumowanie

podsumowanie

(5 wyników)
    • Pomyślałam, że sobie wątek założę, bo minął równy miesiąc na diecie. Zaczynałam 1 sierpnia. Waga wówczas pokazywała 73kg i to przy dobrym wietrze, czasem było ciut więcej. Dziś rano 67, 4 ;) Jestem bardzo zadowolona, dodam, że na pierwszej fazie schudłam tylko 2 kg, to w drugiej tak pięknie mi spada. Chcę schudnąc do 59/60kg - teraz już mi się nie spieszy i wiem, że to możliwe. Pozdrawiam wszystkich na SB :))
    • 8 miesięcy diety - od listopada praktycznie III faza, hormony w tabletkach i zero kilogramów na plusie!! 1-2 razy w tygodniu fitness. Ciągle 59 na wadze. Od kilkudziesięciu dni nie oszczędzam się, tzn nie opycham ale jem dużo rzeczy, których wcześniej nie jadłam - pierogi, zdarza się jakieś ciastko, ostatnio placki ziemniaczane. Trzymam się tych 5 posiłków, staram się nie podjadać. Ale: - coraz częściej czuje napady głodu i naprawdę jakbym się nie pilnowała to byłabym w stanie zjeść wszyst...
    • czesc kochani, jakieś przesilenie zimowe mnie chyba dopadło, mam dzisiać wściek na wszystko i wszystkich więc stwierdziłam, ze zamiast wyzywać się na innych napiszę do was i od razu mi przejdzie :) minęło 10 m-cy mojego odchudzania i walki z tłuszczem. pierwszy raz w życiu kupiłam sobie spodnie rurki i wsadziłam je do kozaków zapinanych do kolan - które też kupiłam 1 raz, wcześniej niestety łydki nie puszczały. Po 10 m-cach ważę 63,8 kg, jeszcze 20 dkg i będzie równe - 21 kg. ostatnio ch...
    • Hej, wlasnie wczoraj zakonczyla sie moja faza 1. Dzisiaj slonecznie moge rozpoczac faze druga. Moj dotychczasowy sukces bede wiec dzis swietowac jogurtem z jagodami ;). Musze sie pochwalic osiagnieciami, zeby zmobilizowac inne dziewczyny i dodac im wiary w sukces i zeby dac upust mojemu szczesciu ;). Startowalam z wagi 63,5 przy wzroscie 165, pas 82, biodra 96. Szczerze mowiac nie wierzylam, ze uda sie zmniejszyc obwod w pasie. Pozostalosci po ciazy w postaci nie dajacego sie ru...
    • Obiecałam sobie to piszę. Dzisiejszy jadłospis - śniadanie: jajko na twardo, pomidor, niestety wizyta w cukierni z dzieckiem zakonczona latte mocathio bez cukru( nie wiem jak sie pisze i ile ma to kalorii?): obiad sałatka z sałaty lodowej, pomidorów, poza tym buraki(niedozwolone?) i biała kapusta, kolacja zawijaski z sałaty z zoltym seram light (3 plasterki). Teraz najgorszy czas przede mna czyli wieczór. Moj Bartoszek dzisiaj wczesniej zasnął i mam caly wolny wieczor. W drzwiach ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się