Dodaj do ulubionych

Farbowani politycy

06.09.05, 18:57
Pełno dziś farbowanych polityków. Nawet tym na bilboardach się dostało.
Uwalone białą farbą mordki widziałem dziś m.in. u "kaczora". Kto jeszcze
dostał w twarz od elektoratu? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Antyposeł Re: Farbowani politycy IP: *.crowley.pl 06.09.05, 19:07
      Jedynym sposobem na nich nie jest negowanie wyborów i siedzenie w domu, ale
      oddanie głosu nieważnego, który musi byc policzony. W ten sposób zaprotestuję
      przeciw partyjniactwu. Partie chcą aby siedzeć w domu i boja sie dużej
      frekwencji. Świadomie i zgodnie z przepisami wyborczymi możemy przeprowadzić
      przy tej okazji referendum przeciw temu całemu złu.
      • Gość: kucharz Re: Do Antyposła IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 06.09.05, 21:51
        A nie pomyślałeś cymbale, że przez oddanie nieważnego głosu przysparzasz tylko
        niepotrzebnej pracy ludziom z komisji wyborczej, którzy muszą te głosy (ważne i
        niewżne) później policzyć??

Zastanów się czy w ogóle iść na wybory, jeśli masz oddać nieważny głos dalej
        oglądaj telewizję i wal konia w domu może zgłupiejesz jeszcze bardziej, co
        chyba nie jest możliwe!!!
        • Gość: damadama z benzyna Re: Do Antyposła IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.05, 07:49
          Zdaje sie ze ma prawo do takiej decyzji, moze miec rowniez w powazaniu czy
          komisja bedzie miala wiecej pracy czy nie, w koncu nie robia tego w czynie
          spolecznym, tylko pchaja sie do komisji zeby zarobic.
    • Gość: Prauat Jan Kowski Re: Farbowani politycy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.05, 21:02
      arek354 napisał:

> Kto jeszcze
      > dostał w twarz od elektoratu? :)

Rząsowski, chłopak z wioski też. Uwalony farbą, ze hej.
      cdn
      • Gość: qb ein volk, ein reich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:20
        u mnie:
        kaczor z dopiskiem: "ein volk, ein reich, zwei kaczoren"
        i jędrek lepiej: "i ciałko też mam zajebiste"
        pzdr
        qb

ps. sie pływa, sie skacze...
    • Gość: Antyposeł cymbał Re: Farbowani politycy IP: *.crowley.pl 07.09.05, 21:32
      Może jestem cymbałem, gdyż mam nadzieję, że choć trochę myślący, zastanowią się,
      czy nie jest to najlepszy sposób, by wyrazić sprzeciw, czy wściekłość (którą
      wyczuwam w forumowiczach bluzgających epitetami) wobec farbowanych polityków.
      Chcesz być znowu wykiwany to albo oddaj głos ważny na posła lub siedź w domu.
      Głosy nieważne muszą być policzone i podane do wiadomości przez komisję
      wyborczą. Wtedy będzie konkretnie wiadomo ilu takich jest, którzy zgodnie z
      prawem wyrazili swoja wolę!
      • Gość: kucharz Re: Do urażonego epitetami Antyposła cymbała IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 07.09.05, 21:52
        Jeśli szanowny Pan Antyposeł poczuł się urażony to przepraszam, choć zdania nie
        zmienie...
        • arek354 TVN pokazał .... 09.09.05, 19:31
          W TVNie pokazywali pomalowane bilboardy z politykami. Z jednego "wypowiadał"
          się w formie dymku Roman Giertych - Lubię dobry sex , a z drugiego, stojącego
          obok krzyczał Lepper - Ja też Romanie :) Pomysłowość ludzka nie zna granic.
          Normalnie Monty Python :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka