arek354 06.09.05, 18:57 Pełno dziś farbowanych polityków. Nawet tym na bilboardach się dostało. Uwalone białą farbą mordki widziałem dziś m.in. u "kaczora". Kto jeszcze dostał w twarz od elektoratu? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antyposeł Re: Farbowani politycy IP: *.crowley.pl 06.09.05, 19:07 Jedynym sposobem na nich nie jest negowanie wyborów i siedzenie w domu, ale oddanie głosu nieważnego, który musi byc policzony. W ten sposób zaprotestuję przeciw partyjniactwu. Partie chcą aby siedzeć w domu i boja sie dużej frekwencji. Świadomie i zgodnie z przepisami wyborczymi możemy przeprowadzić przy tej okazji referendum przeciw temu całemu złu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Do Antyposła IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 06.09.05, 21:51 A nie pomyślałeś cymbale, że przez oddanie nieważnego głosu przysparzasz tylko niepotrzebnej pracy ludziom z komisji wyborczej, którzy muszą te głosy (ważne i niewżne) później policzyć?? Zastanów się czy w ogóle iść na wybory, jeśli masz oddać nieważny głos dalej oglądaj telewizję i wal konia w domu może zgłupiejesz jeszcze bardziej, co chyba nie jest możliwe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damadama z benzyna Re: Do Antyposła IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.05, 07:49 Zdaje sie ze ma prawo do takiej decyzji, moze miec rowniez w powazaniu czy komisja bedzie miala wiecej pracy czy nie, w koncu nie robia tego w czynie spolecznym, tylko pchaja sie do komisji zeby zarobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prauat Jan Kowski Re: Farbowani politycy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.05, 21:02 arek354 napisał: > Kto jeszcze > dostał w twarz od elektoratu? :) Rząsowski, chłopak z wioski też. Uwalony farbą, ze hej. cdn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qb ein volk, ein reich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:20 u mnie: kaczor z dopiskiem: "ein volk, ein reich, zwei kaczoren" i jędrek lepiej: "i ciałko też mam zajebiste" pzdr qb ps. sie pływa, sie skacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyposeł cymbał Re: Farbowani politycy IP: *.crowley.pl 07.09.05, 21:32 Może jestem cymbałem, gdyż mam nadzieję, że choć trochę myślący, zastanowią się, czy nie jest to najlepszy sposób, by wyrazić sprzeciw, czy wściekłość (którą wyczuwam w forumowiczach bluzgających epitetami) wobec farbowanych polityków. Chcesz być znowu wykiwany to albo oddaj głos ważny na posła lub siedź w domu. Głosy nieważne muszą być policzone i podane do wiadomości przez komisję wyborczą. Wtedy będzie konkretnie wiadomo ilu takich jest, którzy zgodnie z prawem wyrazili swoja wolę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: Do urażonego epitetami Antyposła cymbała IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 07.09.05, 21:52 Jeśli szanowny Pan Antyposeł poczuł się urażony to przepraszam, choć zdania nie zmienie... Odpowiedz Link Zgłoś
arek354 TVN pokazał .... 09.09.05, 19:31 W TVNie pokazywali pomalowane bilboardy z politykami. Z jednego "wypowiadał" się w formie dymku Roman Giertych - Lubię dobry sex , a z drugiego, stojącego obok krzyczał Lepper - Ja też Romanie :) Pomysłowość ludzka nie zna granic. Normalnie Monty Python :) Odpowiedz Link Zgłoś