-
Witam serdecznie .Poszukuje odziezy damskiej marki ZARA , BERESHKA lub odziezy z Primarku bezposrednio z Anglii w ilosci hurtowej do dalszej odsprzedazy , interesuje mnie stała dłuzsza współpraca .Zainteresowanych zapraszam do współpracy .
-
Witam,
Poszukuję dostawcy odzieży używanej znanych marek Next, Warehouse, Atmosphere, Marc & Spencer, Dunnes, Top Shop, Dorothy Perkins, Moonsoon, H&M, Mango, Nike, River Island, Puma, TOPSHOP, Wallis, Vero Moda, Zara, Bay, Ted Baker, i inne
Osoby zinteresowane prosze o kontakt.
Pozdrawiam,
Paulina
-
Witam
Poszukuję odzieży dziecięcej w I jakości
Proszę o oferty
beata.nowak83@onet.eu
Pozdrawiam
-
POSZUKUJE ODZIEZY UZYWANEJ , NAJWYŻSZEJ JAKOSCI , EWENTUALNIE ODZIEZY Z PRIMARKU ANGIELSKIEGO DO NIEWIELKIEGO BUTIKU WE WROCŁAWIU.POSZUKUJE ODZIEZY TYLKO Z GATUNKU CREAMU.PILNE !!!
-
Poszukuje odziezy damskiej i męskiej typu cream ale w dosłownym tego słowa znaczeniu , towaru nie przebranego , nie oszukanego w gatunku odpowiadajacym tej własnie jakosci z okolic Wrocławia i Dolnego Ślaska.Poszukuje stałej wspólpracy.Prosze o wymiane doświadczen i ewentualne propozycje wspólpracy.
-
Poszukuję dostawcy odzieży używanej bezpośrednio z Wysp Brytyjskich ( Anglii, Irlandii, Szkocji ).
Posiadam 3 sklepy z odzieżą używaną. Poszukuję osoby bądź firmy zajmującej się sprzedażą lub zbiórką odzieży używanej. Interesuje mnie odzież typu niesort. Jestem w stanie kupować między 2 a 4 tony miesięcznie. Jestem zainteresowana stałą współpracą. Proszę o kontakt mailowy na annagil@wp.pl
-
Jak w temacie , poszukuje dostawcy, interesuje mnie odzież dziecięca, zabawki oraz obuwie.Propozycje proszę przesyłac na mail :anek71@o2.pl
Pozdrawiam Serdecznie
-
poszukuje nie sortu w dobrej cenie i jakości oczywiście ceny i ofery prosze na maila -pomorze /zachodnio-pomorskie/ wielkopolskie/kujawsko-pomorskie -pani z Bydgoszczy w cenie 25 za bluzki i topy dziekujemy- za syf
-
poszukuje dobrej i rzetelnej hurtowi kremu damskiego dzieciecej i niemowlaka na slasku morze byc z wieszaka?
-
Jak w temacie, poszukuję bezpośredniego importera odzieży używanej
niesortowanej z Danii. Tygodniowe zapotrzebowanie od 500 do 1100 kg.
Kontakt na PW.
PS. Hurtowniom dziękuje.
-
-
Witam jestem tu nowy i poszukuje cremu dzieciecego najlepiej proszę
o podanie ceny za kilogram i najlepiej jak by to był sort mżliwy do
obejrzenia, zakładam sklep z odzieżą używaną i najchętniej zakupił
bym tak z 200 kg odzieży dziecięcej znanych firm
-
Poszukuję dobrej sprawdzonej hurtowni na śląsku lub w okolicach! Znacie Coś godnego polecenia??
-
Witam.
Usilnie poszukuje hurtownie z bielizną używaną jak i nową-w
najlepszym gatunku-cream.Najchętniej woj. mazowieckie ale nie
tylko.Możecie coś doradzic sprawdzonego.
Pozdrawiam!
-
Witam.
Poszukuje bardzo dobrego Cream oraz nie sortu angielskiego i irlandzkiego
Najlepiej bezpośredni kontakt. Stała współpraca.
Tylko Śląsk-Katowice i okolice
marcinspedycja@interia.pl
-
Poszukuję dziecięcych wiosenno - letnich kurteczek, płaszczyków,
pelerynek 0-12 lat. Czy któraś hurtownia posiada taki towar??? Proszę o
oferty na nice555@poczta.fm
-
WITAM
POSZUKUJEMY DUZEJ HURTOWNI Z ODZIEZA UZYWANA
KTORA BYLA BY ZAINTERESOWANA OTWARCIEM SWOJEJ FILI
W MIESCIE ZAMOSC WARUNKI WSPOLPRACY DO UZGODNIENIA
TEL.508806309 MARZENA
-
Poszukuję dobrej hurtowni z okolic Torunia
-
Poszukuje dobrego towaru najlepiej pierwszy gatunek a nawet cream.
Jestem osoba wybredna i wiedzaca czego chce wiec prosze tylko i
wyłacznie o pisanie osoby ktore posiadaja w swojej ofercie dobry
towar:-).Jestem hurtownikiem wiec prosze o oferty od dostawców.
Swoje oferty prosze kierowac na maila: ania.to.ja1@wp.pl
Dziekuje.
-
Poszukuje bardzo dobrego jakościowo towaru kobieta i dziecko
tylko poważne oferty sprawdzeni dostawcy!!!!
Oferty proszę na k.lupa@tlen.pl