poszukiwania

(63 wyniki)
  • poszukuję wzorów na torebki zrobione w stylu makramy
  • Witam Poszukuję papieru do decoupage z grzybami i kartami do gry. Przejrzałam ogromną ilość aukcji i sklepów i w zasadzie nic nie znalazłam. Pilnie poszukuję. Pozdrawiam Agnieszka z Opola
  • Cześć niedawno kupiłam sobie farbki do malowania na szkle poszukuje jakis witrażyków z motywami światecznymi mikolaja,choinki itp. macie może jakieś??? Byłabym wdzieczna za przesłanie na priv
  • Witam poszukuje grubszego kolorowego filcu do kupienia w warszawie lub okolicach najlepiej na metry... szukam filcu o grubosci od około 4mm wiec raczej sztywnego.. Jesli ktos wie gdzie mozna taki nabyc :) oraz wogole jakies hurtownie lub sklepy z ciekawymi fajnymi materiałami oraz sklepy z dodatkami wykonczeniowymi (pasmanteryjne ) ale tez metalowe Pozdrawiam i dzieki za podpowiedzi
  • Od 24 czerwca istnieje nasza galeria Pakamera Artystyczna. Poszukujemy uzdolnionych osób, które chcą podzielić się swoimi pracami. Na razie jesteśmy na etapie zbierania artystów, jednakże pierwsze sprzedane przedmioty przez naszą galerię już mamy za sobą. Zapraszam wszystkich serdecznie Julka galeria@pakamera.pl www.pakamera.pl Wszelkie szczegóły dotyczące wystawiania prac można znaleźć pod adresem: www.pakamera.pl/help.php#4
  • Witam Postanowiłam zadać pytanko na forum i mam nadzieję , znajdę tutaj kilka osób zainteresowanych współpracą Poszukuje osob, które sa uzdolnione artystycznie, maja wyczucie smaku i zajmuja się ręcznie robionymi zaproszeniami ,wizytówkami ozdobnymi chusteczkami itp akcesoriami ślubnymi.Aktualnie zajmuję sie stworzeniem firme zajmujaca sie organizacja slubow i wesel. Chcialabym nawiązć kontakt z chętnymi osobami z usług ,których korzystałabym wraz z moimi przyszłymi klientami . Jeże...
  • dziewczyny, pilnie poszukuję serwetek z krówkami, dołączam tacę w te krówki którą kiedyś zrobiłam. mam na wymianę dużo serwetek, które moge przesłać na maila forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1111&w=24405255&a=24405255 pozdrawiam
  • Witam serdecznie .Poszukuję kontaktu do osoby robiącej te cudowne koty -na klamki i wszystkie te cuda prezentowane tutaj: www.wylegarnia.com/sklep/ekspozycja.php?id=835 Będe wdzięczna za kontakt :)mam bardzo dobre intencje:)
  • Witam wszystkich, poszukuje twórców torebek, drobnych przedmiotów dekoracyjnych, robótek szydełkowych i tych na drutach. Interesują mnie wyłącznie projekty autorskie. Chce nawiązac stałą współprace. Czekam na odzew i wszystkich pozdrawiam. Małgorzata Dąbrowska MiK ART.: mikart@mikart.pl www.mikart.pl tel. 693377814
  • Szukam drewnianego anioła, takiego ludowego ;-) Widziałam takie w sukiennicach w krakowie. Są takie pociągłe w kształcie i zwykle mają jakieś instrumenty. Szukałam podobnych w internecie. Niestety nawet nie znalazłam podobnego zdjęcia. Czy ktoś mógłby mi pomóc w tych poszukiwaniach??
  • Kochane Panie i Mili Panowie-proszę o pomoc-poszukuję papieru lub serwetek do decoupage'u z motywami samochodzików autek itp.Chciałabym dla mojego maleńkiego synka ozdobić stoliczek w ulubione przez niego motywy. Niestety w żadnym ze znanych mi sklepów internetowych nie znalazłam poszukiwanych artykułów z pożądanymi motywami-czy ktoś mnie wspomoże? pozdrawiam ewa
  • Dziewczyny, pilnie poszukuję serwetek z białym lub różowym anturium. Kwiaty są dość duże umieszczone na całej powierzchni serwetki. Jakiś czas temu ktoś wystawiał je na Allegro, jeżeli takie posiadacie proszę o kontakt. Przepraszam,że podaje to w nowym wątku, ale zależy mi na nich bardzo :) Liczę, że pomożecie. pozdrawiam ciepło. Iza
  • poszukuję linków do stron z gifami - z biedronką; wszystkiego z biedronką - czy ktoś coś ma, zna? kolekjonerka biedronek
  • kolezanka zamowiła 3 chusteczniki, i tak, dwa chce w stylu swoich doniczek, motyw jak tutaj: www.allegro.pl/item267103696_dwie_oslonki_na_doniczki_.html tylko ja nie mam takiego motywu i nie wiem gdzie zdobyc, albo przynajmniej cos podobnego a trzeci chustecznik do pokoju syna - 10cio latek, a pokoj jest w stylu pilkarsko inteligentnym (plakaty pilkarzy i einsteina na scianie) ech, inwencja mi opadla przy tym, pomozcie z pomyslami
  • czy ktoś mi może pomóc? szukam papieru lub serwetek z motywem przypraw (oregano, pieprz, liście laurowe), najlepiej gdzies dostępne w internecie :) POMOCY!!! RATUJCIE!!!
  • ... identycznej jak tutaj: www.allegro.pl/item250815115_szafka_na_klucze_angielskie_roze_decoupage.html Ktoś widział, wie?
  • Witam serdecznie po długiej przerwie ;-) Kiedyś Fridolino pokazywała takie buciki: fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,19434062,19485866.html Bardzo mi się podobają, niestety link do schematu na forum Kaiem jest już nieaktywny. Czy którać z Was ma zapisany ten wzór i mogłaby się ze mną podzielić? Będę baaardzo wdzięczna...
  • Dziewczyny, help mam pilne zamowienie, ktore musze zrobic na piatek, niestety jedyny pomysl ktory obecnie mam w glowie, to wykonanie z ta serwetka www.servietten-kriese.de/index.htm?motiv-servietten_-_einzeln_-_33_x_33_cm_blumen_-_blueten_blumen_-_zweifarbig.htm#itemno17 ktora jest dostepna tylko w niemieckim sklepie, nie zdaze zamowic do piatku, nie mowiec o wykonaniu. czy ktos ma i jest w stanie sie podzielic? albo widzial gdzies w realnym sklepie i moze kupic??? jestem zdec...
  • Jeśli ten wątek jest niezgodny z regulaminem, proszę o jego wykasowanie. Jeśli jednak Właścicielka i Moderatorka uznają, że może powisieć, chciałabym ogłosić, że szukam osoby do pomocy w pakowaniu przesyłek - najchętniej z okolic Zaborowa pod Warszawą. Więcej informacji i warunki legalnego zatrudnienia na GG: 7571379, mailem: sklep@decolada.pl, lub telefonicznie: 502 158 233. Dziękuję i pozdrawiam :)
  • Kiedyś dawno goldenka.m popełniła z nim 3 śliczne segregatory. Leniwy kot wśród książek na połce. Chciałam kupić ten papier i nie mogę znaleźć, choć przeglądam od wielu dni wszystkie sklepy deku. Narzekam, ale mało kto ma tematycznie podzielony towar. A może już nie ma tego papieru? fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111,58651637,59260205,0,2.html?v=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się