-
Poszukuję partnerki do tańca towarzyskiego. Mój wiek 23. marcel115@o2.pl
-
Jak w temacie poszukuję w Tarnobrzegu lokalu do wynajęcia. Powierzchnia nie duża do ok 15-30 m2. Czy wiecie gdzie można jakiś znaleźć, a może sami macie do wynajęcia. Jaki będzie koszt bo ceny pewnie różne w zależności od lokalizacji.
Gdyby ktoś wiedział to proszę pisać lub nawet dzwonić 796-83-50-03.
-
4 studentki poszukują 1 współlokatorki do 2-pokojowego mieszkania na ul.Królowej Jadwigi (15min do uczelni), cena ok. 200zł tel 725110571
-
Witam poszukuję dobrego plastyka/dekoratora wnętrz, który zaproponowałby mi ciekawe rozwiązania w kwestii adaptacji i aranżacji wnętrz lokalu użytkowego. ...
-
Poszukuję dobrego adwokata w Tarnobrzeg prawo pracy emerytury i renty. Pomoc w przejściu z zasiłku na emeryturę po 60latach warunki szkodliwe.
-
Witam. Poszukuje jakichkolwiek mebli dla rodziny z Wielowsi.Dom nadawał się do zburzenia, mieszkają w nowym domu, mają tylko 2 wersalki, wodę noszą od sąsiada,bo ich woda w studni nie nadaje się do spożycia. Rozmawiałam w tym tygodniu z Panią, która mieszka w tym domu. Na razie tam nie ma nic, ani centralnego ani wody, ogrzewane są dwa pomieszczenia piecykiem tzw "kozą". Może ktoś z Was zmienia meble i odda, bo o taką pomoc mi chodzi. Masakra,mają ludzie biedę,wyobrażacie sobie noszenie wody ...
-
Pilnie poszukuje firmy rem. - wyk.. Interesuje mnie "gładź +
malowanie", proszę o jakieś namiary. Możliwie jak najszybszy termin.
Z góry dziękuje
-
Jak w tytule
Poszukujemy młodych muzyków do zespołu Weselnego
W Planach jest też dobre rockowe mocne granie kluby itp.
Dysponujemy sprzętem i salą prób
próby na weekendach.
wymagania: własny transport, zaangażowanie,
Wokalistka z dobrym mocnym wokalem
Tylko poważne i przemyślane oferty
Szkoda Twojego i Naszego czasu.
-
Poszukuje lekarza ogolnego ktory przyjezdza na wizyty prywatne do domu czy
moze mi ktos pomoc?
-
Poszukuję firmy, przedsiębiorstwa, hurtowni na terenie Tarnobrzega w której
można odbyć staż finansowany z urzędu pracy. Ew. kontakt tel 507-196-916
-
pilnie poszukuje transportu -chodzi o przeprowadzke 70km,do przewozu 2rowery wersalka,ubrania w workach i kilka malych pudelek
mail
itakto@gazeta.pl
-
cześć, przeczytałem archiwa forum w poszukiwaniu dobrego zakładu blach.-
lakier. i prosił bym o bliższy kontakt do pana Radłowskiego w Mokszyszowie i
pana Gnata z Dąbrowicy. Możecie tez podać mniej więcej lokalizacje. Z góry
DZIĘKUJE.
-
Pilnie poszukuję pracy dla 2 osób w wieku 16 lat (np. roznoszenie
ulotek itp.)
Chodzi bowiem o pewnego 1,5 roczego konia, który zostanie sprzedany
na rzeź jeśli nie znajdzie się na niego kupiec. Razem z koleżanką
chcemy uratować jego życie. Rodzice wyrażą zgodę na kupienie konia,
pod warunkiem, że będziemy utrzymywać go za własne pieniądze. Zależy
nam na tym koniku. Zainteresowanych prosimy o kontakt:
pchelka-12@o2.pl
gg: 2928342
-
mam 21 lat srednia szkole,praktyki w malowaniu i przy wykanczaniu mebli..
poszukuje pracy w tbg lub okolicach. jestem solidny i uczciwy.
-
Witam
Jestem w 39 tyg. ciąży.Poszukuję dobrego lekarza pediatrę dla mojego synka.
Proszę o namiary -w której przychodni przyjmuje.Ewent.nr.tel.
Dziękuję
-
W Stalach - przedwczoraj w godzinach wieczornych z jasnego samochodu zostały wyrzucone trzy szczeniaczki - jeden psiaczek nie przeżył - inny samochód go niestety potrąciił.
Będziemy jednak szukać - byc może ktoś skojarzy te szczeniaki, byc może komus coś się przypomni, że na przykład sąsiad miał takie a teraz nagle nie ma.
Wstawię zdjęcia tutaj, może komus się cos przypomni.
To makabryczny widok - tak malutkie psiaczki wyrzucone w lesie na poniewierkę - ni jedzenia, ni wody - 6 tygodnio...
-
jak w temacie. Za namiary będę bardzo wdzięczny
-
Witam . Poszukuje do sporządzenia lekarstwa dla syna - papryki peperonii. Jeśli ktoś spotkał na zakupach ją , w markecie , lub wie gdzie można kupić proszę o info. Może ktośs widział na bazarku w Sandomierzu? Może wiecie gdzie za granicą bez problemu można kupić . A moze sąsiad ma w ogródku?
-
Poszukuję dj na wesele. Wesele które będzie organizowane w 2012 roku. Kogo polecacie z Tarnobrzega lub okolic i ile taki dj bierze za taką imprezę. Jeżeli macie jakiś namiary no kogoś to proszę piszcie.
-
poszukuje dobrego specjalisty kogo polecacie