Forum Regionalne Mazowieckie Piaseczno
ZMIEŃ
      poszukiwania

poszukiwania

(63 wyniki)
    • Szanowni Internauci, Piaseczyńska Grupa Obywatelska, Muzeum Regionalne w Piasecznie, Miejsko Gminny Ośrodek Kultury w Piasecznie serdecznie zapraszają mieszkańców na wystawę pod tytułem: [b]W POSZUKIWANIU TOŻSAMOŚCI. PIASECZNO - WCZORAJ, DZIŚ, JUTRO[/b], którą będzie można obejrzeć w dniach [b]5-22 listopada 2009 roku [/b]w Muzeum Regionalnym przy Pl. Piłsudskiego 10 w Piasecznie. Wparcia finansowego udzielili: Gmina Piaseczno, Towarzystwo Przyjaciół Piaseczna. Wystawa "W...
    • Poszukuję uczciwej, silnej, zdrowej, solidnej i dokładnej pani do sprzątania domu 140 m2, 2 razy w tygodniu (wtorki, piatki), okolice Auchan.
    • Poszukuję opiekunki do 9 miesięcznego chłopca. Praca na miejscu. Referencje. Prosze o kontakt pod nr tel 0604888754 w godz.14-17, lub na e-mail gazetowy.
    • Witam, Pilnie poszukuję korepetycji z matematyki na poziomie liceum, na terenie Piaseczna i okolic. Ideałem byłby nauczyciel z piaseczyńskiego LO. Pozdrawiam.
    • Poszukuje dobrego hydraulika z okolic Piaseczna
    • poszukujemy opiekunki do 10-miesięcznego chłopca, od 1 czerwca na 9 godzin dziennie. Od 1 lipca pod opiekę wejdzie na okres wakacji chłopiec po zerówce (7 lat). Kontakt pod numerami 601 44 90 80 lub 601 343 357.
    • Poszukuję sprawdzonej, dobrze szyjącej krawcowej z Piaseczna. Gdyby ktoś z Was mógł kogoś polecić, bedę wdzięczna. Pozdrawiam:-)
    • czy mozecie polecić dobrą, sprawdzoną manicurzystkę, co ładnie zrobi i krzywdy nie wyrządzi. Niestety wbrew pozorom nie łatwo o kogoś takiego ... Temat był poruszany w 2010 r., więc liczę, że może ktoś warty odwiedzenia pojawił się w okolic. Z góry dziękuje.
    • Hej Poszukuję dobrej ekipy do parkietu/glazury/terakoty. Całościowo. Arek
    • Witaj, W związku z www.kurierpoludniowy.pl/?wyd=pno&page=artykul&id=2922 poszukuję wszelkich informacji o "podobnej działalności" w/w pana/panów w Piasecznie i okolicach. Wiem,że swego czasu pan Tadeusz ORDYŁOWSKI - niezaradny i nie spełniony siatkarz/trener @#$%^ ważne osoby z Piaseczna. Będę wdzięczny za informacje. Kamil Kamil
    • Witam wszystkich! Przepraszam,niechcący wysłałam pusty post. jestem w trakcie przeprowadzki do Piaseczna i pilnie poszukuję dobrego pediatry!Za ok. miesiąc zostanę mamą.Drodzy Rodzice czy możecie mi polecić sprawdzonego, dobrego pediatrę?
    • Witajcie, Jak w temacie, poszukuje jakiegos sprawdzonego serwisu aby wyregulowac sobie instalacje II generacji, marki Landi. Wiem, że jest ich sporo w okolicy Piaseczna jak i samym miasteczku, ale wiem też, że mało który jest dobry, z autopsji wiem, że często samochód wyjezdza po regulacji w gorszym stanie niż wjechał. Będę wdzięczny za wszystkie namiary i kilka słów dlaczego do nich akurat warto pojechać. Pozdrawiam Maciek
    • Poszukuję osoby chętnej do odbioru dwóch 4 letnich dziewczynek z przedszkola i opieki nad nimi ok 1,5h (od poniedziałku do piątku). Praca od 1 września br W razie zainteresowania proszę o kontakt pod nr 0606-38-95-63
    • Poszukuję opiekunki dla 6-miesięcznego chłopczyka. Praca na stałe w Józefosławiu 5 dni w tygodniu przez około 8-9 godzin dziennie.
    • Poszukuję niani dla mojego 11 m-cznego synka. Praca w systemie zmianowym. Od sierpnia pełny etat. W lipcu kilka godzin dziennie. Nasz szkrab jest wesołym i spokojnym brzdącem, raczkuje i juz zaczyna chodzić. Czekam na poważne oferty od doświadczonych niań. A może ktoś z forum może polecić kogoś świetnego. Proszę o telefon 600255078.monika
    • Mieszkanie 80m, póki co zapuszczone. Ale później już byłoby łatwiej. Najchętniej czwartki od 14.30 lub rano w soboty. 10zł/h. Jeśli któraś Pani jest zainteresowana - bardzo proszę o kontakt: parabelka2@wp.pl pozdrawiam, Małgorzata
    • Poszukuję kogoś, kto miał do czynienia z firmami, osobami cyklinującymi podłogi-klepki - akurat mój pokój potrzebuje odnowy; może macie jakieś doświadczenia w tym temacie; chodzi o ceny i oceny wykonujących; pozdrawiam
    • Jak w temacie. Chcemy zacząć budowe od połowy maja. Może ktoś z Was buduje i wie jakie są ceny za stan surowy otwarty ( za samą robociznę???). Chętnię przyjmę każdą informację, która skróci męki z rozpoczęciem budowy :). Może: jaki skład budowlany jest dobry, inni wykonawcy ... Chłonę wszystko!! Dzięki i pozdrawiam A.
    • Witam, Poszukuję naprawdę godnego polecenia Ośrodka Nauki Jazdy w Piasecznie bądź pobliskich okolicach.
    • Witajcie, szukam nauczyciela jez. angielskiego - przygotowywanie do CAE, najlepiej z doświadczeniem np. w LO albo w szkole językowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się