Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      poszukiwania

poszukiwania

(83 wyniki)
    • Jestem miłym wesołym facetem 27 lat o troszeczkę dużym temperamencie ,poszukuje milej , uśmiechniętej kobiety (mężatki) w wieku 22-32 takiej z która można by sie było zaprzyjaźnić i porozmawiać na każdy temat. Wesoły towarzyski lubiący dobra zabawę i czasem odrobinę szaleństwa w tym zabieganym świecie. Napisz na adres black.johnson@gazeta.pl lub gg 1453979.
    • Poszukuje partnerki na wesele... Może jakaś kobieta się ze mną wybierze???:) wiek do 23l...przem86979@gazeta.pl (jeśli możesz- prześlij zdjęcie, mazowieckie)
    • gonitwa za ciagla zmiana tego co wokol tego co osobiste, przezywane - czyzby znudzilo sie, ze majac sczczescie male niewielkie - nie wystarcza - potrzeba wiekszego innego, milosc mamy , a w zwiazku z tym i szczescie powinno byc, czy nie tak? wciaz poszukujemy nowych milosci szczesc ... w w efekcie jestemy samotni, stesknieni... ech! szkoda słów:(
    • Hej! Poszukuje chetnych na wyjazd za granicę pref Grecja, Włochy, Hiszpania wraz z wyspami na dwa tygodnie. Udało mi się zdobyć urlop na 2 tygodnie i chciałbym gdzieś wyjechac do "ciepłych krajów". Przeglądałem oferty biur podróży i do tego żeby mieszkać w jednoosobowym pokoju trzeba dopłacić jakieś kosmiczne pieniądze więc jeśli ktos byłby zainteresowany aby ze mną polecieć niech da znać na maila krzychu_28@gazeta.pl Jestem kulturalnym człowiekiem w wieku 28 lat, wyższe wykszt...
    • Poszukuje faceta : wiek :17-19 lat miasto :Warszawa muzyka : rock,grunge,punk,gotyk,metal włosy :najlepiej długie,ale krótkie też sa ok CZEKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • w Warszawie poszukuję pięknej brunetki, która w poniedziałek 23.04.07 wysiadła ok. godz. 17.30 - 18.00 z autobusu linii 303 przy ARKADII....
    • Pilnie poszukuję ... Ktosia na jesienne spacery plażą... I na patrzenie się sobie nawzajem w oczy przy winie... Czy są tu tacy specjaliści od ciepłych jesiennych wieczorów. Ciepłych mimo, że na dworze chłód, deszczy i wieje...
    • dla mnie meskosc to wymieszana w odpowiednich proporcjach klasa i szalenstwo. mam 25 l. i poszukuje faceta z klasa do wspolnego mailowania:)(wiek jak w temacie) pozdrawiam Nikoletta
    • Przystojny brunet 27 lat wysoki szczupły towarzyski z poczuciem humoru pozna kobietę atrakcyjną zadbaną inteligentną w wieku 30-45 lat spragnioną odmiany w sferze rozkoszy z młodszym doświadczonym fascynatem "kobiet jak wino" spełnienia fantazji dyskretnie dłuższa znajomość kraków okolice tylko poważne i przemyślane kontakt na początek gg 7101299 lub mlodykochanek3@o2.pl
    • Czesc:), jestem 24-letnim studentem z Krakowa i poszukuje miłej kobietki w wieku >21 lat, ktora zabiore na kilka eventow na festiwalu kultury żydowskiej - na zwiedzanie, wystawe albo i na warsztaty, lub po prostu by milo spedzic czas w jakiejs knajpie na Kazku:D kontakt h40s@gazeta.pl lub gg 784369
    • czesc przyznam sie ze poszukuje takiej od serca ale czy polki? mieszkam w stanach i przyznam sie ze moje doswiadczenia z polkami sa nie najlepsze. jakie nauburmuszone takie ksiezniczki...jak to okreslic, takie zachowanie och ach przez bibulka...ja lubie naturalne dziewczyny, z ktorymi mozna pojsc do kina, restauracji czy tance czy po prostu pogadac sobie a nie takie jakies zachowanie....dziwne, nienaturalne. przerzucam sie na latynoski (i zapier***lam na salse)
    • Poszukuję romantyzmu roku 2006;) Sprawdzałam wszędzie i nic...nie ma! Może jeszcze się nie wykluł, albo wymarł wraz z końcem XX wieku. Jeśli on gdzieś ukrywa się i ktoś go widział, to niech napisze czym charakteryzuje się współczesny romantyzm:) Ktokolwiek wie coś na temat miejsca jego pobytu proszę o informację.
    • 1. Niestabilny emocjonalnie Gdy go spotykasz, jest troskliwy, pomocny, delikatny i bardzo czuły. Wprost idealny facet, prawda? Lecz w końcu zaczynasz się orientować, że nawet po roku spotykania się nie okazuje publicznie, że jest z Tobą w poważnym związku. W dodatku, chociaż sam nie ma dla Ciebie zwykle czasu, oczekuje, że będziesz na jego każde zawołanie. Spotkałaś oszusta, który będzie stosował kolejne wymówki w rodzaju: * “Jeszcze nie doszedłem do siebie po ostatnim zw...
    • Witam wszystkie panie z racji swojej pracy czesto jestem w delegacji miedzy gdanskiem a warszawa, jestem zonaty i poszukuje najchetnie tez mezatki ktora mialaby ochote spedzic niezapomniane chwile w moim towarzystwie.Oczywiscie dyskrecja zapewniona,poszukuje tylko kobiet ktore szukaja dyskretnego i nie zobowiazujacego kochanka
    • Witam Wszystkich odwiedzajacych. Czy ktos mialby ochote sie ze mna zaprzyjaznic, porozmawiac, pomilczec...? Wazne, ze wspolnie :) Ostatnio spotkalo mnie cos bardzo przykrego, rozpadl sie moj zwiazek i potrzebuje nowych znajomosci, rozmow i towarzystwa milych, normalnych ludzi. Kto z Was ze mna pogada? Pozdrawiam
    • szukam mężczyzny na stałe; jestem po przejściach, ale chciałabym znaleźć prawdziwego faceta; potrafię docenić drugą osobę; gg 9665507
    • DO POGADUCH i......
    • Och, te samotne chwile, nad szklanką wina.... Szukam, czekam, tęsknoty chcę przepędzić precz... Czy jest ktos, kto poprowadzi zabłakany stateczek po morzu zycia....? Ach, nikt ? Cisza wokoło, tylko ja...i szum życia... -- Ach, tęsknoty me...
    • Szukam zamożnej Pani w wieku 40-60 lat, dla której zostanę przyjacielem, kochankiem. Mam 33 lat. Zapraszam.
    • Tutaj i teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się