Dodaj do ulubionych

POSZUKUJĘ NOWEGO DOSTAWCY _ KRAKÓW

18.02.13, 19:55
Witam,
Poszukuję dostawcy odzieży używanej znanych marek Next, Warehouse, Atmosphere, Marc & Spencer, Dunnes, Top Shop, Dorothy Perkins, Moonsoon, H&M, Mango, Nike, River Island, Puma, TOPSHOP, Wallis, Vero Moda, Zara, Bay, Ted Baker, i inne
Osoby zinteresowane prosze o kontakt.
Pozdrawiam,
Paulina
Obserwuj wątek
    • textiltrade TEXTIL TRADE 19.02.13, 08:54
      Polecamy szeroką gamę asortymentową od wszelkiego rodzaju mix-ów, po najróżniejsze sorty, cream oraz niesort. Co tu wiele pisać, proszę sprawdzić samemu. www.textiltrade.eu
    • rbrtk1979 Re: POSZUKUJĘ NOWEGO DOSTAWCY _ KRAKÓW 19.02.13, 10:18
      Witam, jestem właścicielka nowo powstałej hurtowni odzieży używanej, mam świeżo przywieziony towar z Anglii z odzieżą takich marek jakich Pani poszukuje. Jesli jest Pani zainteresowana wspólpracą prosze o kontakt tel. 509859662 Aga
    • oodziezz Stoki 19.02.13, 12:28
      Witam

Oferuje wysokiej jakości spodnie chłopięce Reserved w pełnej rozmiarówce (na wzrost od 92 do 170 cm), pakowane pojedynczo w worki PE, a następnie zbiorczo w kartony po 20 szt. - ponad 3 tys szt;
      Bershka mix (spodnie, koszule, swetry, kurtki, itp) - około 300 szt;
      koszulo-bluzy damskie Canda - ok 500 szt; Zara t-shirty 400 szt;
      Stradivarius t-shirty 100 szt;
      inne marki (Reporter, Pull&Bear) mix - około 300 szt.
      Razem będzie około 5 tys. szt.
      Przy zakupie całego stoku mogę zaoferować cenę pln 7,-/szt (w tym są kurtki i płaszcze wiosenne, spodnie damskie, sukienki, itp)
      OCZYWIŚCIE WSZYSTKO NOWE Z METKAMI
      inne oferty buty, odziez zdj + cena na @
      TEL: 795 945 274

Pozdrawiam
    • raf.i81 Re: POSZUKUJĘ NOWEGO DOSTAWCY _ KRAKÓW 19.02.13, 12:31
      Witam,posiadam ladny towar,nie jestem hurtownikiem,towar przywoze osobiscie z zagranicy,kazda sztuke wybieram osobno. Jest to mix caloroczny,odziez damska,meska,dziecieca+dodatki(buty,torebki,paski)wszystko w stanie bardzo dobrym i idealnym,zdazaja sie rowniez ciuchy z metkami.Cena to 15 zl/kg,jestem z malopolski.Wiecej informacji:rafalkrolikowski81@wp.pl
    • ciuchy_uk Re: POSZUKUJĘ NOWEGO DOSTAWCY _ KRAKÓW 06.04.13, 23:50
      Posiadam sort gatunek 1 + cream z własnego skupu w Anglii - bezpośrednio. Jestem zainteresowany wspolpraca. posiadam od niedawna wlasny skup ubran w Uk. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych (brytyjczykow) dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. Ubrania sa w 12 kg workach foliowych ,przezroczystych. W workach mozna znalesc Cream w zawartosci od 20% do 40%. Liczby te sa w pelni rzeczywiste. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena 10 kg worka to 13-15 zł./kg Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. W Polsce jestem co 2 tygodnie z towarem. Zapraszam! ciuchy_uk@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka