Forum Regionalne Dolnośląskie Wałbrzych
ZMIEŃ
      poszukiwania

poszukiwania

(86 wyników)
    • Poszukuję informatyka, webmastera do współpracy ( pomocy) czy wspólnika cel- stworzenie strony internetowej ( portalu, portali) konkretne osoby które potrafią na prawdę dużo i znają się na tym. Chcesz stworzyć coś nowego i nie boisz się wyzwań a przy tym zarobić dobre pieniądze pisz morfeusz2122@wp.pl spotkamy się omówimy szczegóły. I bez pisania Troli Wałbrzyskich proszę. Pozdrawiam
    • poszukuję sponsora, który bez zobowiązań podaruje mi 100 000.00 zł.
    • Ale jaja spółka aqua zdrój poszukuje doradcy który doradzi jak otworzyć basen chyba mają za dużo pieniędzy i gdzieś je trzeba wydać. oferta doradztwa >>>> <<<<
    • Jeśli poszukują Państwo nowego spojrzenia na urządzenie wnętrza,to warto powierzyć to specjalistom. [b]Tworzymy wnętrza,które spełnienią Państwa oczekiwania.[/b] Zapraszamy na obejrzenia naszych realizacji ! [b]Działamy na terenie kilku województw.[/b]
    • Poszukuje hali, pomieszczenia - wymiary 10m x 10m minimum, najważniejsza jest wysokość hali - minimum 10metrów, najlepiej 12 metrów w Wałbrzychu.
    • Chciałabym postawić nowy piec kaflowy.Poszukuję uczciwego i solidnego zduna.Jednocześnie proszę o cenę za wykonanie usługi ze swoim materiałem,lub bez.Dla mnie nie ma różnicy,czy kupię sama materiał,czy będzie to materiał zduna. Kontakt na gg 5727328.
    • poszukuje sklepu elektronicznego w Wałbrzychu części, układy, itp... proszę o cynk :)
    • Poszukuje kontaktu do Krystyny z Boguszowa z ulicy Kasprzaka. Jest w wieku okolo 25 lat. Zna ja ktos. Dzieki
    • zespol poszukuje muzykow ktorzy chca pograc muzyke o roznym zabarwieniu, ale nie mieszczacej sie w pojeciu muzyki popularnej. prosze o zgloszenia.
    • Poszukuje kawalerkę do wynajęcia w wałbrzychu , bez pośredników w miare tanio.
    • tel. 694-47-15-27
    • Tak jak w tytule. Poszukuje mężczyzny najlepiej z doświadczeniem w pracy na podobnym stanowisku lub tzw. "złotej rączki". Może być emeryt lub rencista. Mile widziane umiejętności stolarskie. Wymagana przedewszystkim dokładność i umiejętność samodzielnego organizowanie pracy. Praca na umowe o dzieło, w pozniejszym czasie istnieje mozliwosc stalego zatrudnienia. Wynagrodzenie w zależności od wyników w pracy. Kontakt mail czarly@interia.pl. Prosze zostawić choć krotka informację o...
    • Witam poszukuje felg aluminiowych 16 - 5 śrub do forda focusa C-Max, prawdopodobnie pasują też do mondeo-może ktoś posiada? Z góry dzięki
    • PILNE! POSZUKUJĘ FRYZJERA/FRYZJERKI Z DUŻYM DOŚWIADCZENIEM I UMIEJĘTNOŚCIAMI. PRACA W NOWO POWSTAJĄCYM SALONIE, DWU STANOWISKOWYM NA CAŁY ETAT, WYNAGRODZENIE- 40% UTARGU .TYLKO POWAŻNE OFERTY!
    • Drodzy działkowicze, ogródkowicze i kolekcjonerzy :) może macie na zbyciu nieco mięty w ciekawych odmianach? Bardzo chętnie przyjmę sadzonki, możliwa wymiana na kwiaty ogrodowe proszę o info
    • perkusista poszukuje zespolu ( muzyka hard core i pokrewne ) posiadam wlasny sprzet i salke.
    • Mam 15 lat , poszukuje pracy, najlepiej ulotki. Ma któś może jakieś namiary? NIE INTERESUJE MNIE PRACA TYPU SPONSORING ! mój kontakt : gg 1160427
    • Witam. W drugi dzien swiat zaginela suczka, lecz po kilku dniach okazalo sie, ze wywiozl ja jeden z "wlascicieli" prawdopodobnie samochodem dostawczym, ktorym dostarczana jest Coca-cola. Suczka mieszkala z wlascicielami 10 lat, lecz widocznie przeszadzala tym ludziskom, i zostala wywieziona ze Strugi. Niestety ani koles, ani kobieta nie chca sie przyzac gdzie wywiezli pieska. Sunia wabi sie Psotka, jest sredniej wielkosci, czarna krotka siersc, biala krawatka i podpalane lapki, charakteryst...
    • Proszę o pomoc moja mama poszukuje pracy na pół etatu albo chałupniczej. Ma skończoną handlówkę a przez 20 lat pracowała jako elektromonter. ma takze uprawnienia do zdobienia ceramiki.Moze byc tez opieka nad dziećmi i starszymi( ma doświadczenie) mama ma 53 lata. Podaje nr kontaktowy 698 611 565
    • poszukuję kogoś kto jest w stanie mi pomóc ze złamanym sercem, miłośćią,utratą "przyjaciół" oraz sensu życia.. jeśli ktoś byłby chętny to proszę o zostawienie kontaktu.. max do 27 roku życia... ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się