Forum Regionalne Kujawsko-pomorskie Świecie
ZMIEŃ
      poszukiwania

poszukiwania

(57 wyników)
    • Witam Poszukuje opiekunki dla mojego szescioletniego synka. Poszukuje osoby odpowiedzialnej i majacej odpowiedni kontakt z dziecmi. Informacje o sobie ze zdjeciem prosze przesylac na adres : zania29@buziaczek.pl
    • poszukuje starych desek niepotrzebnych ,eternitu lub moze ktoś ma stara niepotrzebna przyczepe kempingowa na dzialke., potrzebujaca., przyczepa nie musi byc na chodzie nie mam gdzie mieszkać mam działke a nie ma tam domku ,.prosze o pomoc
    • Wymagania stawiane Prezenterom/Prezenterkom: -minimalny wiek ukończone 16 lat, -dyspozycyjność (min. 3-4 dni tygodniowo poświęcone dla radia), -łącze min. 512 kb/s , -bardzo dobra znajomość SHOUTcast (lub innego programu umożliwiającego połączenia się z serwerem), -dobrej karty dźwiękowej, -ciepłego i miłego głosu, nienagannej dykcji, -poczucia humoru i bogatego zasobu słów w wypowiedziach, -dorosłe podejście do życia, Jeźeli spełniasz więcej niż w powyższych punktach - napisz do...
    • Poszukuję dobrego, taniego detektywa.Chodzi o dowody zdrady. Czy moze ktos podac mi namiary? serdeczne dzięki.
    • Mam 16 lat poszukuję pracy na okres wakacyjny .
    • Witam [b]Poszukuje krawcowej z okolic Świecia[/b]...[b]CHełmna[/b], [i]ktora szyje suknie wieczorowe, ale takie z fantazją nie standardy [/i]. Proszę o jakieś dane kontaktowe! Troche już orientowałam się w Świeciu i nie ma takiej ktora sie podejmnie szycia sukienek tylko takie od przerobek i skracania. Słyszałam, że jest jakaś fajna babka koło Pruszcza gdzieś, szyje to co się tylko zechce..ale nie mam kontaktu ani adresu :( Proszę o pomoc i jakieś namiary.
    • do Jutra w Media Expert na Dużym Rynku podobno można składać osobiście CV do pracy. Poszukują pilnie jakiegoś chłopaka.
    • Poszukuję sprawdzonej i pewnej ekipy, firmy ,osoby która zajmuje się pokryciami dachowymi
    • Wiodąca firma kosmetyczna poszukuje współpracowników. Kto zainteresowany proszę pisać.
    • Witajcie:) Poszukuję sezonowej pracy w Świeciu albo jego bliskich okolicach. Jestem tolerancyjną, pracowitą, łatwo nawiązującą kontakty, ambitną 16-letnią dziewczyną. Bardzo chciałabym w tym roku pracować sezonowo, ponieważ brakuje mi pieniędzy, ale także dla samej satysfakcji;) Godziny pracy obojętne. Proszę o odpowiedź na e-mail: niuniasek_sweet@buziaczek.pl Pozdrawiam. Madzia.
    • Poszukuję przedstawicieli handlowych do sprzedaży bezpośredniej na terenie Świecia i całego powiatu. Wymagania: wykształcenie min. średnie, umiejętność łatwego nawiązywania znajomości, wysoka kultura osobista. Wiek i miejsce zamieszkania nie ma znaczenia. Wysokie zarobi uzależnione od efektów sprzedażowych.
    • poszukuje dziewczyny ktora byla zainteresowana zestawem do paznokci,z dnia13.10.2009,czekam na kontakt ze mną
    • Poszukuję Firmę która wybuduję mi dom od A do Z.
    • witam, chciałabym pierwszy raz w życiu posadzić w ogrodzie (w szklarence) pomidory. Poszukuję sadzonek. Czy ktoś z Was - forumowiczów, wie może, czy w Świeciu jest szansa na zakup takich sadzonek? Może ktoś się tym zajmuje? Z góry dziękuję za odpowiedź i wszelkie porady w tym temacie.
    • Poszukuje orkiestry na wesele dobrej i zabawnej z wolnym terminem na 08.08.2009r. w Świeciu .
    • Poszukuje szczeniaczka rasy Beagle. Nie musi być z rodowodem i czystej krwi, moze być mieszaniec byle zachowal podstawowe cechy wygladu rasy. Dane do kontaktu prosze zostawić na forum.
    • Dwóch doświadczonych malarzy/szpachlarzy/monterów płyt KG poszukuje pracy na terenie Świecia i okolic kontakt gg: 116928 Prosimy o poważne oferty.
    • Mam 58 lat i poszukuję pracy fizycznej . Jestem zdrowy i nie boję się żadnej pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się