poszukiwania

(84 wyniki)
  • Witajcie! Poszukuję ciemno szrej Peonii - zabrakło mi ok. 10 gram, czyli troszeczkę, na ostatni element chusty. Odkupię lub przyjmę (oczywiście zwrócę koszt przesyłki). Kolor taki: Będę baaaardzo wdzięczna za pomoc!
  • Pilnie poszukuję wzoru tego poncho: [img]https://images9.fotosik.pl/1575/878499d5456163e7.jpeg[/img] Jeśli któraś z Was je posiada lub wie gdzie mogę znaleźć ten wzór będę bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję za pomoc
  • Witam . Poszukuje wzoru na golfik. Może posiada albo wie gdzie można znależć. Bardzo proszę. o podpowiedz. Kaja www.ravelry.com/patterns/library/cabled-cowl-168
  • Poszukuję włóczki w kolorze zieleń turkusowa.Wszystkie odcienie,oczywiście nie za darmo.Zaczęłam robic sweter w zielono-granatowe pasy z resztek które miałam no i zabrakło.Obeszłam wszystkie okoliczne pasmanterie ,ale pasujących mi kolorów brak.Poratujecie dziewczyny?Nie muszą to byc nawet duże motki, mogą byc resztki,bo wszystkie miksuję.
  • Jak w temacie ,poszukuję opisu w miarę łopatologicznego na rekawiczki 5- palcowe,skoro nauczyłam się skarpet i rekawiczek z 1 palcem to może i to wydukam.Dziękuję.
  • O taki: www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.362.1.48.2.&pr=41152 Mam już ten swetr z bonprixu i chciałabym mieć kolejne takie jak ten. Czy wiecie, gdzie znaleźć podobne do tego wzory? Przeszukuję tą stronę: garnstudio.com/lang/en/kategori_oversikt.php ale idzie mi to dosyć wolno (za dużo wyników), a i po przeglądnięciu 100-200 wzorów nic podobnego nie znalazłam. Bardzo bym również prosiła o pomoc w odnalezieniu wzoru na taki sweter: www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.362.1.192.2.&pr=...
  • Tak jak w temacie szukam choć jednego (uszczęśliwią mnie dwa) motka włóczki Baśka kolor nr 31 - taki intensywny fiolet. Baaaardzo mi potrzebna, może któraś z was posiada? Odkupię lub wymienię na coś innego. Proszę pięknie :-)
  • koleżanki, poszukuję starego Vogue knitting spring summer 2005 taki jak w linku www.royalyarns.com/ptrn/VOG/VK-SS-2005/ lub wzoru tego szala różowego w środku właśnie z tej gazetki (chyba model 35) www.royalyarns.com/ptrn/VOG/VK-SS-2005/F-34.html przeszukałam internet i niestety nie udało mi sie dotrzeć pozd bea
  • Pilnie poszukuję świnki z sandry 4/91 choć wiem że to niebedzie łatwe bo kupe lat temu została wydana
  • Poszukuję wzoru na sweter.Szukałam go we własnej głowie przez cały tydzień i nic- kompletna pustka, a wydawało mi się że wiem czego chcę.Pół kilo włóczki w morskim - ciemnym kolorze , dość grubej leży sobie i głupio się ze mnie śmieje.Jeżeli jest ktokolwiek, kto mógłby mi podpowiedzieć , pomóc to z chęcią taką pomoc przyjmę i będę bardzo wdzięczna(chodzi mi jakiś ładny wzór i fason)W planach miałam sweter z kołnierzem szalowym . Czy to byłby dobry pomysł?????????
  • Szukam tego wzoru, może ktoś ma. wollkisterl.eshop.t-online.de/Damenjacke-aus-Inspiration-94/6151 Była kiedyś gazetka w Fastrydze, ale już niedostępna.
  • Pilnie poszukuję wzoru na sweterek i spódniczkę dla dwuletniej dziewczynki. Bardzo proszę, mam mało czasu. Urodziny 15.12!!! Będę bardzo wdzięczna
  • Poszukuję opis tego sweterka, albo chociaż sam wzór. picasaweb.google.fr/claudine.explications.tricot/BergereDeFranc e20052006#5386519707609230386 bazylia.3
  • Jak w temacie - Winter 1, z sezonu zima 2008. Może ktoś ma dostęp do wzorów, albo wie gdzie można to cudo zakupić.
  • Witam jak już napisałam w temacie poszukuję dla mamy wzorów na serwetki, serwety, bieżniki na szydełku. W zamian mam dużo innych do wymiany jakby ktoś chciał. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Patrycja
  • gdzieś, kiedyś widziałam szaliczek ale raczej taki ozdobny niż na zimę zrobiony z trzech splecionych ze sobą w warkocz troków. Bardzo bym chciała coś takiego spróbować zrobić ale nie wiem jak zacząć. Czy muszę robić na okrągło czy wystarczy zwykłym ściegiem i może się zwinie. Jak to ze sobą połączyć. Może ktoś już coś takiego robił albo widział.
  • Witam serdecznie, Poszukuję, jak w temacie, włóczki YarnArt Merino Bulky kolor nr 359. Jest to gruba (100g/100m) mieszanka wełny i akrylu (50/50) w kolorze b. ciemnej szarości. W sklepie na Świętokrzyskiej w Warszawie wykupiłam ostatnie motki, myślałam że wystarczy, niestety nie. Potrzebuję ok 3 motków. Dzwoniłam już w różne miejsca Warszawy, ul, Widok, bazarek w Al.Lotników, do hurtowni w Otrębusach, nigdzie nie ma:( Czy ktos zna sklep gdzie mają wybór włóczek tej firmy? Będę bardzo w...
  • Poszukuje wzor,wzory na kamizele azurowa z okraglym karczkiem na dryty,czy mozecie mi pomoc
  • Witam szukam naprawdę grubej włóczki o np. jak w linku : Gdzie można zakupić coś takiego?? Czy to jest ręcznie przędzona włóczka?? secure.posprophetsystems.com/LoopyMango/User/ProductList.aspx?id=388
  • Niedawno zostałam ciocią prześlicznej dziewczynki - Gai. Chciałabym zrobić małej jakiś sweterek albo sukieneczkę na drutach. Przejrzałam już wiele tematów na tym foum w poszukiwaniu wzorów na sweterki, sukieneczki itp dla niemowlaków. Niektóre wzory były naprawdę cudne! Niestety, dopiero niedawno zaczęłam robić na drutach i nie znam rosyjskiego, a angielski niewystarczająco, żeby się wyznać w "przepisach" na sweterki. Jeśli macie jakieś wzory po polsku, albo linki do takich wzorów, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się